fbpx
Cum să cucerești o fată prin seducție?
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să o seduci de la prima întâlnire

CUPRINS

Ai găsit pe net o tipă interesantă și vrei să-i demonstrezi că și tu ești la fel? Îți dorești să o seduci din prima, dar nu prea ai idee de unde să începi?

Hai să te învăț cum să faci asta. Însă, înainte de a trece la treabă, trebuie să conștientizezi trei lucruri:

  • o să fii nevoit să ieși din zona de confort,
  • e în regulă dacă eșuezi,
  • relaxează-te!

Acestea fiind spuse, nu e complicat să-ți seduci partenera de întâlnire, mai ales dacă ai pregătită o mică strategie.

Dacă inițiativă nu e, nimic nu e

Sunt foarte puține femei pe lumea asta care să nu admire un bărbat cu inițiativă. Poate doar cele care sunt obsedate de control sau cele care vor ca toată lumea să facă doar ce-și doresc ele. Acum, nu e treaba mea care sunt gusturile tale, eu o să-ți vorbesc în principal de femei cărora le plac bărbații cu încredere în ei.

Așa că, dacă ați stabilit întâlnirea, preia tu inițiativa și oferă-i 2 variante de restaurante unde să vă cunoașteți mai bine. O să aprecieze implicarea ta și chiar dacă refuză variantele propuse de tine, măcar ai un punct în plus.

Fii sincer cu ea, exprimă ceea ce simți

Știu că poate părea un sfat contraintuitiv și contraproductiv, știu că noi, bărbații, am fost obișnuiți să părem duri pentru că altfel nu atragem femeile, însă treburile s-au mai schimbat între timp.

Femeile adoră bărbații care știu să-și exprime sentimentele. Nu trebuie să o faci într-un mod dramatic sau să plângi în șervețel, însă poți recunoaște că ești un pic emoționat. Într-adevăr, nu toată discuția ulterioară trebuie să se ducă în direcția asta însă, ce vreau să spun este că exprimarea emoțiilor (direct, cu voce tare, nu la tine în cap) poate să-ți facă bine, ceea ce ne duce la următorul punct…

Relaxează-te!

Dacă le dai glas emoțiilor, nu o să mai pară totul atât de greu și de negru, te asigur. În plus, hai să gândim logic: care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla? Să nu-i placă de tine. Sau să nu-ți placă ție de ea. Aia e, se mai întâmplă, nu e o tragedie. Cum îți spuneam la început, e în regulă dacă eșuezi.

Însă, dacă totul merge bine și treceți din prima și la baza a doua, adică sex, trebuie să fii pregătit. Citește pe net înainte (indiferent de rezultat) păreri Maraton Forte. Sunt informații care te pot ajuta, mai ales dacă uneori ai nevoie. Dacă vrei să fii pe deplin relaxat, poți să te mai documentezi și despre păreri Tianli. Un plan de rezervă nu a omorât niciodată pe nimeni.

Mă întrebi de ce te-ar ajuta să te relaxezi informația asta? E simplu, cu cât știi mai multe, cu atât ești mai stăpân pe situație și mai relaxat.

Potrivește-ți îmbrăcămintea în funcție de context

Indiferent de contextul pe care îl alegeți să vă întâlniți pentru prima oară, asigură-te că alegi hainele potrivite. Știi termenul englezesc ,,overdressed’’? Ei bine, nu trebui să pară că ți-ai dat interesul prea mult, dar nici să vii îmbrăcat într-un tricou rupt și pantaloni lălâi. Acordă un pic de atenție hainelor tale, femeilor le place să vadă asta la un bărbat. E vorba de prima impresie, totuși.

Acum pune-te și tu în locul ei: dacă ea ar veni neîngrijită, tu cum te-ai simți?

Acestea fiind spuse, spor la prima întâlnire. Nu uita, inițiază, fii sincer, relaxează-te și fă o primă impresie bună. Va fi a ta cu siguranță. Bineînțeles, dacă există chimie între voi.

Concluzie

Vrei să știi cum să o seduci de la prima întâlnire? Vrei să înveți să ai curaj? Se pot rezolva printr-o ghidare benefică și productivă. Dacă nu știi cum să rezolvi acest lucru poți intra în cursul THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD și ai multe beneficii. Cum ar fi:

BENEFICII:

– nu te mai atașezi de femei așa de repede

– nu îți mai este frică să spui ceea ce simți și gândești

– nu o să mai suferi la despărțiri sau refuzuri

– nu o să mai fii nervos, frustrat, furios

– nu o să-ți mai fie frică să îți arăți slăbiciunile, să fii vulnerabil

– nu o să mai fii timid și rușinos

Asta în mai puțin de o lună – rapid și simplu

seduci
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *