fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum faci ca femeia să te dorească în pat?

CUPRINS

Cum să te dorească în pat? Cum o faci să-și dorească sex cu tine?

Mulți bărbați se frustreză sau se enervează că:

„vai nu au viața sexuală mult mai avansată”

„Dar de ce nu mă dorește în pat?”

„De ce nu e atrasă sexual de mine?”

etc.

Da, te înțeleg, am fost și eu acolo, în acele frustări, nervi, furie acum ceva timp. Dar ca să înțelegi, tu dacă continui să stai în această stare, să te concentrezi pe problemă nu o să rezolvi nimic. Tu doar îi demonstrezi că ești instabil emoțional și că nu poți să-i oferi acelei femei protecție când vine vorba de pericolele exterioare. Mai exact te-a testat, ai picat și ești PA-PA.

Ce trebuie să faci ca să te dorească în pat?

Trebuie să te concentrezi pe soluții. Să începi să cauți soluții exact așa cum am făcut și eu. Am cautat soluții, am investit în mine, în informații și le-am pus în practică.

Nu trebuie să te victimizezi sau să te plângi, fiindcă fix asta o să atragi.

Care sunt soluțiile la cum să te dorească în pat?

Oferă-i SIGURANȚĂ și ÎNCREDERE pentru a te vrea mai mult

La ce mă refer când spun asta? Ca o femeie să fie deschisă emoțional în ziua de astâzi, ea trebuie să simtă din partea ta siguranță și încredere. O femeie mereu se va deschide și va spune tot ceea ce gândește și simte, toate gândurile acelea „întunecate” doar lângă un bărbat autentic, direct și sincer.

Iar acest lucru vine după vibe-ul pe care îl ai tu ca persoană.

Stai în capul tău și te gândești cum să o impresionezi, să nu o superi, să nu te respingă? Atunci vei transmite nesiguranță, neîncredere.

Spui ceea ce gândești și simți? Ești congruent cu tine? Atunci transmiți siguranță și încredere.

Acest vibe vine în urma rezolvării blocajelor emoționale. Cu cât ai mai multe blocaje emoționale (răni emoționale) cu atât mai mult ai multă energie stocată în acelea și tu ca om transmiți doar ce-ți rămâne.

Rezolvi blocajele, atragi persoane cu o energie mult mai mare și mai faină.

Nu o judeca ca să vrea sex cu tine!

De ce crezi că o femeie nu se deschide emoțional în ziua de astâzi? Din cauza că majoritatea bărbaților judecă enorm de mult.

„Dacă te gândești la sex, ești c****”

„Dacă te săruți de la prima întâlnire, ești c****”

Mulți bărbați etichetează femeile prina aceste prejudecăți. De aceea femeia și-a format o protecție împotriva acestor bărbați.

Dar tu, rezolvând primul punct, vei mai avea puțin până să rezolvi și pe al 2 lea.

Aici trebuie să începi să empatizezi mult cu oamenii din jurul tău. Atunci când îți vine să judeci o persoană, să schimbi acel gând cu o empatie.

Ca de exemplu: Vezi un bărbat mai gras cu o femeie de nota 10. Gândul tău este: „Sigur are bani și stă cu el pentru asta !” – Tu să-ți spui „Bai, poate are papagal și știe să se comporte”

Începe să rezolvi aceste două lucruri, iar viața ta sexuală va crește radical !

Concluzia

🔊 Așadar descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *