fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Sufletele pereche

CUPRINS

Există sufletele pereche?

Destul de interesantă această întrebare. În cazul în care primeam întrebarea aceasta acum câtiva ani, ți-aș fi spus că nu există suflete pereche.

As fi trecut marea doar pentru a-ți demonstra că nu este așa. Că noi deja suntem un tot unitar.

De unde vii cu întrebări prostești?

Aceasta ar fi fost reacția mea la aceea întrebare.

După ceva timp în care am lucrat cu mine pe partea emoțională pentru a înțelege de unde vin anumite reacții ale noastre ca oameni, am realizat mai multe lucruri în legătură cu acest aspect.

Am realizat că sufletele pereche chiar există, deoarece în toată experiența mea din dating si seducție am întâlnit 2-3 persoane cu care intr-adevar simțeam o conexiune profundă.

O conexiune doar din priviri… fără cuvinte.

Ce înseamnă suflete pereche?

Sufletele pereche sunt caractere care se completează spre a forma o echipa.

Imaginează-ți două persoane care pur și simplu se înțeleg, se iubesc, se susțin și sunt „mână-n mână” unul cu celălalt. Acel tip de relație pe care toată lumea și-ar dori-o și sunt invidioși.

Parcă acea persoana, pe care ai întâlnit-o de câteva zile, te face sa simți ca vă știți de aproape o viață.

Aceea persoană cu care poți să vorbești orice, să spui ceea ce gândești și simți de parcă știi că nu urmează să te judece sau critice. Acea persoană cu care ai foarte multe lucruri în comun, si o conexiune care ti se pare inexplicabila. Ti s.a intamplat?

Vă plac aceleași lucruri, împărtășiți aceleași lucruri… cum naiba?

Dar parca îți citește și gândurile, aici chiar rămâi uimit. De unde?

Ce simți când îți întâlnești sufletul pereche?

Este destul de greu de explicat, dar chiar vreau să simți emoțiile pe care le-am avut eu când ai cumulul acela de sentimente.

Există o sclipire în ochii persoanei respective când te uiți la ea. Simți fiecare emoție pe care ți-o transmite, fără să îți spună clar la ceea ce se gândește. Este o conexiune unică pe care o întâlnești și o trăiești după ce ai lucrat cu partea ta emoțională, spirituală.

Deoarece, în caz că nu ai lucrat sau nu lucrezi, vei avea tendința să crezi că fiecare persoană este o minune în viața ta. Vei avea tendința să te îndrăgostești de fiecare persoană foarte repede. Asta din cauza că există goluri interioare care inconștient vrei să le umpli cu persoana respectivă.

De abia după ce ți-ai învățat lecțiile ajungi la un nivel în care emoțiile, sentimentele pe care le trăiesti cu sufletul pereche sunt unice și nu le poți avea cu orice persoană.

Ai instictul atât de ascuțit încât ți se transmite din inimă acest lucru. Ceva în creierul tău, îți spune ceva în legătură cu acea persoană.

Revenind la subiectulll discuției noastre, gândește-te la o funie legată invizibil de persoana respectivă prin care energia, emoțiile, sentimentele se transferă prin intermediul ei.

Știi când este supărată, tristă, fericită, bucuroasă. În caz că încearcă să ascundă ceva, știi deja ce este.

În cazul în care vrea să-ți zică ceva, parcă știi ce vrea să zică.

Vă uitați unul la celălalt cu multă iubire, dragoste pe care vi-o împărtășiți prin contactul vizual. Pe partea fizică nu mai zic, energia pe care o transmiteți prin atingeri este de neexplicat.

Parcă știe cum să te ia și cum să te atingă.

Știi că cu persoana respectivă există doar evoluție în preajma ei. Vă ajutați constant să evoluați și să vă sustineți.

Semne că sunteți suflete pereche

  • Când se întâlnesc simt că se cunosc dintotdeauna
  • Ai un sentiment de deja-vu
  • Îi recunoști ochii.
  • Au multe lucruri în comun
  • Se înțeleg din priviri. Se simt unul pe altul dincolo de cuvinte
  • Te va trata ca pe iubirea vieții ei
  • Ai fluturi în stomac.
  • Valori morale și spirituale asemănătoare.
  • Relația nu va fi una lipsită de defecte, dar pentru că există iubirea, le veți putea face față.

Ce sunt sufletele complementare?

Despre acest subiect vreau să citez dintr-un articol pe care l-am revăzut pe o altă pagină și care expune acest lucru cu amănuntul.

”Când ai învăţat că iubirea nu poate fi condiţionată de nimic, ai renunţat la ataşamente şi la control şi eşti complet cel puţin 80%, ai şanse să îţi întâlneşti sufletul geamăn. Sufletul geamăn, sau complementar, nu poate fi decât într-un trup de sex opus, pentru că este nevoie de polaritatea opusă pentru a se obţine un suflet complet.

Când se întâlnesc se activează toată cunoaşterea cu care a venit fiecare, cele două suflete completându-se reciproc. Au aceleaşi preocupări, se înţeleg aproape fără cuvinte şi pot discuta despre orice. Dacă sufletele pereche pot fi mai multe de-a lungul vieţii, sufletul geamăn sau complementar este unul singur şi, dacă nu eşti pregătit, nu îl poţi întâlni în acea viaţă.

Se mai spune că, odată ce l-ai întâlnit, nu mai scapi de el, el revenind, dacă este nevoie, de mai multe ori, până când ambele suflete vor fi pregătite să rămână împreună.

Întâlnirea cu sufletul geamăn sau complementar este o întâlnire karmică pozitivă, cei doi susţinându-se necondiţionat. Fiecare susţine şi evidenţiează divinitatea din celălalt.” – Brindusa Isabela (www.simpluiza.com)

În cazul acesta eu încă nu am avut ocazia de a întâlni sufletul geamăn sau complementar.

Probabil nu am ajuns la un nivel de spiritualitate ridicat sau poate nu mi-am dat eu seama de acest lucru. În orice caz, am simțit să spun acest lucru, deoarece nu vreau să ascund adevărul și sunt asumat cu ceea ce sunt.

De aceea continui să lucrez la mine pe planul acesta. Atragem fix ceea ce suntem.

De aceea am creat programul THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD care te ajută să ajungi la nivelul în care să deblochezi întâlnirea cu sufletul pereche sau sufletul geamăn, complementar.

Concluzie

Dacă îți dorești să lucrezi la tine pe plan emoțional, spiritual te invit să mă urmărești pe instagram (@miuminmuammer) sau să te inscrii în program AICI.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *