Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Ce faci când fosta se întoarce la tine?

CUPRINS

Când se întoarce la tine?

Hai să luăm cazul în care ai o relație de ceva timp, relație clasică mă refer, nu cele „ocazionale” pe care le consideri tu relații.

Ești fericit, bucuros și boom dintr-o dată se desparte de tine, pleacă.

De multe ori se întâmplă acest lucru.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Te simți distrus, spulberat, dar când se intoarce la tine?

Te simți distrus, spulberat, dar când se intoarce la tine?

Îmi dau seama că ți-a căzut lumea în cap și că te doare ceea ce s-a întâmplat. Este ceva normal pe care și eu am simțit-o în trecut și te înțeleg.

Aici pot fi mai multe lucruri:

 1. Ceva normal, faptul că o iubești și este ceva normal să suferi
 2. Gol interior, rană emoțională care te afectează

Primul lucru este ceva normal și durează mult timp. Aici timpul te va vindeca și te va face la loc fără probleme. Până la urmă ai pus suflet și ai iubit.

În schimb, devine o problemă când persistă și deja trec luni chiar ani, iar tu nu o uiți deloc.

Aici deja întrăm pe goluri interioare, sufletești pe care ar trebui să le rezolvi cât de curând, altfel te vor afecta în fiecare relație viitoare prin care vei atrage singurătatea.

Ce faci dacă iubita te lasă?

Despartirea de o fosta relatie poate fi dificila si emotiva. Iata cateva sfaturi despre cum sa te ocupi de situatia asta:

 1. Permite-ti sa simti. Este normal sa ai emotii puternice cand o relatie se incheie. Permite-ti sa simti tristete, furie, confuzie si oricare alte emotii apar. Nu te critica pentru sentimentele tale; ele sunt parte a procesului de vindecare.
 2. Vorbeste cu cineva de incredere. Discuta cu prieteni sau cu un terapeut despre ceea ce simti. A vorbi despre emotiile tale poate fi eliberator si te poate ajuta sa pui in ordine gandurile.
 3. Ia-ti timp pentru tine. Este important sa te concentrezi pe tine insuti si sa iti recapezi echilibrul emotional. Fa lucruri care iti plac, care iti aduc bucurie si liniste.
 4. Seteaza limite. Daca e necesar, stabileste limite clare cu fosta ta partenera pentru a evita conflictele inutile sau discutiile dureroase.
 5. Renunta la contactul constant. In primele etape ale despartirii, este adesea mai bine sa reduci contactul cu fosta ta partenera. Acest lucru iti va permite sa iti revii emotional si sa te concentrezi pe propria ta viata.
 6. Reanalizeaza relatia. O despartire poate fi o oportunitate de auto-reflexie. Gandeste-te la ce a mers bine in relatia voastra si la ce nu a mers, astfel incat sa poti invata din experienta.
 7. Cauta sustinere. Daca simti ca nu poti face fata emotiilor tale singur, nu ezita sa ceri ajutor. Terapia sau consilierea pot fi resurse valoroase pentru a-ti gestiona sentimentele si a-ti face fata despartirii.
 8. Incepe sa iti construiesti o viata noua. Cand esti gata, incepe sa iti reconstruiesti viata. Fa planuri pentru viitor, seteaza-ti obiective personale si profesionale si concentreaza-te pe dezvoltarea ta personala.
 9. Nu te grabi in alta relatie. Este important sa iti permiti suficient timp pentru a te vindeca inainte de a incepe o alta relatie. Fugi de tentatia de a te arunca intr-o alta relatie ca o modalitate de a te simti mai bine.
 10. Fii rabdator cu tine insuti. Vindecarea dupa o despartire poate dura ceva timp. Fii rabdator cu tine insuti si aminteste-ti ca este normal sa ai zile bune si zile mai putin bune.

Fiecare despartire este unica si fiecare persoana trece prin procesul de vindecare in mod diferit. Este important sa te concentrezi pe ingrijirea ta personala si pe construirea unei vieti fericite si sanatoase pentru tine insuti.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Cum te minți singur despre fosta?

Cum te minți singur despre fosta

Mulți bărbați se mint pe ei spunându-și scuze care nu au treabă cu realitatea.

Ca de exemplu ei îi părăsesc pe ei și după fata brusc îi caută din nou. Așa din senin.

Wow, ce se întâmplă?

Aici intervin respectivele minciuni:

 1. Mă iubește foarte mult
 2. Chiar mă vrea în viața ei
 3. Și-a dat seama că a făcut o greșeală
 4. A realizat că îi pasă de mine și tine la mine

Iar lista, bineînțeles că poate continua cu diferite motive pe care ti le spui.

Îți spun clar, aceste motive sunt doar vise, nu reprezintă realitatea care este. Am să-ți explic și de ce.

O femeie te părăsește și devine fostă doar…

O femeie părăsește un bărbat cu care este într-o relație doar dacă:

 1. A întâlnit pe altcineva mai bun
 2. Și-a pierdut atracția fată de tine
 3. Ai plictisit-o
 4. Nu mai prezinti masculinitate (bărbat)

De foarte multe ori, în ziua de astăzi, se încadrează în primele 2 puncte: Și-a pierdut atracția și a întâlnit pe cineva între timp care prezintă mai mult interes față de tine.

Este normal să mai fie și alti factori aici care tin si de ea, eu vorbesc strict ce tine de tine si ce poate influenta din partea ta.

Te-a părăsit, când te caută fosta…

Așadar, te-a părăsit din diferite motive, tu te-ai mințit singur prin diferite scuze, iar după un timp apare brusc, se întoarce la tine…

Începe să te caute continuu, începe să îți zică să ieșiti, ce este cu schimbarea aceasta de situație?

Parcă zici că acum sunteți suflete pereche.

Tu îi crezi cuvinteșe, crezi ce spune, iar din cauza că încă te simți distrus de când te-a părăsit și ai da orice pentru a o avea înapoi te împaci cu ea.

Mare greșeală.

De ce?

Din cauza că ea te-a părăsit pentru altul, s-a dus la altul, a crezut că acela îi va oferii ce tu nu îi oferi…. dar acel bărbat probabil a avut motive ascunse prin care a respins-o sau a părăsit-o.

Acum se întoarce la tine, doar pentru a fi pansamentul ei.

Precum un spital. Vin să mă internez până mă fac bine, după plec din nou.

Așa face și ea cu tine.

Tu ești doar un pansament

Ea se întoarce la tine pentru a-i fi pansamentul ei. Știe că tu suferi sau ai suferit după ea, știe că o vei primi înapoi, iar ea profită de acest lucru.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *