Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Arată-i cât de mult îți pasă de ea

CUPRINS

Știai că înainte de sex și seducție, femeile vor un bărbat căruia îi pasă? Pot să-ți dau multe sfaturi de dating, însă cel care stă la baza tuturor, chiar dacă poate nu te așteptai… este acela de a acorda cât mai multă importanță femeii pe care vrei să o cucerești.

A arăta că-ți pasă de ea înseamnă nu doar să-i oferi cadouri cu diverse ocazii, ci să fii atent la nevoile ei. Vorbim aici și de emoțiile ei, și de ceea ce spune, de sentimente și dorințe, de pasiuni și de tot ceea ce o face fericită. 

A-i arăta că-ți pasă este cel mai important lucru pentru o femeie.

Fii acolo, 100%, când ești cu ea

Mulți bărbați comit o greșeală importantă când vine vorba de subiecte de discuție cu o femeie. Nu e vorba de faptul că nu ar ști să intre în vorbă cu ea, ci de ceea ce fac după. E vorba de felul cum întrețin acea conversație. Acest lucru e considerat decisiv de multe femei, întrucât poate însemna pentru ele o scurtă privire asupra felului în care acel bărbat poate întreține o relație. Pentru că o relație e bazată pe conversații, ceea ce implică ascultare. Și aici voiam să ajung.

Arată-i că ești acolo, că ești atent la tot ce spune dar și că înțelegi ce vrea să spună. Mai ales la primele întâlniri sau conversații online, multe femei vorbesc cu subînțeles. În acest fel, tu, ca bărbat, poți interpreta ceea ce spune ea, apropo-urile pe care le face, poți desluși direcția în care evoluează relația voastră din cuvinte. Așadar, fii acolo, concentrat asupra ei, mai puțin asupra ta. Asta e greșeala pe care o fac mulți când conversează cu o fată.

Arată-i că ești atent la detalii

Faptul că ții la aspectul tău, la igiena ta, la felul cum te îmbraci și cum te prezinți la întâlnirile cu ea, înseamnă respect pentru ea. Pentru că așa te vede, de multe ori, o potențială parteneră: ca pe oglinda de lângă ea. Ce înseamnă asta? Tu, când ieși la un date cu ea, ești și imaginea ei. La fel cum pe tine te preocupă cum arată femeia de lângă tine, așa o preocupă și pe ea cum arată bărbatul care o însoțește.

Fii atent la detalii nu numai în ceea ce te privește, ci și în ceea ce o privește pe ea. Dacă treceți pe lângă o vitrină cu bijuterii și vede ceva ce-i place, ține minte acest detaliu și oferă-i cadou ce a văzut. Dacă vorbește despre o pasiune pe care o are, ține minte acest detaliu și, cu viitoarea ocazie, oferă-i cadou, chiar și simbolic, un lucru legat de pasiunea ei. Poate fi vorba chiar de un loc pe care vrea să-l viziteze – planifică o escapadă acolo. Fii atent la nevoile ei, chiar și la cele simple. Sigur o vei cuceri când va observa cât de mult ții la acest aspect.

În dormitor, ea este elementul central

Mă aștept aici ca mulți bărbați să mă contrazică. Însă, nimeni cred că nu poate contrazice faptul că orgasmul feminin este mai dificil de atins. Nimeni nu contrazice faptul că femeile vorbesc despre experiențele lor sexuale, între ele. 

Așa că arată că îți pasă și în dormitor. Asigură-te că stai bine la capitolul potența la bărbați. Nu e nicio problemă să iei un stimulent, fie o pastilă sau o pastă pentru performanțe sporite în pat. În fond, și asta arată că ții la femeia de lângă tine și la fericirea ei. Amândoi veți avea parte de momente intense în pat, însă cu siguranță ea va rămâne cu o impresie foarte bună. 

Dacă alegi ca înainte de întâlnire să consumi cele mai bune pastile pentru potență, cresc șansele să fii considerat unul din cei mai potenți bărbat din viața ei. Cu siguranță, acest lucru o va determina să vrea să repetați experiența din dormitor.

Atenția la detalii trebuie să se regăsească și în dormitor. Fii constant atent la feedback-ul ei pentru tine, la cum îi place să stea, la toate mișcările care îi pot provoca plăcere. Acordă atenție preludiului, astfel încât să fie răsfățată chiar și înainte de momentul în care vă dezbrăcați.

Oferă-i siguranța de care are nevoie

Oricărei femei îi place să se simtă în siguranță și confortabil alături de bărbatul de lângă ea. Fii tu cel care îi oferă această siguranță, atât fizic cât și verbal. Arată-i că ești persoana în care poate să aibă cea mai mare încredere, că se poate baza pe tine la bine și la greu, că îi ești alături chiar dacă trece prin momente nemaiîntâlnite de tine. 

Uneori, mai mult decât un sfat contează o îmbrățișare, sau disponibilitatea de a o asculta. Nu oferi sfaturi dacă nu are nevoie, nu îi oferi compasiune când suferă dacă nu are nevoie. Pune mereu accent pe lucrurile pozitive din viața voastră și o să vezi că vei deveni companionul pe care mereu și l-a dorit. Chiar mai mult decât atât.

Arată-i că îi pasă este cel mai bun sfat de dating pe care ți-l pot da. Este un sfat atât de complex, încât nu este de ajuns un singur articol despre el. Sper că ți-am oferit, totuși, o imagine de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă sentimentul de importanță de care are nevoie orice femeie, fie într-o relație sau nu.

sursa foto: pexels.com

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *