fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum să agăți o fată în 4 pași simpli?

CUPRINS

Înainte să începem despre cum să agăți o fată vreau să precizez ceva. În ultimul timp, în ultimele luni am scris articole despre diferite teme care nu sunt neapărat despre seducție, masculinitate sau încredere de sine. A fost vorba mai mult despre spiritualitate, echilibru emoțional sau diferite tulburări comportamentale. Am să pun mai jos câteva exemple:

Narcisismul

Emoțiile ce sunt și cum le poți controla?

Piatra Cuarț Roz

Acestea sunt doar câteva exemple despre ce am scris în ultimele luni. Oricum, dacă îți dorești să fii la curent cu articolele pe care le scriem, te poți abona la newsletter-ul nostru. Tu decizi.

Revenind la articolul nostru despre cum să agăți o fată, acesta este sau pare un subiect destul de amplu, dar voi căuta să fiu cât mai scurt și la obiect pentru a nu te pierde printre detalii.

🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.

La ce mă refer când spun cum să agăți o fată?

- La ce ma refer cand spun cum sa agati o fata

Când îți spun întrebarea „Cum să agăți o fată” pare destul de grotesc sau golănaș, dar nu este. Putem să ne referim la cum să cucerești o fată. Oricum ar fi, putem găsi multe sinonime la această frază sau întrebare.

„Agățatul” sau cucerirea unei fete pare destul de grea pentru anumiți bărbați sau pare o mare povară. Căutăm atât de mult pastila magică sau tehnicile cele mai rapide de a cuceri sau agăța o fată încât pierdem din vedere un lucru.

Pierdem din vedere procesul sau distracția din timpul conversației cu acea femeie. Care după mine este cel mai esențial și important.

În trecut, am fost atât de disperat să agăț sau să cuceresc o fată, încât pierdeam multe din vedere. Mă grăbeam să ajung cu ea la o întâlnire sau în pat pentru a face sex, încât transmiteam multă disperare în ochii acelei femei. Nu arătam deloc încredere, siguranță sau integritate.

Îi transmiteam acelei femei că nu prea am avut parte de femei și că este ceva uimitor pentru mine să fiu cu ea la o întâlnire. Lucru care distruge total procesul de a avea succes cu femeile.

Știai acest aspect? Probabil că da sau nu, dar am vrut să-ți aduc la cunoștință.

Cum să agăți o fată ca un bărbat încrezător și sigur?

Cum să agăți o fată ca un bărbat încrezător și sigur?

După experiențele pe care le-am avut, în care mă grăbeam și căutam să ajung mai rapid la sex cu femeia respectivă, am descoperit „rețeta perfectă” pentru mine pe care doresc să ți-o ofer și ție.

O să faci mai mulți pași pentru a trece rapid printre ele:

1) Axează-te să o cunoști, decât pe a face sex cu ea

Acolo unde este atenția ta este și energia ta. Dacă tu îți pui focusul pe a ajunge mai rapid la sex cu ea, asta vei trasmite. Dacă tu îți pui atenția pe a o cunoaște, iar sexul este un bonus pentru tine, asta vei arăta.

Mută-ți atenția pe a vrea să o cunoști cu adevărat, iar sexul se va întâmpla.

2) Distrează-te, nu căuta să fii perfect

Noi ca bărbați când întâlnim o femeie de care ne place și ne răspunde avansurilor noastre, la un moment dat parcă devenim închiși, rigizi sau raționali. Vreau să îți aduc la cunoștință că ajungând în această ipostază o să o pierzi pe acea femeie.

Imediat cum te vezi că devii închis, sumbru sau rigid! Vreau să începi să te distrezi, să glumești. Altfel, vei ajunge ca femeia să se plictisească.

3) „Pedepsește-o” dacă nu se implică sau depune efort

Când spun „pedepsește-o” mă refer la glume, atacuri subtile asupra comportamentului ei. La ce mă refer?

În lumea dating-ului, se numesc spike-uri emoționale. Cel mai probabil nu ai auzit de acest termen, dar dacă ai auzit, mă bucur.

Atunci când o femeie nu depune efort sau nu se implică în conversație, ar fi de mare ajutor să faci o mică atenție asupra acestui aspect, să-i aduci la cunoștință cu o „glumă răutăcioasă”.

Exemplu: „Așa sociabilă ești de fel sau doar acum?

Să înțeleg că îți este frică să vorbești?

Ai prins ideea?

4) Atenția ta este pe misiunea ta, nu pe conversația cu ea

Un lucru pe care anumiți bărbați nu îl înțeleg este focusul atenției. Mulți își pun atenția asupra conversației cu femeia respectivă, ajungând să se atașeze enorm de mult.

La un moment dat încep să aibă gânduri de genul:

De ce nu răspunde?

De ce mi-a dat seen?

De ce răspunde așa greu?

De ce este seacă?

De ce este așa rece?

De aceea, îți recomand să îți pui atenția pe acțiunile pe care le ai de făcut în ziua respectivă și să nu renunți la ele atunci când ea îți scrie.

Cum să agăți pe Tinder?

Indiferent de platforma pe care o folosești pentru a relaționa cu o femeie, se aplică fiecare pas pe care îl menționez mai sus. Oricum, pentru a învăța cum să agăți pe Tinder poți vedea mai multe detalii aici:

Cum Să începi O Conversație Pe Tinder? (barbatulsuperior.ro)

Concluzie

Ți-am oferit mai sus 4 pași simpli de care să ții cont pentru a învăța cum să agăți o fată ca un bărbat sigur și încrezător. Bineînțeles că acest articol este scurt și la obiect. Detaliile le poți vedea mai jos.

🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *