fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Femeile puternice și masculine

CUPRINS

O să începem cu începuturile. Acum milioane de ani, exista inițierea bărbatului în triburi. La ce mă refer? În cazul în care venea un nou născut la o anumită vârstă i se cerea să plece în pădure să vâneze.

În cazul în care se întorcea cu vânatul și viu, era primit în trib și era considerat bărbat alpha. În cazul în care se întorcea fără vânat, era omorât sau izgonit din trib, deoarece era considerat slab.

De aceea se creau numai bărbați puternici, asumați și integri.

Anii au trecut și ușor ușor procesul de inițiere a ajuns la armată, iar în ziua de astăzi a fost scos.

Acum este o opțiune, o alegere. dar există și o consecință la acest lucru.

A început p***idicarea bărbatului

Consecința faptului că inițierea bărbatului a fost scoasă, a început să formeze bărbați slabi, neîncrezători în ei. Bărbați care preferă să stea în zona de confort și sunt plini de energie feminină.

Femeile văzând acest lucru, au început să facă opusul. Au început să cere drepturi egale, să preia funcții de conducere, să devină femei puternice și masculine.

S-au săturat să vadă cât de slabi au devenit bărbații, iar ele au preluat rolul de bărbat. Asta se întâmplă chiar și în relații. Dacă te uiți peste tot, vezi cum femeile puternice și masculine au preluat toată conducerea relației.

Ele au ajuns să aducă banii în casă, să-l crească pe bărbat de parcă ar fi copil.

Propria experiență

Acest lucru ți-l povestesc din propria experiență. Am întâlnit femei care se plângeau că au avut relații în care ele făceau tot ceea ce trebuia să facă un bărbat.

Mă refer că îmi povestea cum doar ea muncea, îl împrumuta de bani, îi dădea să mănânce și să bea. Practic zici că ea era mama lui, iar el copilul.

Automat o femeie când vede altfel de lucruri, începe să devină o femeie puternică și masculină, face tranziția din energie feminină în energie masculină.

Începe să….

Devine foarte tăioasă

Din cauza că a observat că bărbații sunt slabi și-a creat anumite bariere care să nu-i mai permită să intre așa ușor în energie feminină. Este foarte puternică și masculină, ceea ce crează să devină și tăioasă cu bărbații.

Din cauza experiențelor proaste pe care le-a avut cu bărbații, preferă să își formeze un filtru destul de puternic prin care să vadă cât de masculin este bărbatul.

Iar aici sunt 2 situații

Te sperii, te retragi

În momentul când devine tăioasă cu un bărbat îi testează stabilitatea emoțională., iar majoritatea bărbaților se sperie și fug.

În momentul acela ea a realizat că nu are rost să continue conversația cu tine, deoarece ești slab, neîncrezător și preferă să mai caute.

Femeile puternice și masculine caută siguranță, încredere și protecție. Pentru ele un bărbat slab reprezintă un pericol la adresa ei și a copilului pe care îl are sau care urmează să vină.

Deoarece în geneticul femeii este protecția, iar în geneticul bărbatului este reproducerea. Asta este la baza noastră și ne reprezintă.

Femeia caută protecție din partea unui bărbat, nu să se sperie și să fugă.

Ești echilibrat emoțional și stai acolo

Vezi că începe să te testeze, să devină tăioasă și agresivă verbal, dar știi informațiile acestea, lucrezi cu interiorul tău emoțional și pur si simplu stai acolo și zâmbești.

Realizezi că în momentul acela te testează, pune presiune pe tine să vadă din ce material ești făcut.

Dar tu zâmbești că știi asta. Te amuză puțin.

Ai destulă încredere că știi de ceea ce ești capabil și ești sigur pe puterile tale. Ești masculin. Ești alpha.

Ce se întâmplă aici?

Femeia vede că ești destul de capabil încât să-i faci față presiunii pe care ți-o pune și îi comunici la nivel de subconștient, simțurile se activează: „Este un bărbat masculin în preajma căruia poți să fii feminină și să te arăți tu 100%”.

Se schimbă la 180 de grade. Devine atât de iubitoare și drăgăstoasă. Asta este energia feminină, sentimentele acelea de iubire. Este senzațional și o să rămâi uimit.

Eu unul, acum câțiva ani, când am început să aprofundez acest domeniiu și am văzut pe pielea mea, toate credințele pe care le aveam din copilărie au fost ruinate.

Atunci am realizat că tot ceea ce învățăm de la mama în legătură cu femeile, este de fapt altfel.

Concluzia

Lucrează la masculinitatea, încrederea ta de sine și echilibrul tău emoțional, iar femeile puternice și masculine își vor arăta senzualitatea în fața ta.

Cu ocazia asta, pentru toate cele trei lucruri îți recomand programul THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD care te ajută să te schimbi radical, deoarece voi fi alături de tine pe tot parcursul prin grupul de whatsapp.

CLICK AICI și hai să începem.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *