Energia masculină

Energia masculină și feminină

În ziua de astăzi mulți oameni nu pun accent pe energia masculină și feminină. Noi ca persoane, ca oameni avem două energii în noi, pe cea masculină sau pe cea feminină. Avem o energie de bază care ne ghidează în viață.

Când vine vorba de bărbați, cu cât ai energia masculină mult mai mare, pe o scară de la 1 la 10, cu atât vei fi mai atractiv pentru femei. Cu cât ai mai multă energie feminină cu atât vei fi acel „prieten foarte bun” al femeilor.

Pentru a face o idee și mai bună despre aceste energii.

Ce înseamnă fiecare energie?

Energia masculină reprezintă aceea esență masculină, feroce care conferă siguranță, încredere, protecție. Mai exact aceea energie care se expune la riscuri, pierderi, schimbări și are o încredere de sine de nedistrus.

Energia feminină reprezintă energia senzuală, esența iubirii, dragostei, a griji față de oamenii din jurul tău. Mai exact aceea energie care stă în zona de confort si nu face nimic. Care preferă să stea la căldură, sub păturica lui.

De aceea în ziua de astăzi s-au schimbat mult rolurile dintre bărbați și femei. Bărbații au ajuns să stea foarte mult în zona de confort, să nu mai riște, să nu mai acționeze, să nu mai fie deloc curajoși, iar femeile au început să devină conducătoare, șefi, femei de afaceri care se expun la riscuri, pierderi și schimbări.

Bărbații au început să stea pe canapea cu telecomanda în mână uitându-se la TV, iar femeia să plece să aducă bani, să muncească, ea să tragă.

Nu este normal așa, din punctul meu de vedere. După mulți se plâng și victimizează că: „M-a părăsit femeia.” / „M-a înșelat, a dracu Cur**” / „Nu era bună de nimic oricum” / „Nu știu de ce nu atrag femei…” și tot felul de propoziții spune în urma acestor aspecte.

Ți se pare normal să te plângi și să te victimizezi, să arunci cu noroi în tabăra alăturată, pentru că tu nu mai ești capabil să te ridici și să devii bărbat, să lupți pentru evoluția ta și a deveni cea mai bună versiune a ta?

Gândește-te puțin și analizează situația. Ce ai făcut în ultima vreme pentru a ieși din zona de confort?

O energie maculină puternică este nevoie să faci următoarele exerciții:

  • renunță la zahar
  • renunță la TV
  • renunță la pornografie
  • renunță la masturbare
  • dormi pe jos
  • fă fasting dopamine
  • dușuri reci în fiecare zi

Dacă vrei să înțelegi și mai bine despre această energie, am făcut un clip pe care l-am postat pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=suDeEWJnoXE&t=1s

Așa vei deveni mult mai atractiv, mai încrezător, sigur pe tine. Vei inspira masculinitate, iar femeile se vor uita mai mult după tine. Vei atrage complementarul tău !

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

2 răspunsuri

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.