SEEB

Ce faci când îți iei SEEN?

Probabil această temă cu „SEEN-ul” a fost o mare dilemă și pentru mine înainte. Mereu mă confruntam cu acest aspect prin diferite lucruri: „Cu ce greșesc?”, „Ce fac greșit?”, „De ce nu-mi răspunde?”, „De ce nu vrea să vorbească?”, „Ce naiba am..”.

Da, am avut și eu această dilemă. Sunt și eu om, nu robot. Poate te întrebi: TU SĂ FII GÂNDIT AȘA?

Da. Fiindcă ceea ce expun aici sau pe orice pagină de socializare, vorbesc din informațiile pe care le-am acumulat, dar și din experiența pe care o am.

Cum caută un NICE GUY?

Mulți bărbați în ziua de astâzi, în special acei „NICE GUY” încep să caute fata de care se simt atrași prin diferite texte, precum:

  • „Vai, dar ce frumoasă ești”
  • „Mi-ar plăcea mult să ies cu tine”
  • „Oh, chiar mi-ai făcut ziua mai frumoasă când ți-am văzut pozele”
  • „Dar așa un chip de înger ai… vai”

Și tot felul de texte de genul acesta. Le umple cu validare și le disperă, trimitând mesaj după mesaj. Primind mereu SEEN după SEEN. Femeia în momentul când vede că tu ești ca toți cei 1000 de bărbați care o caută zi de zi, nu vede nimic diferit sau special la tine.

Oricum, aceaste mesaje sunt doar de fațadă, că în momentul când ei văd că femeia respectivă nu le răspunde și le dă SEEN, ce se întâmplă?

Încep să o judece și să o jignească doar pentru simplu fapt că nu le răspunde. Încep cu texte de genul:

„Să-mi bag p***-n tine de c****”

„De ce nu răspunzi, zd*****?”

„După ce că eu te caut, tu ești o c**** și nu răspunzi”

Texte peste texte cu astfel de jigniri, înjurături, fără rost. De ce fac asta? Fiindcă ei sunt într-o paradigmă de NICE GUY, dar dacă nu primesc ceea ce vor, ce se așteaptă, întră într-o rană emoțională unde ei nu mai gândesc normal, calm.

Se activează acel BAD BOY care vrea să batjocorească femeile și să le facă „sluga” lor. Dar noi, citind acest articol și că vrei să evoluăm, ce o să facem?

Înțelegem că fata probabil:

  1. Are treabă
  2. Este la muncă și nu poate răspunde
  3. A văzut mesajul, dar fiindcă s-a luat cu altceva a uitat să răspundă
  4. Nu a putut să răspundă atunci
  5. Nu este interesată de tine

Ce facem când luam SEEN?

Ne vedem de treburile noastre, de misiunea noastră, de obiectivele noastre și nu insistăm. Dacă e să răspundă va răspunde fără prea mult stres din partea noastră.

În cazul în care nu răspunde, din nou, nu te frustrezi precum un copilaș de 5 ani care nu și-a primit acadeaua. Îi mai trimiți un mesaj, fiindcă nu știi care dintre cele 5 posibilități sunt pentru care ți-a dat SEEN. Iar tu ca să le elimini pe toate, îi mai scrii încă o dată, să fii sigur. Dacă nici a 2 a oară nu răspunde, aia e, poți merge mai departe. Nu sta să te frustrezi, să jignești, să înjuri fiindcă o femeie nu îți răspunde.

Sunt peste 3 miliarde de femei în această lume. Tu stai să te frustrezi că o singură femeie nu-ți răspunde? Că-ți dă SEEN?

Fii bărbat. Înțelege că nu te poți conecta, vorbii cu toate femeile din lumea aceasta. Cu anumite persoane o să vorbești, de zici că te cunoști de 10 ani, iar cu alte persoane pur și simplu nu sunteți pe aceași lungime de undă.

Începe să lucrezi la încrederea ta, începe să devii mai sigur de tine, mai asumat și asertiv. Vorbesc despre asta în ghidul CUM SĂ DEVII ÎNCREZĂTOR unde îți ofer toate informațiile și exercițiile pe care să le pui în practică. Dacă tu aplici tot ceea ce zic, îți garantez că vei avea rezultate garantate.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.