fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Ce faci dacă te caută după despărțire?

CUPRINS

Ieri am scris articolul „Ce să faci dacă te place, dar te evită?”. Nu știu dacă ai apucat să-l citești sau nu, dar ți-aș sugera să o faci dacă întâlnești femei care te plac și nu aucurajul să ți-o arate.

Întorcându-ne la articolul nostru „Ce faci dacă te caută după despărțire?”, vreau să-ți vorbesc despre momentul când fosta ta parteneră apare ca prin senin, după puțin sau mult timp de la despărțire.

Am avut relații în care după ce s-au despărțit de mine femeile respective, m-au căutat. Bineînțeles că există mai multe situații în care te pot caută sau nu.

Dacă te caută după despărțire atunci când ea te-a părăsit, mințit sau înșelat

Prima situația despre care vreau să discutăm este momentul când te caută după despărțire chiar dacă ea te-a părăsit sau înșelat. Probabil te-ai întrebat de multe ori: „De ce? Dacă tu mă părăsești sau mă înșeli, de ce tot tu mă cauți după despărțire?”.

Există mai multe motive pe care eu le-am întâlnit și le-am depistat la aceste femei. Da, poți spune puțin că mintea lor este „perversă” aici, dar totuși ține de tine cum reacționezi la momentele respective.

Dacă te caută după despărțire atunci când ea te-a părăsit, mințit sau înșelat


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Motive pentru care te caută după despărțire atunci când ea a pus punct

Dacă te caută după despărțire atunci când te-a înșelat sau părăsit chiar ea, uite un prim motiv pentru care o face:

1) Vrea să vadă dacă mai suferi

Mulți bărbați nu știu cum să reacționeze atunci când o femeie îi părăsește sau află că sunt înșelați. Mulți bărbați reacționează precum anumiți copii, de stau să-i pună mii de întrebări sau să afle motivul real pentru care a făcut-o. Această este o mare greșeală. Așa cum spune și Fiibărbat, femeia se așteaptă să suferi, să faci drame și să te milogești de ea.

Bineînțeles că până la despărțire sau înșelat sunt multe alte greșeli pe care le-ai făcut, dar noi vorbim de greșeala finală.

Dacă te caută după despărțire atunci când ea te-a părăsit sau înșelat, un motiv este să vadă dacă mai suferi după ea. Să vadă dacă încă mai ești afectat așa cum te-a lăsat ultima oară.

Dacă ești, îi va gâdila ego-ul și se va umple de validare, deoarece îi dai satisfacție și știe că poate veni oricând la tine.

2) Vrea să se întoarcă la tine sau vrea să vadă dacă poate să te aibă din nou

Alte femei pot să aibă un alt motiv, precum faptul că își doresc să se întoarcă la tine. Să zicem că a văzut cum este un alt bărbat sau celălalt bărbat, nu i-a plăcut, a constatat că a făcut o greșeală și hop se întoarce la tine. Aici ești fraier dacă o primești. Părerea mea.

Un alt motiv este să își reconfirme din nou că te poate avea oricând își dorește. La orice oră te caută, la orice oră își dorește să se vadă cu tine, tu ești precum un cățeluș acolo. Dacă vede acest lucru din nou, va căuta să dispară pentru că știe că are un loc de siguranță, unde să se întoarcă în cazul în care alt bărbat o rănește.

Vine la tine să-și lingă rănile.

3) Vrea să vadă dacă ești supărat pe ea sau ești fericit

Un alt motiv pentru care te caută după despărțire poate fi faptul ca vrea să vadă dacă ești supărat pe ea, te gândești la ea, ai rămas blocat cu mintea la ea sau ești fericit.

Dacă vede că ești încă supărat și distrus după ce ea a plecat, este bine pentru ea. Este fericită.

Dacă vede că ești fericit și că ți-ai refăcut viața… nu-i place, că poate ea este nefericită acum și tu cum să fii fericit că ea te-a părăsit, ntz ntz nu ți-ar fi rușine.

Oricum diabolică uneori mintea asta a femeilor, nu? Haha.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Dacă te caută după despărțire atunci când tu ai părăsit-o sau înșelat-o

O a doua situație despre care vreau să discutăm este atunci când tu ai părăsit-o sau înșelat-o pe femeia respectivă, dar totuși ea te caută după despărțire. Ce motive or fi oare? Te-ai gândit vreodată?

Hai să aflăm împreună motivele pe care le cred sau le-am văzut din experiența mea.

Dacă te caută după despărțire atunci când tu ai părăsit-o sau înselat

Motive pentru care te caută după despărțire atunci când tu ai părăsit-o sau înșelat-o

Dacă te caută după despărțire atunci când tu ai părăsit-o sau înșelat-o, uite un prim motiv pentru care o face:

1) Vrea să se reîmpace cu tine

Să spunem că tu i-ai înghițit multe ca bărbat în relația amoroasă pe care o aveai cu ea. Să spunem că ai suportat sau ai avut răbdare și chiar dacă i-ai comunicat limitele tale, ea nu a încetat din „scamatoriile” pe care le făcea. Continua să-ți testeze limitele constant.

Ai ajuns să realizezi că nu te respectă și ai pus punct. Gata.

Pe moment, ea nu te crea că ești în stare, că ești capabil de așa ceva. Pe moment, credea că joci la cacealma, de acea nu a insistat. Dar a trecut un timp și a realizat că vorbești serios. Brusc începe să intre în panică. Hopa!

Realizează că a greșit și că este vinovată, lasă orgoliul la o parte și te caută. Încearcă să repare ceea ce a greșit pentru a se reîmpăca cu tine. Știi situația aceasta? Bănuiesc că da.

2) Vrea să se răzbune pe tine

Există anumite femei care caută să se răzbune pe tine după ce le-ai părăsit sau înșelat. De ce? Pentru că le-ai rănit orgoliul și ego-ul. Femeile de genul au un ego atât de mare, încât li se pare nedrept ca tu să le părăsești pe ele. De aceea, nu vrea să ai tu ultimul cuvânt și își dorește ca ea să-l aibă. De aceea, te va căuta să afle motivele reale pentru care ai părăsit-o sau mai mult, va căuta să te facă să revii pentru a fi ea cea care te părăsește, te lasă în seen etc.

Alte femei sunt cele pe care le-ai înșelat. Se simt foarte flatate sau le-ai rănit ego-ul, încât fac un scop măreț din răzbunarea asupra ta. De aceea, va apela la jocuri de putere, jocuri de du-te vino, jocuri de manipulare etc. Asta doar ca să vadă că suferi și tu cum a suferit ea.

3) Vrea să fiți prieteni

Din cauza că o doare atât de mult despărțirea sau faptul că ai părăsit-o, încât caută să te aibă în preajma prin diferite motive. Un bun motiv este: „Hai să fim prieteni”.

Bineînțeles că dorește să fie prietenă cu tine doar ca să știe că ești acolo și o ajuți să treacă peste durerea respectivă, peste suferință, nu neapărat că își dorește să fie prietenă cu tine.

Ce foști își vorbesc zilnic doar prietenește? Nu există prietenie între ei, după părerea mea, doar dacă nu sunteți prieteni cu beneficii.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Ce faci dacă te caută după despărțire?

Ce faci dacă te caută după despărțire?

Acum ai aflat în mare parte motivele pentru care te caută după despărțire. Bineînțeles că pot fi și altele, dar nu le-am enumerat pe toate. Nu generalizăm, dar cred că poți să faci diferența între motive.

Acum să revenim la întrebarea noastră inițială: Ce faci dacă te caută după despărțire?

Din punctul meu de vedere, ai nevoie să știi ce ai de gând.

Vrei să o recâștigi pe fosta ta iubită dacă ea te-a părăsit sau vrei să o termini de tot cu ea?

Dacă vrei să o recâștigi pe fosta ta iubită, atunci ai nevoie să citești următorul articol.

Vrei Recâștigarea Iubitei? Cum Să-ți Recâștigi Iubita în 4 Pași? (barbatulsuperior.ro)

Dacă îți dorești să o termini de tot cu ea, dar nu ai curajul, atunci ai nevoie să îți iei „ouăle-n” mână și să-i spui direct sau subtil faptul că vrei să nu te mai caute.

Cât timp există fosta în prezent, nu vei putea să treci mai departe pentru a cunoaște o altă femeie pe care să o iubești.

Îi poți spune:

Bine, mulțumesc. Zi frumoasă!”

Sunt ok, zi minunată să ai!”

Uite, nu îmi doresc să mă mai cauți, te-aș ruga să nu-mi mai scrii de acum încolo, zi frumoasă să ai!”

De ce zic să faci asta?

Deoarece ai bun simți, prin care îi răspunzi și îi spui direct sau subtil faptul că nu îți dorești să mai existe în viața ta. Îți continui viața frumoasă și fericită.

Oricum ar fi, alegerea îți aparține – vrei să o recâștigi sau vrei să îți bagi cuțitul mai adânc în rană?

Semne că fosta se va întoarce la tine – După cât timp se întoarce la tine?

Hai să-ți ofer câtva semne că fosta se va întoarce la tine, pentru ca să știi înainte ce să faci dacă te caută după despărțire:

  1. Ea se află deja într-o relație – Imediat cum s-a despărțit de tine, hopa, a sărit cu altcineva în relație. Stai liniștit că nu va ține mult;
  2. Postează excesiv pe rețelele sociale Facebook, Instagram: Postează mai ales la story melodii de dragoste, mesaje de dragoste, mesaje triste, statusuri etc;
  3. Nu ți-a returnat lucrurile rămase la ea: Cum poți să ai un motiv de băgare în seamă dacă nu prin lucrurile rămase la tine sau la ea? Este cel mai bun motiv să vă reîntâlniți;
  4. Încă vrea să păstrați legătura: Încă ține legătura constat cu tine. Îți trimite mesaje la câteva zile.

Motive pentru care să te împaci cu fosta iubită

Să spunem că alegi să o recâștigi, dar nu ești sigur de ce și ce motive ai avea. Hai să-ți ofer eu câteva motive, din punctul meu de vedere, pentru care ai lua în calcul împăcarea cu ea:

1) Amândoi v-ați schimbat

Trebuie să analizezi și să privești la rece cum ești tu și cum este fostul tău partener acum. Dacă nu poți să evidențiezi anumite lucruri pe care le-ai descoperit la voi, în mod garantat relația se va termina în același mod ca în trecut. Cu alte cuvinte, dacă poți să scoți în evidență și să recunoști care sunt lucrurile pe care le-ai învățat din primul eșec al relației încheiate și vezi modul în care aceste lucruri v-au ajutat pe amândoi să va dezvoltați că indivizi, poate nu este o idee rea să aveți o a două “primă întâlnire”.

2) Situația s-a schimbat

Dacă despărțirea voastră ar putea fi descrisă că fiind ceva de genul “pur și simplu nu era momentul potrivit pentru noi doi”, poate ar merita să revizuiești împăcarea. Asta doar dacă circumstanțele care au dus la despărțire s-au schimbat între timp.

De multe ori, relațiile se încheie datorită unor factori legați de mediul înconjurător, precum distanță și carieră.

Poate că ar fi cazul să încercați din nou să aveți o relație dacă, de exemplu, ea se mută înapoi în oraș, pentru că nu mai e nevoită să își facă masteratul în altă zonă a țării sau dacă tu ai acceptat un job nou, care nu te mai face să muncești 100 de ore pe săptămâna. Trebuie să te asiguri că lucrurile s-au schimbat într-adevăr.

3) Mintea ta s-a schimbat

Dacă ai decis să pui capăt relației deoarece nu te simțeai fericit, iubit sau împlinit, acesta nu este un motiv să ștergi totul cu buretele doar pentru că nu poți găsi pe cineva mai bun ca fostul partener. Acesta este un motiv teribil pentru a va împăca. Este important pentru voi doi să nu va împăcăți din motive greșite.

Întrebarea esențială pe care trebuie să ți-o pui este:

“Ce anume s-a schimbat?”

Dacă v-ați despărțit din motive de genul “Sunt tânăr, ar trebui să ies în lume și să ies la întâlniri cât mai pot.”, nu este nicio problemă în reevaluarea sentimentelor tale, acum că ai testat terenul puțin și ai avut întâlniri și cu alți parteneri.

Petrecând timp pe rețelele de dating, poate că acest lucru te-a ajutat să realizezi că fosta ta parteneră este, de fapt, ceea ce căutai de la bun început. Însă nu uita: acesta este un domeniu în care cheia succesului este să fii onest cu tine.

Motive pentru care să nu te împaci cu fosta iubită

Există mai multe motive pentru care să nu te împaci cu o fostă iubită sau parteneră. Iată câteva dintre acestea:

1) Probleme de nerezolvat

Dacă motivele despărțirii inițiale au fost legate de probleme fundamentale sau diferențe în valori, dorințe sau moduri de a gândi, este posibil să nu poți rezolva aceste probleme prin împăcare.

2) Relație toxică

Dacă relația anterioară a fost marcată de abuz, manipulare, violență sau alte comportamente toxice, este important să evitați împăcarea și să căutați un mediu sănătos pentru relația voastră.

3) Rupturi repetate

Dacă ați încercat de mai multe ori să vă împăcați în trecut și relația a eșuat de fiecare dată, acesta poate fi un semn că este timpul să mergi mai departe și să încerci să construiești o viață fericită fără fostul partener.

4) Nevoi neîndeplinite

Dacă ai nevoi sau dorințe personale care nu au fost îndeplinite în relația anterioară și nu există semne că acestea se vor schimba, împăcarea poate aduce mai multă frustrare și dezamăgire.

5) Încărcătura emoțională

Împăcarea cu o fostă iubită poate aduce o încărcătură emoțională semnificativă. Dacă aveți resentimente sau răni nerezolvate din trecut, acestea pot să vă împiedice să construiți o relație sănătoasă.

6) Lipsa iubirii sau atracției

Dacă sentimentele de iubire sau atracție față de fostul partener s-au diminuat sau au dispărut complet, poate fi un semn că împăcarea nu este o alegere potrivită. Fără atracție nu există respect. Fără respect nu există o relație.

7) Oportunitatea de a evolua personal

Uneori, despărțirea poate fi o oportunitate pentru ambele părți să se dezvolte personal și să își descopere identități sau interese noi.

Concluzia

Un bărbat are nevoie de claritate în viața lui, să știe ce vrea și ce își dorește. De aceea, ai nevoie să-ți pui gândurile în ordine pentru a lua o decizie asumată cu fosta ta parteneră.

Altfel, femeia respectivă își va permite să reintre în viața ta când își dorește și cum își dorește, dacă tu nu îi pui limite. Decizia îți aparține, ce alegi?

Pentru recâștigarea iubitei sau trecerea peste despărțire îți recomand cursul pe care l-am creat – THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD – care te va ajuta în acest sens. Tot ceea ce se află în exteriorul tău este de fapt în interiorul tău.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *