Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Femeile nesimțite

CUPRINS

Despre femeile nesimțite. Astâzi vreau sa abordez comportamentul „nesimțit” pe care îl au unele femei. Când spun „nesimțit” gândește-te la o persoană fără bun simț și respect față de bărbați. Am preferat să folosesc cuvântul „nesimțit” doar pentru a fi mai direct, dar dacă te simți atacat putem folosi pentru tine cuvinte mai docile pentru a exprima empatia față de tine.

Femei fără bun simț. 🙂

Chiar am făcut o postare pe Instagram în ceea ce privește acest comportament și am discutat puțin acolo despre acestea. Postarea este în felul următor:

femeile nesimțite

Despre femeile nesimțite

Despre femeile nesimțite

Ți-am spus mai sus la ce mă refer când îți spun aceste cuvinte, dar vreau să intru mai mult în subiect pentru a înțelege la ce mă refer. Nu știu dacă ai întâlnit, dar sunt mai mult că sigur că ai văzut o astfel de femeie în viața ta, care nu au pic de bun simț sau respect față de bărbați.

Tot ceea ce fac acele femei este să arunce o răutate asupra bărbaților pe care îi crede slabi sau mai jos ca ea. Dacă cumva acea femeie simte că îți arăți vreo „slăbiciune” în preajma ei tot ceea ce caută este să arunce cuvinte precum o suliță ca să te năucească.

Ai simțit acest lucru vreodată? Acea răutate, bullying pe care ți-o oferă o femeie de genul acesta?

La genul acesta de femei mă refer. În mintea ta în astfel de momente poate să fie:

„Dar ce am făcut?”

„De ce le iei atât de personal?”

Dacă cu astfel de femei arăți că te-au afectat cuvintele lor pline de răutate imediat pe fața lor privești satisfacția că au reușit lupta cu tine. Ce cinic nu?

Am întâlnit genul acesta de femei.

De ce femeile sunt nesimțite?

Anumite femei care caută multă validare sau se cred superioare, cu nasul pe sus în mediul online, dar chiar și în realitate au tendința să arunce durerea proprie asupra bărbaților mai jos ca ele.

Respectivele femei au multă durere în interiorul lor (emoțional vorbind), dar din cauza că nu sunt conștiente de asta aruncă durerea prin critică, judecată și răutate asupra bărbatului care și-a arătat cea mai mică slăbiciune față de ea.

Bărbatul respectiv nu are nicio vină, dar îl face să simtă de parcă ar fi vina lui.

Te întoarce atât de mult pe toate planurile și se contrazice cu tine de parcă ea are dreptatea absolută și tu nu. Ai întâlnit astfel de situații? Parcă te-a înnebunit femeia la câtă dreptate caută, chiar dacă tu în sinea ta știi că greșește.

Femeile nesimțite se răzbună pe bărbații slabi, deoarece ele vor să se răzbune pe tatăl lor.

Undeva în copilărie faptul că tatăl lor a plecat și a părăsit-o pe mama se produce ceva în subconștientul lor ca de exemplu: „Tatăl meu este slab că nu a stat să lupte pentru mama, stai că îi arât eu”.

În acest moment începe cu avengură prin a se răzbuna pe toți bărbații care nu stau să „lupte” pentru o femeie și par slabi aruncând durerea creată de tatăl lor în copilărie.

Durerea emoțională a femeilor nesimțite

Durerea emoțională a femeilor nesimțite

Ți-am povestit mai sus o mică parte din ce pot să experimenteze anumite femei în copilăria lor și ce avengură începe să se producă ca efecte în viața acesteia.

Totodată vreau să devi empatic și etic în cazul acesta. Femeile nesimțite nu sunt conștiente de durerea emoțională pe care o au – suferința, tristețea din interiorul lor – astupând-o cu furie extremă și răutate aruncată pe „victimele” acesteia.

Femeia în cauză este o fetiță rănită care este foarte iubitoare, empatică și sufletistă, dar viața a făcut-o să ajungă așa de „periculoasă”.

Trecând prin mai multe relații eșuate a făcut-o să devină o persoană care ține oamenii sufletiști și iubitori la distanță crezând că nu merită iubire.

Este ca un cactus la care este nevoie să treci de țepi, să te zgârii dacă vrei să ajungi la inima ei. Tu decizi.

Cum te comporți cu femeile nesimțite?

Am fugit exagerat de mult în trecut de femeile nesimțite, deoarece mă speriau și mă simțeam mereu mic, slab. Nu voiam să le confrunt. Nu voiam să stau acolo. Nu voiam să vorbesc cu genul acesta de femei, dar tot ajungeam la ele.

Gândește-te că fugeam peste tot în lume de ele, dar mereu dădeam de femeile nesimțite. Ce paradox.

Până când m-am oprit și am început să vindec ceea ce aveam în subconștientul meu.

Oprindu-mă mi-am dat seama că îmi era frică de ele, de bullying-ul pe care este posibil să mi-l ofere.

În copilărie am primit destul de mult bullying la școală, deoarece eram și sunt mai închis la culoare. Mulți copii m-au atacat la asta făcând rasism sau crezând că sunt de etnie romă.

Asta m-a înrâit pe atunci devenind un bărbat nesimțit care căuta să se răzbune pe femei.

Când întâlneam genul de femei nesimțite atunci nu mai eram „cocoș” și deveneam „găină”, haha.

Oricum am învățat să mă comport cu astfel de femei de abia după ce am învățat ce este cu mine. M-am autocunoscut.

Cu femeile nesimțite nu trebuie să iei nimic personal din ceea ce spun la început. O să îți ofere multă umilință, jigniri, miștouri sau comparații la adresa ta, dar tot ceea ce zic este cu scopul să vadă din ce aluat este.

Dacă nu iei nimic personal și râzi, glumești la ceea ce spune femeia devine interesată de tine.

Bineînțeles că nu ești obligat să faci asta, poți să îi spui limite dacă ți le încalcă. Tu decizi ce vrei să faci în situații de genul acesta.

Dacă nu îți încalcă limite râzi, glumește.

Dacă îți încalcă limite comunică-i.

Doar nu sta sau te preface când nu ești respectat.

Concluzie

Sper că acest articol te-a ajutat mai mult decât consider eu. Am vrut să spun în câteva cuvinte din experiența mea despre femeile nesimțite. Tu decizi ce faci cu acestea.

Daca ai nevoie de ajutor in dating, poti să-ți programezi o ședință gratuită de consultanță cu mine, în care să vedem ce problemă ai si cum putem sa o rezolvam. Apasă pe link-ul:

https://barbatulsuperior.ro/1-on-1

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *