fbpx
Cum să cucerești o fată prin seducție?
Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Autosabotajul

CUPRINS

Ce este autosabotorul?

Autosabotajul este rezultatul comportamentului, gândului sau a unei acțiuni de a te limita și de a te împiedica să obții ceea ce îți dorești în mod normal.

Ca să fiu și mai simplist în exprimare, este acea contradicție care apare atunci când vrei să faci ceva, iar altceva te blochează, nu te lasă.

Acest autosabotaj nu poate fii explicat rațional sau să aibă vreo logică pentru ”De ce nu duci la îndeplinire acele lucruri pe care vrei să le faci?”.

Efecte

Comportamentul acesta, blocajul pe care îl întâmpini apare la nivel emoțional. Se situază la baza unor sentimente de nesiguranță, insecuritate, lipsa de încredere, anxietate, frică, credințe limitative.

Aceste blocaje, dacă nu vrei încerca să ți le rezolvi și să vezi de unde vin ele, de ce pățești acest lucru, va produce frustrări, atacuri de panică și chiar să ajungi la depresie.

Acele scuze de care nu ești conștient că apar mereu în gândul tău când vrei să iei acțiune „nu am chef”, „nu pot”, „nu sunt bun la asta” etc. Și cauți scuze doar pentru a nu face acel lucru, dar tu vrei să-l faci, vrei să încerci în mod normal.

Acesta este autosabotorul care te va împiedica mereu spre drumul tău către succes, către fericire și bucurie.

Iar tu dacă îi vei da crezare mereu și nu rezolvi, se va adânci mult mai mult și va fi și mai puternic.

El poate fii la anumite persoane atât de puternic încât să îi facă înconștient să alerge după acea durere. După acea nefericire.

De acea ar trebui să devenim conștienți de noi și de propria viață. Să nu mai alergâm precum roboții. Să nu mai intrăm într-un mecanism automat de a face totul pe bandă rulantă.

Ca rezolvare

Începe să-ți notezi toate acele momente când ai avut astfel de blocaje, când ai simțit că ceva te oprește să acționezi în acea direcție. Începe să devii conștient de tine.

Cele mai des întâlnite comportamente de autosabotare se regăsesc în frică, anxietate, scuze.

Fiecare are anumite consecințe ce se manifestă în diferite feluri. Cheia este să le listezi și să punctezi gândurile, sentimentele și acțiunile care te conduc spre autosabotare.

Află secretul bărbaților care au succes cu femeile, cât și în viață. Întră în THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD.

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *