fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Ce faci când te place dar te evită fata?

CUPRINS

Femeie te place, dar te evită? Fata te place, dar te evită?

Înainte să începem, să spunem că ai ajuns pe site-ul nostru din diferite motive. În primul rând, vreau să te felicit că ai avut o atracție în a te dezvolta pe partea de seducție pentru a deveni un bărbat.

Acum, putem să începem articolul nostru despre femeile care te evită.

Te place, dar te evită…

Cum îți dai seama că te place chiar dacă te evită?

Cum îți dai seama că te place chiar dacă te evită?

Vei întâlni anumite femei care chiar dacă te plac și își doresc să vorbească cu tine, te vor evita. Multe fete fac acest lucru mai ales în mediul online pe Facebook, Instagram etc.

Există mai multe posibile motive pentru care te place, dar te evită când vine vorba de a forma o conexiune cu tine și de a ajunge la o primă întâlnire.

Cele mai multe semne pe care le-am observat eu atunci când o fată mă place, dar mă evita, sunt următoarele:

1) Îți urmărește fiecare postare de pe Facebook, Instagram

Vei observa că femeile care te plac, dar te evită, îți urmăresc fiecare postare pe care o pui pe Facebook sau Instagram. Nu se va pune în postura de a-ți da like-uri la toate pozele, dar cert este că îți va urmări toate story-urile pe care le postezi.

Acesta este un semn că femeia respectivă te urmărește din umbră. Te place, dar te evită.

De multe ori am abordat astfel de femei, și chiar dacă mă lăsau în seen, ele continuau să mă urmărească prin postările pe care le puneam.

2) Trece întâmplător prin locuri pe care le frecventezi

Un alt semn pe care îl observam la femeile care mă plăceau, dar mă evitau, era faptul că aproape mereu se găseau întâmplător să fie în locurile pe care le frecventam.

Cel mai amuzant eram că puneam la story unde eram, iar ea apărea peste puțin timp acolo. Ce coicidență, nu?

Oricum ar fi, dacă o femeie te place, dar te evită, va caută „coincidențe” să apară acolo unde ești și tu.

Nu neapărat mereu, dar de multe ori se va întâmpla.

3) Își pune prietenele să întrebe de tine sau să te urmărească

O altă metodă pe care am observat-o la femeile care mă plăceau, dar mă evitau, era atunci când își puneau prietenele să întrebe de mine pe la diferite persoane:

„Dacă am prietenă”, „Cu cine mă văd?”, „Ce mai fac?” etc.

Prietenele ei fiindu-i fidele și înțelegându-se între ele, chiar ajungeau să mă urmărească pentru a o ajuta.

Alte semne că femeia te place le poți găsi în următorul articol:

10 Semne Că O Femeie Te Place – Semne Că O Femeie Măritată Te Place (barbatulsuperior.ro)

Semne că o persoană te evită

Semne că o persoană te evită sau când cineva te evită

Există mai multe semne pe care le poți observa atunci când o persoană te evită. Acestea pot varia în funcție de circumstanțe și de relația cu acea persoană, dar câteva dintre semnele comune pot include:

 1. Lipsa comunicării: Dacă observi că persoana respectivă nu mai răspunde la mesaje, apeluri sau email-uri sau devine evazivă în discuții, este posibil să te evite;
 2. Evitarea întâlnirilor: Dacă persoana începe să evite întâlnirile personale sau să-și găsească scuze pentru a nu se întâlni cu tine, acesta este un semn clar de evitare;
 3. Comportament rece sau distant: Persoana devine rece, distanțată sau pare că își păstreze distanța emoțională atunci când ești în preajma ei;
 4. Schimbări în comportamentul față de tine: Dacă observi că persoana se poartă diferit față de tine în comparație cu felul în care se comporta anterior (mai ales dacă era prietenoasă sau interesată înainte), acesta poate fi un semn de evitare;
 5. Ignorarea socială: Poate observi că te evită în medii sociale sau la evenimente comune, precum petreceri sau întâlniri de grup;
 6. Răspunsuri scurte și evazive: Atunci când discutați, persoana răspunde scurt sau evită subiectele personale;
 7. Lipsa inițiativei de a te contacta: Persoana nu inițiază contactul cu tine și nu arată interes în a petrece timp împreună;
 8. Ignorarea prezenței tale: Persoana pare să te ignore atunci când ești în apropiere sau să nu acorde atenție la ce spui sau faci;

🔊 Așadar, descoperă cum poți ajunge la o relație de cuplu sănătoasă cu o femeie mult mai ușor! Învață arta seducției! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


De ce te place, dar te evită?

Cum am spus și mai sus, există multe motive pentru care femeia respectivă chiar dacă te place te evită. Eu o să-ți ofer câteva exemple pe care le-am depistat din experiența mea, iar tu verifică dacă te regăsești:

Teamă de respingere

Uneori, o persoană poate să se simtă atrasă de tine, dar are teama de a fi respinsă sau de a-și dezvălui sentimentele. Acest lucru poate duce la evitarea ta pentru a ocoli o eventuală dezamăgire sau un posibil refuz din partea ta.

Compromisuri personale

Viața fiecărei persoane implică compromisuri și responsabilități personale. Cineva ar putea să te placă, dar să fie implicat în alte relații sau să aibă responsabilități care îi limitează disponibilitatea pentru o relație cu tine. Totuși, țin să menționez că de multe ori acestea sunt și o formă de scuză.

Timiditate sau introvertire

Persoanele timide sau introvertite pot să aibă dificultăți în a-și exprima sentimentele sau în a se apropia de cineva, chiar dacă îi plac. Aceste trăsături pot duce la evitarea ta.

Nevoia de timp și spațiu

Uneori, o persoană poate să aibă nevoie de timp și spațiu pentru a se gândi la propriile sentimente sau pentru a face față altor aspecte ale vieții sale. Acest lucru poate duce la evitarea ta pentru o perioadă de timp.

Confuzie sau incertitudine

Persoanele pot fi confuze sau incerte, atunci când vine vorba de sentimentele lor, și pot evita o relație pentru a clarifica aceste sentimente sau pentru a evita situațiile neclare.

Dificultăți personale

Problemele personale, precum stresul, anxietatea, problemele de sănătate sau altele, pot duce la evitarea relațiilor, chiar dacă cineva te place.

Experiențe anterioare negative

Fata ar putea să aibă experiențe anterioare negative cu persoana respectivă sau să fi auzit despre comportamentul sau istoricul acelei persoane de la alte persoane, ceea ce o face să o evite.

Ce faci când te place, dar te evită fata?

Când o fată pare să te placă, dar totuși te evită, este important să abordezi situația cu înțelegere, răbdare și respect pentru alegerile și limitele ei.

Iată câțiva pași pe care îi poți urma:

 1. Abordeaz-o și arată-i intențiile tale: Tu ai nevoie să faci pași spre femeia respectivă. E datoria ta de bărbat să acționezi și să-i arăți ce vrei de la ea;
 2. Comunicare deschisă: Încercați să discutați despre ceea ce se întâmplă. Poate că ea are motive personale pentru evitare și ar fi util să știi ce simte. Abordarea acestei conversații cu empatie și deschidere poate deschide calea către o mai bună înțelegere a situației;
 3. Nu te grăbi: Cu astfel de femei ar fi bine să nu te grăbești, deoarece se sperie repede și se retrag în carapacea lor;
 4. Oferă-i spațiu: Dacă fata alege să te evite, este important să îi acorzi spațiu și timp pentru a se gândi și a-și clarifica sentimentele. Presiunea sau insistența nu vor ajuta;
 5. Respectă deciziile ei: Dacă ea alege să te evite sau să fie rezervată, este important să respecți această decizie. Nu încerca să o forțezi sau să o convingi să se schimbe;
 6. Analizează-ți propriul comportament: Reflectează asupra modului în care te-ai comportat sau asupra a ceea ce ai spus în trecut. Este posibil să fi făcut ceva care să o facă să se simtă inconfortabil sau să aibă îndoieli;
 7. Fii răbdător: În timp ce încerci să înțelegi mai bine situația, fii răbdător și nu o presa pentru răspunsuri imediate sau schimbări;
 8. Continuă să îi arăți respect: Indiferent de deciziile ei, arată-i că o respecți și că îți pasă de sentimentele și nevoile ei;
 9. Poate că în concluzie, nu este interesată: În cele din urmă, trebuie să iei în considerare posibilitatea ca fata să nu aibă un interes romantic sau relațional față de tine. Este important să fii pregătit să accepți această eventualitate și să nu insiști în cazul în care nu există interes reciproc.

Este important să fii deschis și să fii dispus să accepți orice decizie ia fata în ceea ce privește relația voastră. Relațiile trebuie să se dezvolte pe baza consensului și a interesului reciproc, iar înțelegerea și respectul pentru alegerile fiecăruia sunt esențiale.

Oricum ar fi, dacă vezi că femeia nu oferă reciprocitate în ceea ce faci cu ea prin faptul că te lasă în seen, continuă cu răspunsurile seci și scurte sau continuă să te evite, nu insista.


🔊 Așadar, descoperă cum poți ajunge la o relație de cuplu sănătoasă cu o femeie mult mai ușor! Învață arta seducției! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Când o femeie te evită, nu căuta să tragi de ea

Chiar dacă tu ai pus în aplicare ceea ce am spus mai sus prin faptul că ai abordat-o pentru a forma o conexiune cu ea, pentru a flirta cu ea etc., dar vezi că aceasta continuă să te evite, sfatul și părerea mea este să o lași în pace.

Nu trage de o femeie care nu vrea să depună efort să facă pași spre tine. Este un consum de energie, timp și resurse degeaba.

Eu unul nu am tras sau am insistat de femeile care mă evitau. Nu am tras de fetele care mă evitau.

Îmi făceam datoria de bărbat prin a o aborda și a-i arăta intențiile mele, dar dacă nu vedeam reciprocitate sau pași făcuți spre mine, acceptam decizia și mergeam înainte.

Concluzia la te place, dar te evita

Indiferent de ce femei apar în calea ta, este important ca tu să rămâi bărbat și să nu pui mai presus fericirea altora. Ceea ce vrei și fericirea ta sunt pe primul loc prin a fi etic față de ceilalți oameni.

🔊 Așadar, descoperă cum poți ajunge la o relație de cuplu sănătoasă cu o femeie mult mai ușor! Învață arta seducției! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *