fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să cucerești o femeie?

CUPRINS

Chiar dacă bărbații sunt orgolioși mulți se interesează pe internet despre „Cum să cucerești o femeie?” sau „Cum să cucerești o fată?”.

Doar că le este rușine să admită că au nevoie de ajutor. Citesc, urmăresc pe ascuns pentru a se informa, iar atunci când constată că nu au cum să facă singuri ajung să ceară ajutorul.

Păcat, mare păcat… Pierzi timp așa pe care îl poți gestiona productiv cu ajutorul cuiva.

În acest articol îți voi oferi 10 pași simpli despre cum să cucerești o femeie și să te ajute să ai un mai mare succes în lumea seducției.

10 pași simpli cum să cucerești o femeie matură și singură

Cum să cucerești o femeie

1) Fii sincer cu femeia din fața ta

Dacă vrei să înveți cum să cucerești o femeie fii autentic și onest în interacțiunile tale cu ea. Nu încerca să fii cineva altcineva sau să exagerezi calitățile tale.

În momentul când faci asta vei inspira lipsă de încredere de sine și că vrei doar să te folosești de această mască pentru a face sex cu ea.

Știm bine că mulți bărbați se dau la început macho man, dar după ce fac sex cu femeia respectivă le cad masca respectivă și devin indiferenți.


🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


2) Ascultă cu atenție

Dacă vrei să înveți cum să cucerești o femeie arată-i că ești interesat de ceea ce spune. Ascultă și reacționează la povestirile și preocupările ei.

Când povestește ceva spune-i cuvintele următoare:

Așa

Mai spune

Te ascult

Ce mișto, continuă

Asta o va face să vadă că ești prezent acolo și că asculți cu atenție.

Ceea ce îi ridică nivelul de dopamină în corp (hormonul fericirii) și îl va asocia cu tine.

Practică ascultarea activă.

3) Fii încrezător, dar nu arogant

Fii încrezător, dar nu arogant

Încrederea în sine este atractivă, dar aroganța nu.

Dacă vrei să înveți cum să cucerești o femeie fii sigur pe tine, dar evită să pari prea încrezut în tine.

Una este să fii încrezător în tine cu adevărat și alta este să fii arogant.

Una este să fii arogant prin a-ți ascunde fricile, temerile doar de frică să nu fii respins sau să nu pierzi femeia respectivă.

Alta este să fiu încrezător în mine, deschis și să comunic aspectele pe care le gândesc fără să caut să evit.

4) Respectă ca să fii respectat

Dacă vrei să înveți cum să cucerești o femeie trateaz-o cu respect și considerație în toate interacțiunile tale. Nu face comentarii lipsite de respect sau comportament de bullying.

Bărbații care caută să distrugă femeia nu au respect față de ele. Caută să se răzbune, să le distrugă și abia după să ajungă la momente intime cu ele.

De acea mereu vei atrage femei care nu te vor respecta dacă tu nu respecți.


🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


5) Fii atent la limbajul corpului

Dacă vrei să înveți cum sa cuceresti o femeie observă limbajul ei nonverbal. Zâmbetul, contactul vizual și gesturile de deschidere pot indica interesul.

Limbajul ei non verbal îți va comunica de multe ori dacă este interesată de tine.

Învață limbajul non verbal, măcar câteva semne pentru a le recunoaște, iar după vei devenii mai încrezător în acțiunile tale când vine vorba despre cum să cucerești o fată.

6) Găsește interese comune

Găsește interese comune pentru cum să cucerești o femeie

Dacă vrei să înveți cum sa cuceresti o femeie descoperă subiecte de conversație care vă unesc. Discuțiile despre interesele comune vă pot ajuta să construiți o conexiune mai puternică.

Caută interesele, pasiunile pe care le are și discută despre acestea.

Poți începe prin întrebările următoare:

Ce pasiuni ai?

Ce faci ca să fii fericită zilnic?

Dacă ai putea să faci orice fără să ai o frică, ce ai face?

7) Fii un prieten de încredere pentru conexiune

Dacă vrei să înveți cum sa cuceresti o femeie arată-i că poți fi un prieten de încredere. La ce mă refer?

Nu mă refer să întri în zona de friendzone și să rămâi acolo.

Mă refer că în primă fază pentru a crea confort, siguranță și încredere ai nevoie de conexiune.

Conexiunea se obține prin a fi un „prieten” cu care vorbești absolut orice.

8) Condu femeia cu fermitate

Condu femeia cu fermitate

O femeie își dorește să fie condusă ca la dans.

Ea să se lase purtată și să aibă încredere în mișcările tale.

Cum faci asta? Prin a schimba subiectele cu fermitate, nu precum nuca în perete.

Treci prin diferite subiecte natural.

Dacă vrei să înveți cum sa cuceresti o femeie lasă conversația să decurgă natural, dar tu să ai scopul unde vrei să ajungi.

9) Nu pune presiune sau nu o forța

O să întâlnești femei care la presiune vor fugi sau se vor ascunde.

Dacă vrei să înveți cum sa cuceresti o femeie nu forța lucrurile, lasă să vină de la sine. Dacă vezi că încerci de 2-3 ori un lucru, iar ea nu vrea, nu pune presiune pe ea. Las-o să vină spre tine.

În momentul când faci asta va vedea că poate să aibă încredere în tine.

10) Nu-ți asuma nimic

Nu presupune că ea trebuie să simtă la fel ca tine sau că trebuie să fie interesată de tine în același fel. Respectă decizia ei, fie că este pozitivă sau negativă.

Dacă vrei să înveți cum sa cuceresti o femeie realizează că are propria identitate, gândire și nu mai încerca să controlezi.

Când avem nevoie de a controla reacțiile, gesturile sau acțiunile altei persoane ne vom da cu părerea chiar dacă nu ni se cere.

10 pași simpli cum să cucerești o femeie căsătorită

Înainte de a continua, este important să subliniem că nu este etic și moral să încerci să cucerești o femeie căsătorită sau pe oricine altcineva care este implicat într-o relație.

Respectarea relațiilor și a limitelor personale ale celorlalți este esențială în construirea relațiilor sănătoase și în menținerea integrității personale.

Dacă îți place o femeie și descoperi că este căsătorită, cel mai bun lucru pe care poți să-l faci este să respecți relația ei și să menții o atitudine corectă și prietenoasă.

Dacă femeia respectivă se simte atrasă de tine și își dorește o altă relație, va trebui să fie ea cea care va decide să ia inițiativa de a pune capăt relației sale actuale. Cu toate acestea, este important să fii pregătit pentru posibilitatea că ea să decidă să rămână în relația actuală.

În loc să încerci să cuceresti o femeie casatorită, mai bine îți poți concentra eforturile pe dezvoltarea relațiilor cu persoane care sunt disponibile și interesate de o relație cu tine. Respectarea deciziilor și alegerilor altor oameni este un aspect esențial al interacțiunilor umane sănătoase.

Ce să nu faci ca să cucerești o femeie

Atunci când încerci să cuceresti o femeie, este important să eviți anumite comportamente și acțiuni care pot respinge sau îndepărta persoana respectivă. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le eviți:

  1. Presiune excesivă: Nu insista prea mult sau nu o sili să ia o decizie rapidă. Femeilor le place să aibă timp pentru a se gândi și a se simți confortabil în prezența ta.
  2. Comportament agresiv sau posesiv: Nu fi agresiv, posesiv sau gelos în exces. Aceste comportamente pot crea un mediu nesănătos în relație.
  3. Vorbe ofensatoare sau jigniri: Evită orice remarci ofensatoare sau jigniri. Este important să fii respectuos și să arăți interes fără a leza sentimentele celorlalți.
  4. Ignorarea limitelor personale: Respectă spațiul personal și limitele ei. Nu încerca să treci peste limitele ei sau să încalci intimitatea ei fără permisiune.
  5. Lipsa de sinceritate: Fiți sincer și autentic în relația ta. Nu minți sau nu te prefaci pentru a câștiga atenția cuiva. O bază solidă pentru orice relație este încrederea și comunicarea deschisă.
  6. Comportament invaziv online: Evită mesajele insistente, hărțuirea online sau trimiterea unor mesaje nedorite. Respectă intimitatea online a persoanei și alege să comunici în mod respectuos.
  7. Aparență neglijentă: Îngrijirea personală și prezentarea ta fizică sunt importante. Nu ignora aceste aspecte, deoarece pot afecta prima impresie pe care o lași.
  8. Nu sării calul: Nu face prea multe comentarii de natură sexuală sau indecentă. Respectă limitele și confortul ei.
  9. Comportament insistent sau supărător: Dacă ea nu arată interes sau spune că nu este interesată, respectă această decizie și nu insista. Insistând, riști să o faci să se simtă inconfortabil.
  10. Nu o trata ca pe un trofeu: O femeie nu este un obiect sau un trofeu pe care să o “cuceresti”. Trateaz-o cu respect, ca pe o persoană cu propria sa voință și nevoi.

Sunt doar câteva semne ce să nu faci atunci când vrei să cucerești o femeie. Bineînțeles că pot fi mai multe sau variază. Aici depinde de tine să fii un bărbat inteligent care lucrează cu el din mai multe puncte de vedere.

Concluzia

🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *