Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum să scrii o descriere Tinder ca să agăți fete?

CUPRINS

Am vorbit într-un articol despre Tinder: Cum funcționează aplicația Tinder, dar nu ți-am vorbit despre importanța unei descrieri pentru Tinder (Descriere Tinder).

Dating-ul online e atât de omniprezent, încât, conform unui sondaj de la brandul de nunți The Knot, e modalitatea prin care majoritatea cuplurilor se cunosc: 19% din miresele intervievate și-au cunoscut partenerii pe aplicațiile de dating, în comparație cu 17% prin intermediul prietenilor, 15% la facultate și 12% la job.

Vrei să-ți găsești dragostea? Atunci ar fi bine să te apuci de swipe-uri cu o descriere de Tinder excelentă.

Înainte de o descriere Tinder ai nevoie de niște poze de calitate

Înainte de o descriere Tinder ai nevoie de niște poze de calitate

Înainte să faci o descriere Tinder destul de bună care să te pună în atenția femeilor pe aplicația de dating, ai nevoie de poze de calitate prin care să inspiri o valoare ridicată ca bărbat.

În acest articol nu o să-ți ofer principiile pentru pozele de pe aplicațiile de dating, dar vreau doar să punctez că pe aceste aplicații doar pozele și descriere îți oferă o rată de succes mare la femei.

Atunci când femeia dă un swipe pe Tinder totul a ținut de poze sau descrierea Tinder.

Primul pas: alege o serie de fotografii care să te facă să pari ca și cum nu-ți pasă, dar să arăți destul de fit, încrezător și sigur pe tine ca bărbat.

Al doilea pas: să-ți faci o descriere de Tinder destul de bună și provocatoare.

Se pare că descrierea e cea mai grea parte pentru foarte mulți bărbați. Există un risc să scrii prea puțin sau prea mult. Nu vrei să pari prea disperat („te rog, iubește-mă”, „te rog, dă-mi swipe right”) sau prea nonșalantă („Sunt mult prea bun pentru tine”).

Vrei să te prezinți cât mai autentic, dar fără să faci un pomelnic cu tot ce-ți place și nu-ți place. Totuși este nevoie de mister ca să agăți fetele pe Tinder.

Deci, cum se scrie un bio bun pe Tinder?


🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la o întâlnire de succes cu o femeie mult mai ușor ! Învață arta seducției ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


De ce să scrii o descriere Tinder?

Dacă scrii o descriere chiar ai mai multe șanse să agăți ceva online.

Nu e nimic mai groaznic decât să citești un profil simplu și să nu ai de ce să te legi ca să inițiezi o conversație”, explică expertul în dating James Preece.

Profilurile goale sau plictisitoare sunt o pierdere de timp pentru toată lumea.

Doctorul Jess Carbino, un sociolog de la Bumble și expert în dating online, confirmă și spune că dacă nu ai o descriere, e cea mai mare greșeală pe care o poți face, atunci când îți faci un profil de dating.

Compunerea unei descrieri e un lucru necesar, însă majoritatea descrierilor nu sunt bune

Sau cum spune și dr. Jess Carbino: „nu toate descrierile au fler

Doctorul Jess Carbino sugerează să bagi lucruri care pot fi subiecte bune de conversații: „una dintre cele mai comune greșeli e când oamenii nu împărtășesc informații relevante pentru o conversație”.

Ea menționează că citatele sau versurile din melodii sunt de evitat:

Nu oferă suficiente informații despre personalitatea ta sau cum să pornești o conversație.

Ai face bine să eviți și chestiile penibil de evidente: „Îmi place să petrec timp cu prietenii și familia. Cui nu-i place?!”.

Ce să nu scrii la descrierea de Tinder a ta?

Ce să nu scrii la descrierea de Tinder a ta?

Așa cum am spus mai sus nu vei atrage femei pe aplicația de Tinder dacă pui următoarele:

1) Melodia favorită sau citate motivaționale

Mulți bărbați pun citate motivaționale sau citate din melodia preferată la descriere de Tinder, dar ei nu înțeleg un lucrur. Cu cât sunt mai mulți bărbați care pun aceleași lucruri deja devine saturată.

2) Înălțimea sau zodia ta

Nu are rost sau atracție dacă pui înălțimea pe care o pui sau ce zodie ai tu. Deja îi dai femei „totul pe tavă”, deoarece multe femei se folosesc de acest aspect pentru a face o conversație cu tine.

Tu îi răpești această satisfacție.

3) Locul de muncă sau ocupația

Dacă îți dorești să agăți fete pe Tinder nu are rost să pui locul de muncă sau ocupația pe care o prestezi. Din nou le răpești satisfacția de a te întreba ea în timpul conversației cu ele.

4) Nu fi negativist

Viața e o țesătură complexă de mizerii și cu toții știm asta. Asta nu înseamnă că trebuie să le enumeri în descrierea de pe Tinder.

Deseori aud în interviuri că daterii online urăsc să vadă o descriere care include o listă de caracteristici negative de evitat”, spune dr. Jess.

E bine să știi ce anume nu-ți dorești, dar poți folosi informația aia independent și poți determina dacă match-urile tale dau dovadă de ele sau nu. Atunci când împărtășești cu restul lumii informații despre ce nu-ți place, pari ca o persoană negativă, decât una sensibilă.”

5) Nu fi bădăran

Nimeni nu este interesat de dezgustul tău incredibil de banal pentru lucruri neimporante. De asemenea, nu trebuie să exprimi nici cât de mult urăști femeile, care, uimitor, se regăsește des pe aplicațiile de dating. Bărbații fac miștouri de boticul de rață, selfie-uri sau filtrele de Snapchat.

M-am săturat atât de tare de oamenii care fac remarci tăioase despre femeile care să nu se deranjeze, cu referințe la greutate, sprâncene, machiaj sau dacă au copii. De parcă o întâlnire cu ăștia e visul oricărei femei”, spune Ros Ballinger, comediantă care are un stand-up despre experiențele ei oribile de pe Tinder.


🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la o întâlnire de succes cu o femeie mult mai ușor ! Învață arta seducției ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Ce să scrii la descrierea pentru Tinder?

Ce să scrii la descrierea pentru Tinder?

După mine ar fi bine să ai o descriere pentru Tinder după următoarele principii:

  • Provocatoare
  • Misterioasă
  • Încredere și stimă de sine
  • Diferită față de toți ceilalți bărbați
  • Care să inspire un mascul alfa încrezător, nu arogant
  • Îndrăzneață și curajoasă
  • Autentică

Eu de exemplu foloseam următoarea descriere de Tinder atunci când voiam să agăț fete:

My ass is better than yours, haha

Atrăgeam atât de multe match-uri pe Tinder, încât nu îmi venea să cred. Eram uluit cât de mult impactează o descriere.

Un alt exemplu ce mai foloseam eu:

Nu vreau un partener în crimă. Îmi comit toate crimele pe cont propriu. Nu te-aș trage niciodată în asta dacă nu ai fi o nesuferită, haha

Te provoc să-mi ghicești zodia sau înălțimea. Dacă ghicești îți fac cinste cu o cafea, haha

Cum să faci un tinder bio genial? Cum să scrii o descriere Tinder pentru bărbați?

Exemple de descriere pentru Tinder

Așadar după toate principiile pe care ți le-am spus mai sus, vreau să îți creezi un tinder bio care să te ajute să faci mai multe match-uri cu femeile. Să agăți fete mult mai ușor.

Gândește-te la ceva amuzant, carismatic, încrezător și sigur pe tine.

Uite ce am creat eu:

„Puncte bonus dacă ai curaj să trimiți poze nemachiată cu tine, haha”

„Te provoc să ghicești cu ceea ce mă ocup doar din pozele pe care le am, dacă ghicești am o surpriză pentru tine”

„Nu pierde timpul căutând jumătatea ta mai bună. Ai gasit-o deja, haha”

„Am un Audi R8 și câștig 50.000 pe lună. Nu este adevărat, dar mi-ar plăcea, haha!”

„Sunt singurul tip de pe Tinder care nu cântărește mâncarea, dar fac niște paste uimitoare, haha”

„Nu sunt atrăgător, dar dacă tot ești interesată de mine, cu siguranță vei descoperi multe surprize, haha”

„Te provoc să ignori acest profil. Acum glisează spre dreapta.”

„Recomandat de 9 din 10 femei. Singura care nu mă recomandă este fosta mea, haha.”

„Spune-mi cea mai mare frică a ta pe care o ascunzi de toată lumea și ți-o voi spune și eu”

Concluzie

🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la o întâlnire de succes cu o femeie mult mai ușor ! Învață arta seducției ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *