fbpx
Cum să cucerești o fată prin seducție?
Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum te manipulează o femeie? Cum te manipulează prin sex?

CUPRINS

Probabil ai întâlnit multe femei care au tendința aceasta să te manipuleze prin sex. Încă nu știi la ce mă refer, dar am să-ți explic mai pe larg pe parcursul acestui articol.

Anumite femei au și ele jocul lor mental, de putere pe care îl aplică bărbaților slabi.

Fac asta din pricina de a vedea cât de masculin sau slab ești.

Pici în capcana ei sau ești destul de integru și asumat?

Te manipulează sau nu? Hai să aflăm.

Ce înseamnă manipulare dex?

Ce înseamnă manipulare?

Manipularea se referă la utilizarea tacticilor sau tehnicilor pentru a influența sau controla comportamentul, gândirea sau sentimentele altor persoane în moduri care pot fi subtile sau neetice. Manipularea poate fi folosită în diverse contexte, inclusiv relații interpersonale, vânzări, publicitate, politică și multe altele. Termenul „manipulare” are adesea o conotație negativă, deoarece implică adesea inducerea în eroare, controlul sau folosirea de mijloace necinstite pentru a obține un anumit rezultat în favoarea manipulatorului, în detrimentul celorlalți.

Manipulatorii pot utiliza o varietate de tehnici pentru a-și atinge obiectivele, cum ar fi minciuni, culpabilizare, manipularea emoțională, inducerea fricii, laude exagerate, promisiuni nesigure și multe altele. Scopurile manipulatorilor pot varia de la obținerea unui avantaj personal sau material până la controlul și puterea asupra altor persoane.

Este important să fii conștient de manipulare și să încerci să o recunoști atunci când o întâlnești, pentru a-ți proteja propria integritate și bunăstare. În plus, în relațiile sănătoase, comunicarea deschisă, sinceritatea și respectul reciproc ar trebui să prevaleze în locul manipulării.

Cum îţi dai seama dacă cineva te manipulează?

Detectarea manipulării poate fi dificilă, deoarece manipulatorii obișnuiesc să folosească tactici subtile pentru a-și atinge scopurile. Cu toate acestea, există câteva semne la care poți fi atent pentru a-ți da seama dacă cineva te manipulează:

 1. Schimbări bruște în comportament: Dacă cineva începe să se comporte diferit față de cum se comporta în trecut și aceste schimbări coincid cu o anumită cerință sau dorință a lor, ar putea fi un semn de manipulare.
 2. Izolare: Un manipulator poate încerca să te izoleze de prieteni și familie pentru a-și spori controlul asupra ta. Dacă observi că te afli din ce în ce mai puțin în contact cu cei dragi, ar trebui să fii atent.
 3. Cereri exagerate: Manipulatorii pot face cereri nerezonabile sau exagerate, apelând la sentimentele tale de vinovăție sau obligație. Dacă simți că ești presat să faci ceva ce nu ești confortabil, ar trebui să te întrebi de ce.
 4. Jocuri psihologice: Manipulatorii folosesc adesea tactici precum jocuri emoționale, minciuni, provocări și culpabilizare pentru a obține ce vor. Dacă observi astfel de comportamente repetate, ar trebui să fii atent.
 5. Control excesiv: Dacă cineva încearcă să controleze totul în viața ta, inclusiv deciziile pe care le iei, relațiile pe care le ai și timpul tău, acesta ar putea fi un semn de manipulare.
 6. Promisiuni nesigure: Manipulatorii pot face promisiuni vagi sau neclare, lăsându-ți impresia că vor face ceva pentru tine, dar fără să se angajeze ferm.
 7. Reacții la refuz: Observă cum reacționează cineva atunci când îi refuzi cererile. Un manipulator poate deveni agresiv, supărat sau poate folosi alte tactici pentru a obține ceea ce vrea.
 8. Manipularea sentimentelor: Manipulatorii pot folosi sentimente precum mila, simpatia sau dragostea pentru a obține cooperarea ta. Este important să fii atent la astfel de tactic.
 9. Intuiție: Nu subestima puterea intuiției tale. Dacă ai senzația că ceva nu este în regulă sau că cineva încearcă să te manipuleze, încrederea în propriul instinct poate fi un semn important.
 10. Cere părerea altora: Dacă ai îndoieli cu privire la intențiile cuiva sau la felul în care te tratează, poți să ceri părerea unor prieteni sau a unei persoane de încredere pentru a obține o perspectivă obiectivă.

Este important să fii atent la aceste semne și să iei măsuri pentru a-ți proteja propria integritate și bunăstare.

Cum te manipulează prin sex? Cum te manipulează o femeie?

Cum te manipulează prin sex? Cum te manipulează o femeie?

Exploatează vulnerabilitățile emoționale pe care le ai. Mai exact găurile emoționale pe care le găsește și se folosește de tine pentru a aplica:

Eu sunt TROFEUL. Eu decid când mă atingi sau când facem sex !

Ea

Ea caută momentul pentru a vedea cînd reacționezi dintr-un gol interior. Asta inconștient sau poate conștient începe să se folosească de acel lucru.

Începe să te respingă pentru a te face manipula !

Ține minte ! Eu nu spun să nu fii vulnerabil și să fii stană de piatră, eu spun să ai în vedere „CUI ÎI ARĂȚI ACESTE LUCRURI”.

Mai multe despre goluri interioare, vulnerabilitățile emoționale poti citi aici: De ce îți este frică?

Momentul când vrei să o săruți

Pentru a înțelege mai bine ceea ce am spus anterior, hai să îți ofer următorul exemplu:

Ești la întâlnire cu o fată, iar la un momentdat vrei să acționezi pentru a o atinge sau pentru a o săruta.

Bineînțeles, asta îți dorești până la urmă și asta face orice bărbat. Aceasta este natura ta.

Ea spune dintr-o dată:

Nu mă atingeeee

Yach, nuuuu

Sau mai există posibilitatea să nu spună nimic și să se ferească sau poate să îți ia mână și să ți-o dea la o parte.

Aici este un joc de putere pe care încearcă să-l facă cu tine.

Începe să dramatizeze, să se victimizeze în legătură cu acțiunea pe care ai făcut-o.

La fel este și în cazul sexului, atunci când vrei să acționezi pentru a ajunge în momentele intime cu ea.

Femeia doar joacă teatru, te manipulează.

Ce fac majoritatea bărbaților când sunt în manipulare?

Ce fac majoritatea bărbaților când sunt în manipulare?

Foarte mulți bărbați în momentul respectiv fac 2 lucruri:

 1. Ori încep să se simtă triști, anxioși din cauza respingerii pe care femeia respectivă le-a oferit-o
 2. Ori se enervează, urlă, țipă etc.

Oricare ar fi dintre motive, ai picat testul, ai intrat în frame-ul ei pe care l-a setat, iar ea de acolo este pe principiu:

Eu sunt TROFEUL. Eu decid când mă atingi sau când facem sex !

Ea și-a dat seama că ai o gaură emoțională și va încerca să te joace acolo. Aici va începe jocul de putere unde ea se vede ca o regină care dă comenzi și „joci după cum cântă ea”.

Ea a perceput faptul că tu ești disperat după sex (după ea) și o vede ca pe o slăbiciune de exploatat.

Pe lângă acest lucru ai picat și testele de congruență pe care ți le-a oferit. Acest lucru le fac 99,99% dintre femeile de pe planeta aceasta. Citește și articolul: Cum te testează o femeie?

Cum să percepi manipularea?

Anumiți bărbați ar percepi-o ca pe un „red flag” în care să-i atenționeze că femeie are anumite insecurități. În urma acestui lucru decid dacă să stea departe de ea sau nu.

Eu unul îl percep ca pe un test de putere prin care încearcă să-mi răpească masculinitatea pe care o am și să câștige ea rolul de bărbat.

Rămâne la alegerea ta cum percepi atunci când vrea să te manipuleze prin sex sau atingeri.

Multe dintre femeile respective sunt femei puternice și masculine, precum Dana Budeanu.

Cum reacționezi când vrea să te manipuleze?

Prima metodă

Cel mai important este să nu reacționezi !

Este foarte important să nu faci acest lucru, deoarece ea va vedea că nu ești afectat de respingerea ei sau de testul ei.

Va rămâne uimită și își va pune întrebări: Oare chiar este un bărbat puternic?

Dacă o femeie te respinge în genul acesta să nu reacționezi sau să te arăți afectat.

În momentul acela puterea de bărbat rămâne la tine. Rolul de bărbat îți este păstrat și vei trece testul.

Acest lucru doar dacă vrei să continui întâlnirea cu ea.

A doua metodă

Dacă ești mai drastic și nu prea maleabil, nu ai chef de jocurile acestea de putere, atunci poți să-i spui direct în față:

Eu zic să termini cu jocurile acestea de putere și să nu ne mai comportăm ca 2 copii de liceu. Dacă tu continui mie mi se fracturează interesul și plec. Hai să fie ceva super mișto !

Bineînțeles că aici este și cuțit cu 2 tăișuri. Dacă aici ai frica de a pierde femeile atunci ea va simți asta și din nou te va manipula prin acest lucru.

Totul rămâne la alegerea ta cum reacționezi când te manipulează.

Alte tehnici de manipulare

Nu promovez manipularea sau tacticile de manipulare, dar este util să înțelegem cum funcționează manipularea pentru a ne proteja de ea.

Iată câteva tehnici de manipulare pe care ar trebui să le recunoaștem și să le evităm:

 1. Culpabilizarea: Manipulatorii pot încerca să te facă să te simți vinovat pentru a obține ceea ce vor. Aceasta implică adesea folosirea cuvintelor precum „trebuie” sau „ar trebui” pentru a te face să acționezi conform dorințelor lor.
 2. Minciunile: Manipulatorii pot folosi minciuni pentru a-și atinge scopurile. Acest lucru poate varia de la minciuni mici până la minciuni mai grave și false promisiuni.
 3. Manipularea emoțională: Acest tip de manipulare implică folosirea emoțiilor pentru a-ți controla comportamentul. De exemplu, cineva ar putea să-și exprime furia sau tristețea pentru a-ți determina reacția.
 4. Izolarea: Un manipulator poate încerca să te izoleze de prieteni și familie pentru a-și spori controlul asupra ta. Acest lucru face mai dificilă obținerea unei perspective obiective asupra situației.
 5. Promisiuni nesigure: Manipulatorii pot face promisiuni vagi sau neclare pentru a-ți ține speranțele vii, dar fără a se angaja cu adevărat.
 6. Atacuri personale: Cineva care manipulează te poate critica sau jigni pentru a-ți submina încrederea și a-ți face mai receptiv la dorințele lui.
 7. Supracontrolul: Manipulatorii pot încerca să controleze toate aspectele vieții tale, de la deciziile pe care le iei la modul în care îți petreci timpul liber.
 8. Tehnici de inducere a fricii: Pot folosi amenințări sau alte tactici pentru a-ți induce frică sau incertitudine, astfel încât să acționezi în acord cu dorințele lor.
 9. Laudă exagerată: Uneori, manipulatorii pot încerca să te manipuleze prin complimente excesive sau laude pentru a-ți câștiga încrederea.
 10. Jocuri psihologice: Manipulatorii pot folosi jocuri mentale sau emoționale pentru a-ți destabiliza raționamentul și a-ți controla acțiunile.

Concluzia

Aceste lucruri le vorbesc mai în detaliu și în programul pe care l-am creat AUTHENTIC WAY OF ONLINE GAME. Aici te învăț tot ce ai nevoie de aceste lucruri și cum să te fac să ajungi cu ele la întâlnire sau cum să ajungi în pat cu ele.

În cazul în care te interesează și vrei să te dezvolți ca bărbat CLICK AICI.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *