SEEB

Ce faci când îți iei SEEN? Ce replici dai?

Probabil această temă cu „SEEN-ul” a fost o mare dilemă și pentru mine înainte. Mereu mă confruntam cu acest aspect prin diferite lucruri: „Cu ce greșesc?”, „Ce fac greșit?”, „De ce nu-mi răspunde?”, „De ce nu vrea să vorbească?”, „Ce naiba am…”.

Da, am avut și eu această dilemă. Sunt și eu om, nu robot. Poate te întrebi: TU SĂ FI GÂNDIT AȘA?

Da. Fiindcă ceea ce expun aici sau pe orice pagină de socializare, vorbesc din informațiile pe care le-am acumulat, dar și din experiența pe care o am.

Cum caută un NICE GUY?

Mulți bărbați în ziua de astăzi, în special acei „NICE GUY” încep să caute fata de care se simt atrași prin diferite texte, precum:

 • „Vai, dar ce frumoasă ești”
 • „Mi-ar plăcea mult să ies cu tine”
 • „Oh, chiar mi-ai făcut ziua mai frumoasă când ți-am văzut pozele”
 • „Dar așa un chip de înger ai… vai”

Și tot felul de texte de genul acesta. Le umple cu validare și le disperă, trimitând mesaj după mesaj. Primind mereu SEEN după SEEN. Femeia în momentul când vede că tu ești ca toți cei 1000 de bărbați care o caută zi de zi, nu vede nimic diferit sau special la tine.

Oricum, aceaste mesaje sunt doar de fațadă, că în momentul când ei văd că femeia respectivă nu le răspunde și le dă SEEN, ce se întâmplă?

Încep să o judece și să o jignească doar pentru simplu fapt că nu le răspunde. Încep cu texte de genul:

„Să-mi bag p***-n tine de c****”

„De ce nu răspunzi, zd*****?”

„După ce că eu te caut, tu ești o c**** și nu răspunzi”

Texte peste texte cu astfel de jigniri, înjurături, fără rost. De ce fac asta? Fiindcă ei sunt într-o paradigmă de NICE GUY, dar dacă nu primesc ceea ce vor, ce se așteaptă, întră într-o rană emoțională unde ei nu mai gândesc normal, calm.

Se activează acel BAD BOY care vrea să batjocorească femeile și să le facă „sluga” lor. Dar noi, citind acest articol și dorind să evoluăm, ce o să facem? Mai exact, ce este de înțeles despre ele, de aici? Mai exact…

De ce fetele răspund greu la mesaje?

Va trebui să înțelegem că fata probabil:
 1. Are treabă
 2. Este la muncă și nu poate răspunde
 3. A văzut mesajul, dar fiindcă s-a luat cu altceva a uitat să răspundă
 4. Nu a putut să răspundă atunci
 5. Nu este interesată de tine

Replici pentru seen

Asta îi va transmite că ești destul de masculin, hotărăt și direct, că știi ceea ce vrei.

Știi ce îți dorești.

Așadar hai să creăm anumite replici pentru seen, plus să aplicăm principiul cu încercatul de 3 ori (vezi https://barbatulsuperior.ro/2021/08/17/replici-pentru-seen-si-ce-e-de-facut/). Ce este mai mult de atât devine plictisitor și îți pierzi energie aiurea.

 1. Nu a ajuns semnalul la tine? S-a pierdut pe drum? haha
 2. Și tu ești genul acela de fată care spune că nu are pe nimeni, dar uită să răspundă? haha
 3. Te-ai dus deja la prietenele tale entuziasmată să le spui ce băiat ai întâlnit? haha
 4. uff, te-ai speriat

Și exemplele pot continua. Dar acestea vor reinvia conversația și îi vor arăta că nu ești un bărbat care se frustrează, care îi pică testul sau să intre în frame-ul ei. Nu. Tu ești un bărbat încrezător care știe ce vrea. Tunnel vision.

Nu te frustrezi, te enervezi. Calm și relaxat.

Ce altceva putem face când luam SEEN?

Ne vedem de treburile noastre, de misiunea noastră, de obiectivele noastre și nu insistăm. Dacă e să răspundă va răspunde fără prea mult stres din partea noastră.

În cazul în care nu răspunde, din nou, nu te frustrezi precum un copilaș de 5 ani care nu și-a primit acadeaua. Îi mai trimiți un mesaj, fiindcă nu știi care dintre cele 5 posibilități sunt pentru care ți-a dat SEEN. Iar tu ca să le elimini pe toate, îi mai scrii încă o dată, să fii sigur. Dacă nici a 2 a oară nu răspunde, aia e, poți merge mai departe. Nu sta să te frustrezi, să jignești, să înjuri fiindcă o femeie nu îți răspunde.

Sunt peste 3 miliarde de femei în această lume. Tu stai să te frustrezi că o singură femeie nu-ți răspunde? Că-ți dă SEEN?

Fii bărbat. Înțelege că nu te poți conecta, vorbii cu toate femeile din lumea aceasta. Cu anumite persoane o să vorbești, de zici că te cunoști de 10 ani, iar cu alte persoane pur și simplu nu sunteți pe aceași lungime de undă.

Începe să lucrezi la încrederea ta, începe să devii mai sigur de tine, mai asumat și asertiv. Vorbesc despre asta în ghidul CUM SĂ DEVII ÎNCREZĂTOR unde îți ofer toate informațiile și exercițiile pe care să le pui în practică. Dacă tu aplici tot ceea ce zic, îți garantez că vei avea rezultate garantate.

Click aici să iei parte la cel mai puternic program de dezvoltare personală și masculină  din România.

O să înveți cum să fii un bărbat adevărat, cum să scapi de  rănile care îți opresc acum creșterea personală și profesională și cum să te bucuri de viață la cel mai înalt nivel

 Click  AICI.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.