Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Întrebări la prima întâlnire – Ce să întrebi și Ce NU?

CUPRINS

Ce întrebări să pui la prima întâlnire? Bănuiesc că ai nevoie de inspirație, să-ți faci temele de acasă dacă te duci la prima întâlnire cu femeia de care îți place.

În acest articol îți voi vorbi despre întrebări la prima întâlnire cu care să reușești să o seduci pe femeia respectivă.

Au importanță întrebările la prima întâlnire?

Absolut. Contează enorm de multe ce întrebări pui la prima întâlnire, la fel de mult cu ceea ce spui și cum spui la prima întâlnire.

Contează chiar și limbajul non-verbal (cum stai în scaun, cum stai în picioare).

Aceste detalii fac diferența mereu, dintre tine și un bărbat de succes.

De ce contează aceste întrebări la prima întâlnire?

De ce contează aceste întrebări la prima întâlnire?

Fiindcă femeia este foarte atentă la detalii, iar dacă la prima întâlnire au fost foarte multe detalii care i-au dau numai buline negre, ghice ce?

Ajungi în SEEN, să nu-ți mai răspundă, să nu mai iasă cu tine, să fie indiferentă, să fie seacă în convorbire etc. Contează ce întrebări pui la prima întâlnire.

Dacă pui întrebări vei avea o întâlnire plictisitoare.

Dacă pui întrebări la prima întâlnire care să-i mute mintea din loc vei avea o întâlnire de succes.

Ce întrebări NU trebuie să pui la prima întâlnire?

În primul și primul rând, niciodată nu întrebi următoarele lucruri:

„Îți place de mine?” / „Ești atrasă de mine?” / „Vrei să fii cu mine?” / „Vrei o relație serioasă?” / „Ce îți dorești în momentul de față?”

Aceste întrebări nu se pun. Niciodată. Deoarece tu ca bărbat, trebuie să ai încredere în tine, stimă de sine și să inspiri masculinitate. Asta deduce din start că tu știi ce vrei și vei conduce femeia.

Dar punând acele întrebari la prima întâlnire, îi va demonstra ei că nu știi ce vrei în viața aceasta, nu ai încredere deloc în tine, nu te cunoști și vrei ca ea să te conducă și să-ți spună.

Un bărbat de succes și încrezător știe că odată ce femeia este la întâlnire cu el, ea este atrasă de el și îi place de el. Nu are nevoie de confirmări și validări de la el.

Reține ! Femeia este acolo, deci te place, deci este atrasă de tine, nu ai nevoie de confirmare din partea ei. Totuși aici este o rană emoțională, dar vorbim cu altă ocazie despre asta.

În legătură cu ceea ce vrea de la tine, nici acolo nu trebuie să te intereseze momentan, că esti acolo să o cunoști, să vă cunoașteți.

Să vedeți ce este în mintea fiecăruia și să vedeți dacă este atracție. Nu o pui întrebări la prima întâlnire deja despre relație sau lucruri de genul.

Ceea ce vrea sau ce vrei se va simți pe parcurs, fiindcă femeia este deșteaptă. Că nu-ți comunică anumite aspecte, asta nu înseamnă că este proastă. Ea își dă seama de ce ești acolo, dar nu îți spune.

Întrebări pe care NU este indicat să le adresezi la prima întâlnire

Un alt aspect este important, există anumite întrebări la prima întâlnire și subiecte sensibile pe care nu este indicat să le abordezi la prima întâlnire pentru a evita momente inconfortabile sau pentru a păstra un cadru mai ușor și mai plăcut de conversație. Iată câteva exemple de astfel de întrebări:

 1. Detalii financiare: Evită întrebările despre salariu, datorii sau starea financiară a persoanei. Aceste subiecte pot fi considerate invazive sau nepoliticoase în prima etapă a relației.
 2. Intimitate: Nu întreba despre viața sexuală sau preferințele intime ale cuiva la prima întâlnire. Aceste subiecte sunt private și pot crea disconfort.
 3. Trecutul relațional: Evită întrebările prea detaliate despre relațiile anterioare ale persoanei, cum ar fi motivele despărțirilor sau părerea lor despre fostele parteneri.
 4. Politică și religie: Aceste subiecte pot fi extrem de sensibile și pot genera controverse. Este mai bine să eviți discuțiile politice și religioase profunde la prima întâlnire, până când cunoști mai bine valorile și opiniile celeilalte persoane.
 5. Probleme personale și de sănătate: Nu întreba despre probleme medicale sau de sănătate ale cuiva, cu excepția cazului în care persoana alege să le împărtășească voluntar. Astfel de subiecte pot fi foarte personale și sensibile.
 6. Planuri de viitor: Este bine să eviți întrebările prea directe despre planurile de viitor ale persoanei la prima întâlnire. Acestea pot părea prea premature și pot crea presiune.
 7. Intenții matrimoniale: Nu întreba direct despre intenția de a te căsători sau de a avea copii la prima întâlnire, deoarece acestea sunt discuții mai serioase care apar într-o etapă mai avansată a relației.

În schimb, concentrează-te pe subiecte ușoare și plăcute pentru a crea o conexiune inițială și a vă cunoaște reciproc. Poți discuta despre pasiuni, interese comune, călătorii, hobby-uri sau alte subiecte care vă fac pe amândoi să vă simțiți confortabil și implicați în conversație.

Ce alte întrebări la prima întâlnire nu sunt indicate să le adresezi

În al doilea rând ce întrebări să nu pui la prima întâlnire

Nu o întrebi despre fosti ei iubiți sau despre fostele ei relații. Dacă ai știi cu ce te-ar ajuta?

Îți zic eu, cu nimic și doar îi oferi energii negative fiindcă îi aduci aminte de acele lucruri.

Plus de asta, îi poți oferi senzația de judecată, fiindcă tu o judeci după ce a fost în trecut, nu vrei să o cunoști exact cum este ea acum. Eu te înțeleg că mergi pe premiza că vrei să vezi ce e de capul ei după fostele relații, dar crede-mă și eu am făcut asta și doar te duce spre pierdere.

Nu trebuie să o întrebi aceste aspecte, o întrebi despre prezent. Femeia stă în prezent, femeia vrea să trăiască în prezent cu emoții pozitive. Dacă simte că ești un obstacol negativ, te dă la o parte instant.

Altă formă de întrebări la prima întâlnire pe care să nu i le adresezi

Întrebările la prima întâlnire de genul: „Vrei să mă săruți?” / „Vrei să facem sex?” / „Vrei să mă atingi?” sau lucruri de genul acesta, vreau să le scoți din mintea ta și să le dai uitării.

Aici din nou, inspiră lipsă de încredere de sine și că doar gura e de tine. Tu nu acționezi dacă nu ai confirmarea ei.

Un bărbat pentru a fi congruent trebuie ca vorbele să se pupe cu faptele. Dacă acestea nu se pupă, din start femeia vede prin acele întrebări că ești incongruent.

Nu întreba, doar acționează și vezi după ce se întâmplă. Poate îți este frică să faci asta, dar din nou, este doar o rană emoțională, un blocaj emoțional.

10 întrebări la prima întâlnire – Ce întrebări să pui la prima întâlnire?

În timpul primei întâlniri, îți ofer 20 întrebări la prima întâlnire.

Este important să pui întrebări care te ajută să o cunoști mai bine și să stabilești o conexiune inițială. În funcție de context și de personalitatea femei, puteți aborda diverse subiecte. Hai săți ofer câteva întrebări pe care le poți pune în timpul primei întâlniri:

 1. “Spune-mi mai mult despre tine. Care sunt pasiunile și interesele tale principale?”
 2. “Care este cea mai interesantă aventură pe care ai trăit-o până acum?”
 3. “Ce fel de cărți sau filme îți plac? Ai vreunul pe care îl recomanzi?”
 4. “Care este cel mai mare vis al tău sau obiectivul pe care îl urmărești în viață?”
 5. “Ce te face să râzi sau care este cel mai amuzant lucru care ți s-a întâmplat recent?”
 6. “Care este povestea ta cu privire la cum ai ajuns la ceea ce faci acum, în ceea ce privește cariera sau educația?”
 7. “Care este locul preferat în care ai călătorit sau locul pe care ți-ai dori să-l vizitezi?”
 8. “Ce trăsături de caracter apreciezi cel mai mult la oameni?”
 9. “Ce înseamnă pentru tine o relație sănătoasă și fericită?”
 10. “Ce aștepți de la această întâlnire și ce îți place să faci în timpul liber?”
 11. “Ce îți place să faci în timpul liber?” – Aceasta este o întrebare deschisă care îi permite persoanei să împărtășească despre pasiunile și hobby-urile ei.
 12. “Care este cea mai interesantă călătorie pe care ai făcut?” – Poate duce la discuții despre aventuri și experiențe de călătorie.
 13. “Ce cărți/filme/seriale preferi?” – Această întrebare poate dezvălui preferințele culturale ale persoanei și poate deschide porțiuni de discuție interesante.
 14. “Ce meserie ai și cum ți-a ales-o?” – Poate oferi o perspectivă asupra carierei și pasiunilor lor profesionale.
 15. “Ce lucruri te fac să râzi sau să te simți fericită?” – Aceasta te poate ajuta să înțelegi ce umor are persoana și care sunt sursele de fericire pentru ea.
 16. “Care este cea mai mare realizare a ta până acum?” – Acest lucru îi oferă ocazia de a împărtăși momentele de mândrie și succes din viața sa.
 17. “Ce fel de muzică îți place și de ce?” – Pasiunea pentru muzică poate fi un subiect de conversație plăcut și poate dezvălui gusturile lor.
 18. “Ce obiective sau visuri ai pentru viitor?” – Acest lucru vă poate ajuta să discutați despre planurile de viitor și ambițiile fiecăruia.
 19. “Care este cel mai important lucru pentru tine într-o relație?” – Aceasta poate duce la o discuție despre valorile și așteptările lor în ceea ce privește relațiile.
 20. “Ce fel de locuri îți place să vizitezi în orașul nostru?” – Dacă sunteți într-un oraș nou, această întrebare vă poate ajuta să descoperiți locuri interesante de explorat împreună.

Concluzie

Scoate acele întrebări la prima întâlnire, fiindcă nu te ajută deloc și nu vor forma deloc atracție. Ba mai mult, o să fii pe minus cu atracția.

Introdu în discursurile tale cele 10 întrebări la prima întâlnire.

Click aici să iei parte la cel mai puternic program de dezvoltare personală și masculină  din România.

O să înveți cum să fii un bărbat adevărat, cum să scapi de  rănile care îți opresc acum creșterea personală și profesională și cum să te bucuri de viață la cel mai înalt nivel

 Click  AICI.

Ne auzim data viitoare ! Zâmbește că e gratis !

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *