fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Daniela Crudu pe Onlyfans

CUPRINS

Înainte să vorbim despre subiectul: Daniela Crudu Onlyfans îți readuc aminte ceva.

Vorbeam ieri în articolul despre Videochat România:

  • Ce înseamnă când o femeie face videochat;
  • Posibilele motive pentru care face videochat;
  • De ce bărbații plătesc pentru asta.

Și multe alte subpuncte pe care ți le menționez în articol. Dacă îți dorești să îl citești, dă click aici:

https://barbatulsuperior.ro/videochat-romania/

Astăzi, vreau să vezi cum Onlyfans-ul a fost un plan de backup pentru o vedetă destul de cunoscută. Ca de exemplu, Daniela Crudu Onlyfans.

Așa cum se specifică pe site-ul ProTV:

După ce a luat decizia de a se retrage de pe micile ecrane, Daniela Crudu s-a reorientat în carieră și și-a făcut cont pe OnlyFans, unde postează conținut pentru adulți.
Sursă: AICI

Poți observa cum anumite femei care arată bine și au în spate o grămadă de „bărbați” care și-ar dori să le aibă în pat, ajung să „profite” prin a îi face să plătească pentru a le vedea în diferite posturi sexuale cu sau fără lenjerie intimă.

Cât căștigă Daniela Crudu din Onlyfans?

- daniela crudu onlyfans

Sursa ProTV spune în felul următor:

„Întotdeauna i-au plăcut lucrurile scumpe și traiul fără nicio grijă, motiv pentru care, și-a dorit să trăiască din ceva care să îi permită să își satisfacă orice dorință are.

Recent, Daniela Crudu a fost întrebată despre banii pe care îi câștigă de pe urma conținutului pentru adulți. Fosta asistentă de televiziune nu a vrut să dezvăluie suma pe care o obține, spunând doar că, deși nu câștigă atât de mult pe cât s-a spus, este mulțumită.

Daniela Crudu cere 24 de dolari per abonament și nu duce lipsă de doritori. Aceasta are peste 270 de fotografii, mai bine de 30 de video-uri și aproximativ 20.000 de like-uri.

„Nu e chiar aşa cum vorbeşte lumea. Eu sunt mulţumită de câţi bani strâng din OnlyFans, altfel, nu făceam asta, dar 70.000 de dolari lunar… mă faci să râd. Ar fi bine să reuşesc eu asta, dar nici măcar nu mai intru atât de des de când sunt însărcinată. E şi normal să se întâmple asta”, a povestit Daniela Crudu, conform Cancan.”

Ca să înțelegi câți bărbați preferă să plătească în loc să investească în dezvoltarea lor doar pentru a vedea o femeie în diferite poziții. Eu uneori rămâi uluit.

Ce este Onlyfans-ul?

OnlyFans este o platformă de social media care permite creatorilor de conținut să încarce și să distribuie conținut exclusiv pentru abonații lor, care plătesc o taxă lunară sau o sumă specifică pentru acces. Conținutul poate fi de natură variată, inclusiv imagini, videoclipuri, mesaje exclusive și alte tipuri de conținut multimedia.

Deși inițial a fost utilizat în principal de către creatorii de conținut pentru adulți, platforma a câștigat popularitate în rândul unei game diverse de creatori, inclusiv artiști, muzicieni, bucătari și alții, care utilizează platforma pentru a-și monetiza creativitatea și pentru a stabili o relație mai directă cu fanii lor.

Platforma a atras atenția și controversa datorită naturii sale de a permite conținut pentru adulți și, în unele cazuri, pentru că a fost asociată cu comportamente sau conținut considerat explicit sau controversial.

Cine este Daniela Crudu?

Cine este Daniela Crudu?

Daniela Crudu este o personalitate media și fostă dansatoare românească, cunoscută în special pentru aparițiile sale în emisiunea de televiziune “Acces Direct” difuzată pe postul de televiziune Antena 1. A devenit cunoscută în primul rând ca dansatoare la diverse emisiuni TV și evenimente, iar ulterior și-a construit o carieră de prezentatoare TV și vedetă în mediul online.

Daniela Crudu a câștigat popularitate datorită aspectului său fizic atrăgător, stilului ei energic și spontan și abilităților sale de dans. Ea a fost implicată în mai multe controverse și momente de presă datorită aparițiilor sale publice și relațiilor personale.

Frumusețea este „arma” femeilor de a atrage bărbații

O pastilă roșie pe care vreau să ți-o ofer este faptul că frumusețea unei femei este „arma” lor de a atrage bărbații, ai cuceri și a-i vrăji.

Când spun a-i vrăji, la ce mă refer? La faptul că anumiți bărbați gândesc cu capul de jos și nu cu cel de sus atunci când văd o femeie foarte frumoasă, atrăgătoare etc.

Rezonezi cu asta?

Te-ai simțit vreodată vrăjit de frumusețea unei femei, iar pentru a intra în grațiile ei ai căutat să faci orice, doar pentru a-i atrage atenția.

De multe ori, acești bărbați dau tot (energie, bani, timp, atenție etc.) doar pentru a o face pe femeia aceea să ajungă în pat cu ei.

Rezonezi?

De câte ori nu ai căutat să întri în grațiile unei femei când tu o ridicai pe piedestal?

Galerie Daniela Crudu Onlyfans

Concluzie Daniela Crudu Onlyfans

După părerea mea, meriți să ai femei frumoase lângă tine, dar asta nu înseamnă că trebuie să plătești pentru a o vedea în poze, video.

Nu trebuie să te dai peste cap să îi iei cadouri scumpe.

Nu trebuie să te dai peste cap să o impresionezi.

Nu trebuie să o pui pe piedestal doar că este frumoasă.

Nu trebuie să te consideri că nu ești suficient de bun.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *