fbpx
Cum să cucerești o fată prin seducție?
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să ai mai multă încredere în tine ca bărbat

CUPRINS

Una dintre cele mai puternice arme care fac parte din arsenalul seducției este încrederea în tine. Un bărbat sigur pe el atrage de două ori mai multe femei și tot atâtea oportunități de dezvoltare personală, crede-mă pe cuvânt.

Probabil știai deja asta, însă nu poți face pași în față din cauza timidității. Ce faci concret în acest caz?

Vestea bună cu care trebuie să pleci la drum este următoarea: încrederea se construiește. Și o poți construi de unul singur, mai ales dacă perspectiva de a cere ajutor nu-ți surâde. Ar fi păcat să nu te folosești de toate informațiile gratuite de pe Google, nu-i așa?

Uite cum să începi călătoria.

Apucă-te de sport pentru încredere

Toată lumea spune că sportul te ajută, că ești mai sănătos, că-ți simți corpul altfel. Afirmații care sunt total adevărate. Mai ales că o rutină care conține și mișcare te mai poate ajuta și în alt fel: să-ți construiești încrederea în tine. Bonus: să cunoști tipe interesante, în cazul tău.

E simplu, dacă gândești logic: faci sport constant, corpul tău se tonifiază, arăți bine, te simți mai bine atunci când te uiți în oglindă, emani încredere, încrederea atrage femeile și de aici totul devine istorie. Da, nu e simplu să integrezi în rutina ta săptămânală sportul, însă cred că e una dintre bătăliile pe care trebuie să alegi să le câștigi.

Mănâncă echilibrat

Acum o să mă întrebi ce legătură are o alimentație sănătoasă cu încrederea în sine? În combinație cu sportul, o mâncare echilibrată și plină de nutrienți te ajută să-ți modelezi corpul mai repede, adică să pui mușchi. În al doilea rând, substanțele de care organismul tău are nevoie se regăsesc în mâncare. Crede-mă, un creier suprasaturat de zaharuri, cofeină sau alcool nu va gândi limpede. Asta, dacă te mirai de unde vin toate emoțiile sau anxietatea, care e destul de greu de gestionat.

Dă-i un refresh creierul tău și nu-l lăsa să se chinuie cu deficite de calciu, magneziu, zinc sau alte vitamine și minerale. O să-ți mulțumești mai târziu.

Învață să te îmbraci cum trebuie

Felul în care alegi să te îmbraci poate spune multe despre tine. Dar pe noi ne interesează alt aspect: faptul că hainele potrivite îți dau încredere în tine. Iar femeile vor observa mereu bunul gust, indiferent că e vorba de un sacou care ți se potrivește sau altă piesă vestimentară care îți scoate în evidență corpul.

Dacă nu știi cum să te îmbraci, poți apela oricând la un stilist care să te ajute sau, mai bine, profită de consilierea pe care ți-o pot oferi cei care lucrează în magazine de profil.

Apucă-te de citit

La capitolul citit, părerile sunt împărțite. Unii spun că e bine să citești orice, alții spun că e bine să citești doar recomandări făcute de specialiști în domeniul din care vrei să afli informații noi. Important e să citești, fără să faci compromisuri legate de calitatea informației. Indiferent că vrei să pui mâna pe ultimul bestseller sau ești curios să afli mai multe despre un subiect precum potența maximă.

În plus, cititul este o activitate care te ajută să-ți îmbogățești vocabularul, să gândești mai limpede și-ți dezvoltă și spiritul critic. Adică înveți să deosebești o informație adevărată de una falsă. Toate aceste abilități te ajută să-ți construiești încrederea în tine și să atragi atenția ca un bărbat cult.

Mergi frecvent la medic

E recomandat să faci analize o dată pe an cel puțin și să mergi la medic de fiecare dată când ai nevoie. Nu-ți poți construi încrederea în tine din cauza unei probleme cu potența și vrei să știi dacă ai nevoie un tratament? Citește păreri Viagra și întreabă-ți medicul mai multe. O părere avizată este întotdeauna binevenită. Și, dacă știi că nu ai nicio problemă de sănătate, te simți mai sigur și mai încrezător în forțele proprii.

Concluzia cu care poți să pleci de aici este că nu-i dificil să-ți construiești încrederea în tine. Ci doar trebuie să integrezi în rutina ta unele obiceiuri care să te ajute să-ți atingi obiectivul.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

4 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *