fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum abordezi femei divorțate?

CUPRINS

Femei divorțate.

Femeile divorțate au traversat experiențe care le-au testat reziliența, le-au deschis perspectivele și le-au oferit ocazia de a se redescoperi pe ele însele. În societatea contemporană, divorțul nu mai este privit ca o stigmă, ci mai degrabă ca o tranziție în viața unei femei către o etapă nouă, plină de oportunități și creștere personală.

Odată cu sfârșitul unei relații, femeile divorțate se confruntă adesea cu diverse provocări emoționale și practice. Cu toate acestea, multe dintre ele aleg să vadă divorțul nu ca pe un eșec, ci ca pe o oportunitate de a începe din nou și de a-și construi viețile așa cum doresc.

Un aspect important al experienței femeilor divorțate este redescoperirea sinelui. În timpul căsniciei, multe femei își dedică multă energie și atenție partenerului și familiei, adesea punând propriile dorințe și interese în plan secund. Divorțul devine astfel un moment în care aceste femei își acordă permisiunea de a se concentra pe propriile lor aspirații și vise. Ele își pot explora pasiunile, își pot dezvolta abilitățile și își pot crea propriul drum în viață.

Un alt aspect important al vieții post-divorț este construirea unui cerc social solid. Femeile divorțate pot simți uneori singurătate sau izolare, dar este și o oportunitate de a-și extinde rețeaua socială și de a se conecta cu oameni care împărtășesc interese și valori similare. Prietenii devin susținători importanți în această perioadă, oferindu-le sprijin emoțional și încurajare.

Cariera și independența financiară devin, de asemenea, priorități pentru multe femei divorțate. Ele pot vedea divorțul ca pe o șansă de a-și dezvolta cariera sau de a începe noi provocări profesionale. Independența financiară oferă femeilor divorțate libertatea de a-și lua propriile decizii și de a-și construi viitorul fără să depindă de altcineva.

În ciuda provocărilor, mulți experți susțin că divorțul poate aduce cu sine o creștere personală semnificativă. Capacitatea de a înfrunta dificultățile și de a depăși o separare contribuie la dezvoltarea unui spirit rezistent și la o înțelegere mai profundă a propriei persoane.

Bineînțeles că acest aspect depinde de la femeie la femeie, de la persoană la persoană. Nu toate persoanele au capacitatea sau gândirea de a privi divorțul din această perspectivă.

În acest articol, am să vorbesc despre cum să abordezi femei divorțate și ce informații ar fi bine să știi despre ele.


🔊 Descoperă arta seducției pentru a ajunge să fii autentic mult mai ușor! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Care sunt motivele pentru care o femeie a divorțat? De ce a divorțat o femeie?

De ce a divorțat o femeie

Din experiența mea, atunci când întâlneam femei divorțate existau mai multe posibilități pentru care au ajuns să divorțeze de acei bărbați sau poate ele de ei.

În rândurile ce urmează, precizez că nu este nevoie să iei lucrurile personal sau să fii de acord cu mine. Sunt aspecte pe care le-am observat la femeile divorțate, femeile singure cu copil, mamele singure etc.

O să ofer în primul rând câteva motive comune și generale despre femeile divorțate, iar apoi vom discuta despre experiența mea și ceea ce am observat despre căsniciile care ajung la divorț.

Printre motivele comune pentru divorț se numără:

1) Divergențe în valori și interese

Schimbările în timp sau evoluția personală pot duce la divergențe semnificative în ceea ce privește valorile, interesele sau obiectivele de viață ale partenerilor.

2) Infidelitate

Infidelitatea poate fi un factor major în decizia de a divorța. Încrederea distrusă și sentimentele de trădare pot face dificilă menținerea relației.

3) Probleme de comunicare

Lipsa comunicării sau comunicarea ineficientă poate duce la acumularea de frustrări și neînțelegeri, fapt ce creează tensiuni în relație.

4) Incompatibilitate sexuală

Diferențele în dorințele sexuale sau în stilurile de comunicare sexuală pot afecta intimitatea și conectarea emoțională.

5) Probleme financiare

Conflictul legat de gestionarea banilor și diferențele în abordarea problemelor financiare pot provoca stres și neînțelegeri în cuplu.

6) Violentă domestică

Orice formă de abuz fizic, emoțional sau psihologic poate duce la încetarea relației, iar femeile pot căuta protecția prin divorț.

7) Dificultăți în creșterea copiilor

Diferențele de opinii în ceea ce privește educația copiilor sau provocările legate de responsabilitățile parentale pot crea tensiuni în cuplu.

8) Rănile sau traumele emoționale

Efectele rănilor emoționale pot avea un impact semnificativ asupra relației și pot duce la decizia de a divorța.

9) Lipsa sprijinului emoțional

Absența unui sprijin emoțional din partea partenerului poate crea sentimente de singurătate și neîmplinire, determinând o femeie să caute o cale separată.

10) Diferențe culturale sau religioase

Divergențele semnificative în ceea ce privește credința religioasă sau valorile culturale pot reprezenta un motiv pentru divorț.

Motivele din punct de vedere al masculinității și seducției

Motivele din punct de vedere al masculinității și seducției

1) Nevoie de control și dominare

Vei observa că anumite femei care au probleme în relația cu tatăl lor, care au o nevoie constantă și dependentă de a fi în control, doresc să domine și să controleze bărbatul constant, fără ca el să poată să se impună.

2) Nevoia de a fi BĂRBAT

Din nevoie de a fi în control și dominare față de bărbatul respectiv, automat se va face schimb de roluri între cei doi. Ea adoră să fie în energia ei masculină, reprimându-și astfel sexualitatea ei feminină.

În momentul acesta, ea este bărbatul, iar bărbatul este femeie. Timpul va trece, iar ea se va plictisi sau va vrea un bărbat alpha care să o domine pentru a o băga în energia ei feminină.

3) Nevoia de RĂZBUNARE

Din cauza experiențelor nefavorabile din trecut, femeile divorțate poartă o ură și o pică pe bărbați. Asta în cazul în care au trăit infidelitate, abuz, minciuni etc.

Această ură sau pică le va aduce în relația actuală, unde vor arunca acea răzbunare pe actualul partener, nefiind conștiente de acest aspect.

4) Orgoliu indestructibil

Anumite femei divorțate ajung în pragul divorțului cu soțul respectiv din cauza că ele nu admit că greșesc. Nu își cer scuze, nu oferă dreptate și au un orgoliu imens. Acest fapt îl face pe bărbat să plece din acea căsnicie din cauza că nu este văzut sau ascultat ca bărbat.

5) Nevoia de a-l avea pe tatăl ei

Există femei divorțate care au fost abandonate de către tatăl lor în copilărie ceea ce le afectează conexiunea cu bărbații. La un moment dat se poate ca femeia să aducă această nevoie în căsnicia ei, punându-l pe actualul soț în rol de tată.

La ce mă refer cu exactitate? La faptul că acel bărbat îi va prelua toate responsabilitățile și îi va ierta toate greșelile din rolul de tată și nu din rolul de partener.

Ceea ce la un moment dat va ajunge la o saturație, iar bărbatul va vrea să plece.

Asta în cazul în care nu se complace în relația respectivă.

Atenție! Nu zic că doar femeia este de vină. Bărbatul la rândul lui poate să se comporte la fel, iar relația să ajungă în pragul divorțului din cauza lui.


🔊 Descoperă arta seducției pentru a ajunge să fii autentic mult mai ușor! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.


Cum abordezi femei divorțate? Cum seduci femeile divorțate?

Cum abordezi femei divorțate? Cum seduci femeile divorțate?

Abordarea femeilor divorțate ar trebui să fie făcută cu sensibilitate și respect pentru experiențele lor individuale. Este important să-ți amintești că fiecare femeie are propria ei poveste și că divorțul poate fi o experiență sensibilă și personală.

Iată câteva sfaturi pentru a aborda femeile divorțate:

 1. Fii empatic: Încercă să înțelegi faptul că divorțul poate fi o experiență emoțională dificilă. Manifestează empatie și asculta cu atenție atunci când împărtășesc despre experiențele lor;
 2. Evită judecățile: Abține-te de la judecăți și stereotipuri. Fiecare divorț are contextul său, iar tu nu ar trebui să evaluezi sau să cataloghezi femeile divorțate în funcție de statutul lor marital;
 3. Nu presupune motive: Nu presupune automat că divorțul a fost rezultatul unei probleme specifice sau că este o experiență negativă. Întreabă deschis și cu respect, dacă femeia decide să împărtășească mai multe despre divorțul ei;
 4. Fii respectuos cu timpul ei: Dacă o femeie divorțată nu dorește să discute despre experiența ei, respectă-i decizia și nu o presa să împărtășească mai mult decât este confortabil pentru ea;
 5. Ascultă cu atenție: Ascultarea este cheia. Femeile divorțate pot aprecia să aibă pe cineva cu care să discute deschis și să simtă că sunt auzite. Arată-ți interesul sincer pentru ceea ce are de spus;
 6. Nu face presiuni pentru angajament rapid: Dacă relația devine mai serioasă, evită să faci presiuni pentru un angajament rapid. Femeile divorțate pot avea nevoie de timp pentru a se recupera și pentru a-și stabili încrederea în relații;
 7. Fii deschis și transparent: Fii deschis despre intențiile tale și exprimă-ți sincer gândurile și sentimentele. Comunicarea deschisă este esențială pentru orice relație sănătoasă;
 8. Respectă-i copiii, dacă are: Dacă femeia divorțată are copii, manifestă respect față de relația ei cu aceștia. Înțelegerea și acceptarea rolului pe care îl joacă copiii în viața ei pot întări relația voastră;
 9. Fii înțelegător și răbdător: Femeile divorțate pot avea uneori anumite rezerve sau temeri legate de relații. Fii răbdător și înțelegător și construiește treptat încrederea în relație.

În cele din urmă, fiecare femeie este diferită, iar abordarea ar trebui să fie adaptată în funcție de personalitatea și dorințele individuale ale acelei persoane. Respect-o și comunică deschis pentru a construi o relație sănătoasă și respectuoasă.

Aceste acțiuni, bineînțeles că sunt generale atunci când vine vorba despre femei. Sunt motive de bun simț pe care ar fi bine să le faci cu toate femeile.

Există anumite aspecte pe care ar trebuie să le ai în vedere atunci când vine vorba de femei divorțate.

Ai grijă la următoarele:

1) Să observi dacă are nevoia de control sau dominare

Vei observa în primă interacțiune cu o femeie divorțată că va avea nevoia de control sau dominare. În cazul în care observi asta, fii stăpân pe tine că te va testa foarte mult.

2) Să observi că nu se deschide emoțional

Femeile divorțate sunt destul de rigide, seci și scurte și îți vor pune foarte mult răbdarea la încercare. Mai ales nervi. Ai în vedere să observi asta.

3) Să observi dacă are copii

Se prea poate că femeile divorțate să aibă copii. Este normal. În cazul acesta, dacă are copii atunci ar fi bine să pui accent pe aceștia, deoarece ca să ajungi la inima ei va trebui să îi cucerești aceștia.

4) Poftă sexuală enormă

Ai în vedere că aceste femei au o poftă sexuală destul de mare. Din experiența mea, au dorit să fim doar prieteni cu beneficii. Doar să le ofer sex și nimic mai mult.

5) Nu pune accent pe o relație imediat

Femeile divorțate, după ce au trecut printr-un un proces destul de dur emoțional, se sperie ușor dacă un bărbat vine imediat și le dă senzația de relație, posesivitate etc.

Evită să aduci subiectul despre o posibilă relație și concentrează-te pe a ajunge la sex, iar lucrurile vor curge de la sine după.

De ce să eviți femeile divorțate pentru o relație?

Anumite femei divorțate aduc toxicitate într-o relație de cuplu. Nu vreau să înțelegi că generalizez, dar am experiență și pot să îți zic că am întâlnit astfel de femei.

Din cauza experienței nefavorabile cu fostul soț, anumite femei sunt destul de afectate, ceea ce îți clarifică motivele pe care ți le-am spus mai sus.

Îți voi menționa din nou aceste aspecte ca să fii atent:

 1. Nevoie de control și dominare
 2. Nevoia de a fi BĂRBAT
 3. Orgoliu și încăpățânare
 4. Posibilitate de infidelitate
 5. Neîndeplinirea nevoilor tale
 6. Atenție și iubire extremă pentru copil (în cazul în care are)
 7. Nevoia de răzbunare

Despre ce să vorbești prin mesaje cu femeile divorțate?

Când vine vorba despre ce să vorbești prin mesaje cu femeile divorțate, sunt mai multe subiecte de discutat. Bineînțeles că pe site-ul BarbatulSuperior ai mai multe articole scrise despre seducție.

Îți recomand să le citești, iar aici am să-ți recomand doar câteva idei principale pe are să le ai în vedere:

1) Provoac-o

Femeile divorțate pot să fi experimentat destulă plictiseală, monotonie în căsnicia anterioară și își doresc să își retrăiască „copilăria”. Caută să o provoci cu afirmații carismatice.

2) Pune întrebări de viitor, serioase

Anumite femei divorțate vor să vadă ce fel de bărbat ești. La ce mă refer? Dacă ai planuri de viitor sau doar ești un bărbat care hoinărește prin viață. Acest lucru îl rezolvi prin întrebări, subiecte de discuție mai ample. Vezi mai jos:

https://barbatulsuperior.ro/product/top-subiecte-de-discutie-cu-o-fata-carte-electronica/

3) Apreciază copilul (dacă are)

Așa cum am zis mai sus, anumite femei divorțate țin foarte mult la copilul lor în cazul în care au, iar ca să ajungi la inima lor ar fi bine să te axezi și pe copilul lor. Văzând că le accepți și nu le critici și judeci că sunt mame singure cu un copil pentru ele este un punct de interes și atracție.

Despre ce să nu vorbești cu femeile divorțate?

Când vorbești cu femei divorțate, este important să fii sensibil și să eviți subiecte care ar putea fi dureroase, invazive sau nepotrivite. Iată câteva subiecte pe care ar trebui să le eviți:

 1. Detalii intime despre divorț: Evită să pui întrebări prea personale despre cauzele sau detaliile intime ale divorțului. Acestea pot fi subiecte sensibile și ar trebui abordate doar dacă femeia alege să împărtășească aceste informații;
 2. Compararea cu ex-partenerul: Nu compara femeia cu fostul ei partener. Acest lucru poate crea sentimente de nesiguranță și poate fi dureros pentru ea;
 3. Presupuneri despre viitorul lor sentimental: Evită să faci presupuneri sau să pui întrebări nepotrivite despre planurile lor sentimentale viitoare. Fiecare persoană este diferită, iar unele femei pot prefera să nu discute despre acest subiect;
 4. Prejudecăți sau păreri preconcepute: Abține-te de la prejudecăți sau păreri preconcepute despre divorț și statutul lor marital. Fiecare divorț are o poveste unică, și generalizările pot fi nedrepte și insensibile;
 5. Presiuni despre compromisuri premature: Evită să pui presiuni asupra femeii pentru angajamente sau compromisuri prematur. Fiecare persoană are propriul ritm în ceea ce privește relațiile și este important să respecți această dinamică;
 6. Întrebări financiare sensibile: Nu adresa întrebări prea personale sau sensibile despre situația financiară. Acestea pot fi subiecte private și nu toată lumea se simte confortabil discutând despre ele;
 7. Dureri și regrete legate de divorț: Evită să aduci în discuție durerile sau regretele legate de divorț, cu excepția cazului în care femeia alege să împărtășească aceste aspecte. Fii sensibil la emoțiile ei și lasă-o să decidă cât de mult dorește să împărtășească;
 8. Expresii Desconsiderate Despre Divorț: Ferește-te de remarci sau expresii desconsiderate despre divorț sau despre statutul ei marital. Alege cuvintele cu grijă și fii respectuos.
 9. Întrebări despre custodia copiilor: Custodia copiilor poate fi un subiect delicat. Dacă femeia nu aduce acest subiect în discuție, evită să pui întrebări prea personale despre acest aspect;
 10. Întrebări despre noutăți juridice sau detalii legale: Nu adresa întrebări despre detalii juridice sau aspecte legale ale divorțului, cu excepția cazului în care femeia alege să împărtășească aceste informații.

În concluzie, evită tot ce ține de divorț pentru a nu răscoli emoțiile legate de divorț și fostul partener.

Unde poți cunoaște femei divorțate?

Cunoașterea femeilor divorțate poate avea loc în diverse medii și contexte sociale. Iată câteva locuri unde poți întâlni femei divorțate:

 1. Evenimente sociale și recreere: Participă la evenimente sociale, cluburi sau activități recreative unde oamenii se întâlnesc pentru a-și petrece timpul liber. Aceste medii sunt potrivite pentru a face cunoștință cu persoane noi, inclusiv femei divorțate;
 2. Grupuri de suport sau workshop-uri: Grupurile de suport pentru persoane divorțate sau workshop-urile care se axează pe dezvoltare personală pot fi locuri potrivite pentru a întâlni femei care au trecut prin experiențe similare;
 3. Platforme online de dating: Site-urile și aplicațiile de dating online oferă o modalitate eficientă de a cunoaște oameni noi, inclusiv femei divorțate. Mulți oameni își împărtășesc deschis statutul marital pe astfel de platforme;
 4. Activități culturale sau artistice: Participarea la evenimente culturale, expoziții de artă sau spectacole poate oferi oportunități de a întâlni oameni cu interese comune;
 5. Cursuri și workshop-uri educaționale: Înscrierea la cursuri sau workshop-uri educaționale poate fi o modalitate de a cunoaște femei divorțate care își doresc să-și dezvolte abilitățile și să-și extindă cunoștințele;
 6. Evenimente caritabile sau voluntariat: Participarea la evenimente caritabile sau activități de voluntariat poate crea oportunități pentru a întâlni oameni dedicați și implicați social;
 7. Locuri de muncă sau networking profesional: În mediul profesional, la locul de muncă sau în cadrul evenimentelor de networking, poți întâlni femei divorțate cu cariere și interese similare;
 8. Cluburi de lectură sau grupuri de discuții: Participarea la cluburi de lectură sau grupuri de discuții poate fi o modalitate plăcută de a cunoaște femei care împărtășesc pasiunea pentru lectură și discuții intelectuale;
 9. Activități sportive sau fitness: În cadrul activităților sportive sau de fitness, cum ar fi clasele de yoga sau de dans, poți întâlni femei divorțate care își doresc să mențină un stil de viață sănătos;
 10. Reuniuni sociale cu prietenii: Prin intermediul reuniunilor sociale cu prietenii sau evenimentelor organizate de prieteni, poți cunoaște femei care sunt introduse în cercul tău social existent.

Este important să fii deschis și autentic în aceste medii, să respecți limitele personale ale celorlalți și să abordezi interacțiunile cu empatie. Fiecare persoană este unică, iar posibilitățile de a întâlni femei divorțate pot varia în funcție de interesele și preferințele individuale.

Concluzie

În concluzie, există femei divorțate cu care poți faci o relație de cuplu, dar există si cazuri de persoane cu care ar fi bine să ai doar sex ocazional.

Nu te băga în ceva toxic dacă observi semnele și motivele pe care le-am discutat aici. Sfatul meu, bineînțeles, dar tu faci ce vrei, deoarece tu singur îți direcționezi viața.

🔊 Descoperă arta seducției pentru a ajunge să fii autentic mult mai ușor! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *