fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să vorbești cu o femeie spontană?

CUPRINS

Să spunem că te afli la început în lumea dating-ului sau a seducției, iar tu întâlnești foarte multe femei spontane. Cum să vorbești cu o femeie spontană? Tu poate nu realizezi acest aspect și te apuci să vorbești ogrămadă.

Începi să povestești „moartea căprioreai” la fiecare femeie cu care vorbești.

Îi spui în detaliu tot despre tine.

Îi scrii romane de text.

După ajunge să îți dea seen, să îți răspundă sec și scurt sau să nu-mi mai răspundă.

Cum sunt femeile spontane?

- Caracteristicile femeilor spontane

Mulți bărbați sunt destul de overthinker, adică gândesc foarte mult până să înceapă să ia acțiune.

Până să înceapă să ia o decizie. Stau și o rumegă enorm de mult. Zici că pregătesc nunta, haha.

În schimb femeile, majoritatea femeilor sunt foarte spontane.

Nu știu dacă ai observat, dar în ziua de astăzi femeile sunt mult mai tupeiste, curajoase.

Iau decizii mult mai rapid, fac lucruri spontane încontinuu. Nu stau atât de mult pe gânduri.

Din punctul meu de vedere aproximativ 80-90% dintre femeile pe care le-am întâlnit au fost dinamice.


🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


O femeie spontană este o persoană care acționează și reacționează în mod natural, fără să planifice sau să prevadă totul în avans. Ea este deschisă la oportunități noi și este dispusă să încerce lucruri noi fără prea multă gândire prealabilă.

De acea o să-ți ofer câteva caracteristici ale unei femei spontane:

 1. Impulsivitate: Este deschisă la idei și acțiuni neașteptate și poate să ia decizii pe loc, fără să petreacă prea mult timp gândindu-se la consecințe.
 2. Aventuroasă: Ea este dispusă să încerce aventuri și experiențe noi, să călătorească spontan sau să participe la activități neplanificate.
 3. Flexibilitate: Este flexibilă și se adaptează ușor la schimbările de circumstanțe sau la planurile care se schimbă brusc.
 4. Deschidere la surprize: Ea este plină de surprize și poate crea momente speciale sau pline de bucurie pentru ea și pentru cei din jur.
 5. Lipsa rigidității: Ea nu este atașată de reguli stricte sau de rutine și preferă să trăiască în prezent, fără să se agațe de planuri fixe.
 6. Spontaneitate în relații: În relații, poate să aducă prospețime și să creeze momente romantice sau distractive fără să fie nevoie de planificare prealabilă.
 7. Curaj: Este dispusă să-și asume riscuri și să încerce lucruri noi, chiar dacă acestea pot părea înfricoșătoare sau incerte.
 8. Energică și entuziastă: O femeie are adesea o energie contagioasă și este entuziasmată de oportunitățile noi și provocările neașteptate.
 9. Este scurtă și la obiect în vorbire: Va vorbi mereu scurt și la obiect atunci când vine vorba despre conversațiile în mediul online
 10. Dinamică: O femeie care este spontană se va plictisi foarte mult dacă nu îi oferi dinamism în conversații, interacțiune sau relație

Uite câteva exemple de poze în conversațiile online.

Cum să nu vorbești cu o fată spontană?

O mare greșeală pe care o fac în general bărbații cu femeile acestea sunt următoarele lucruri:

1) Povestesc toată viața lor

Acești bărbați nu realizează că femeia respectivă este mai dinamică și încep să povestească toată viața lor cap coadă. Amănunt cu amănunt.

De exemplu: „Sunt Ionut, am 30 de ani, lucrez la inginer constructor. Îmi place să gătesc, să mă plimb, să merg în excursii și să citesc. Viața mea este foarte plictisitoare, dar m-as bucura să te cunosc.”

Nici măcar nu-i oferă ocazia femei respective să-l întrebe că se apucă el să îi ofere pe „tavă” totul doar ca să o impresioneze.


🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


2) Vorbesc doar text

Nu știu dacă ai observat în pozele anterioare, exemplele, că este doar text.

Înțeleg că la început să nu fii mai dinamic, fair enough, dar să ai toată conversația așa cu o femeie care caută dinamism crede-mă că vei pierde multe femei.

O conversație interesantă și captivantă este cu: poze, gif-uri, videoclipuri, meme-uri etc.

Începe să îți pui creativitatea în funcțiune.

3) Stau la conversații neterminabile

Anumiți bărbați stau într-o conversație online zile, săptămână până când să-și facă curaj să o invite la întâlnire.

Este normal ca femeia respectivă care este spontană să se plictisească. Să ajungă să nu-ți mai răspundă.

Cum am spus din punctul meu de vedere 80-90% din femei sunt spontane, iar dacă tu stai să pierzi timp cu conversații neterminabile, păi….

Pierzi multe femei.

Cum să vorbești cu o femeie spontană? Cum să vorbești cu o fată spontană?

Vorbirea cu o femeie spontană poate fi o experiență plăcută și distractivă, deoarece sunt adesea deschise la conversații interesante și aventuri neașteptate.

Uite câteva sfaturi pentru a comunica eficient cu o femeie spontană:

 1. Fii deschis și flexibil: Ca să interacționați cu o femeie spontană, este important să fiți la fel de deschiși și flexibili. Fiți pregătit să vă adaptați la schimbările de subiect sau la idei neașteptate pe parcursul conversației.
 2. Ascultă cu atenție: Ascultarea este cheia oricărei conversații reușite. Ascultați cu atenție ceea ce spune femeia și demonstrați interes pentru ceea ce are de comunicat. Răspundeți la întrebări și arătați că sunteți cu adevărat implicați în conversație.
 3. Nu judeca: Femeile spontane pot avea idei sau păreri neconvenționale. Este important să nu le judecați sau să le criticați pentru asta. Încurajați deschiderea și exprimarea liberă a gândurilor.
 4. Fii creativ și aventuros: Dacă vreți să păstrați interesul femeii spontane, fiți pregătit să fiți creativ și aventuros în conversație. Propuneți subiecte interesante, discutați despre experiențe inedite sau aventuri pe care le-ați avut și fiți deschiși la idei noi și provocatoare.
 5. Râdeți împreună: Umorul este o modalitate excelentă de a lega conexiuni. Dacă simțiți că femeia este deschisă la umor, folosiți glume și anecdote pentru a crea un mediu relaxat și plăcut.
 6. Întrebări deschise: În loc să puneți întrebări închise care necesită un răspuns scurt, folosiți întrebări deschise care încurajează discuția și dezvoltarea subiectelor. De exemplu, în loc să întrebați “Ai călătorit vreodată?”, puteți întreba “Care este cea mai memorabilă destinație pe care ai vizitat-o și de ce?”
 7. Participați activ: Fiți implicați activ în conversație și arătați că vă bucurați de interacțiune. Nu vă limitați la a asculta, ci împărtășiți și voi gândurile și experiențele voastre.
 8. Fiți spontani, dar respectuoși: Fiindcă femeia este spontană, nu ezitați să vă alăturați aventurilor sau planurilor ei spontane, dar asigurați-vă că acestea sunt în limitele confortului și respectului reciproc.
 9. Răspunde scurt și la obiect: Cu femeile dinamice ai nevoie să ai răspunsuri scurte și la obiect. Fără prea multe detalii și fără prea multe amănunte.
 10. Trimite poze/ videoclipuri sau vocale: Pentru a rupe plictiseală sau monotonia în conversație, începe să fii creativ și să trimiți poze, viceoclipuri sau vocele pentru a oferi dinamism conversației.

Concluzia

🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *