fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Cum citești o femeie după profilul de Instagram?

CUPRINS

Cum citești o femeie după profilul de Instagram? Oare cât de multă importanță oferi acestuia?

Acum câțiva ani nu ofeream nicio valoare când vine vorba de a aborda pe Facebook, Instagram, mai ales Tinder. După am început să mă informez și să realizez cât de mult contează pozele.

Ca vorba acea: „Pozele vorbesc cât 1000 de cuvinte”.

De ce să țin cont de pozele unei femei? (poze de profil)

De ce să țin cont de pozele unei femei

Pozele femeilor îți vor spune multe despre ce personalitate, caracter eu.

Poate nu cu exactitate, dar in proporție destul de mare îți vor da multe indicii pentru a știi:

 • Cum să o abordezi
 • Câtă încredere de sine are
 • Ce probleme emoționale are
 • Ce pasiuni are / Ce face în timpul liber
 • Cum să-i vorbești în funcție de personalitate

Acest lucru îți va salva mult timp pe care posibil să îl pierzi în conversația cu ea. Poate îți salvează și conversația, deoarece deja știi anumite lucruri despre ea sau măcar intuiești.

Când unii bărbați nu se uită la aceste aspecte abordează orbește și ajung să piardă femeile respective cu un seen sau răspunsuri seci și scurte.


🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Cum citești o femeie? Ce citești? Poze de profi, poze de fundal sau descrieri poze?

Poze de profi, poze de fundal sau descrieri poz

Până aici ai înteles de ce contează atât de mult să analizezi profilul femei respective. Dacă nu citește din nou paragrafele anterioare.

Acum o să discutăm despre: Ce să analizezi mai exact?

Îți recomand să analizezi următoarele lucruri:

 1. Cât machiaj folosește în poze: Cu cât pozele sunt pline de machiaj strident cu atât mai mult ai nevoie să realizezi că femeia respectivă are daddy issues (lipsa încrederii în sine).
 2. Poze cu zonele intime: Cu cât are mai multe poze cu acel decolteu suuuper mare sau cu fundul la vedere, cu atât mai mult ar fi bine să realizezi că femeia respectivă are nevoie de atenție enormă.
 3. Poze prin cluburi: Dacă are poze numai prin cluburi asta ar fi bine să-ți dea de gândit cât de serioasă este cu viața ei. Părerea mea este că vrea numai distracție, nimic serios
 4. Multe selfie-uri: Dacă are multe selfie-uri cu ea din diferite poziții este clar că are nevoie de atenție, validare și o lipsă mare de încredere în sine
 5. Descrieri emoționale: Dacă postează descrieri sau poze cu citate emoționale atunci ar fi bine să știi că este foarte sensibilă și sentimentală.
 6. Filtre la poze: Dacă își pune filtre asupra pozelor este clar că nu se acceptă așa cum este și caută să ascundă lipsa de încredere în ea.

Cum vorbești cu femeile în funcție de poze?

Cum vorbești cu femeile în funcție de poze

Vreau să menționez că aici depinde de la femeie la femeie. Depinde foarte mult să pui în practică pentru a face experiență, iar ulterior le vei citi mult mai ușor.

Din semnele pe care ți le-am oferit mai sus pot să îți zic o tactică generală, dar depinde de tine să o mulezi în funcție de persoană.

Dacă întâlnești în profilul femei respective semnele mai sus ai nevoie să faci următoarele lucruri:

 1. Nu îi oferi validare: În momentul în care oferi validare femeilor respective le pierzi atenția și interesul, deoarece este scopul lor de la majoritatea bărbaților
 2. Vorbește cât mai scurt și la obiect: Femeile care au semnele anterioare sunt destul de spontane și te plictisesc foarte repede dacă nu ești dinamic, scurt și la obiect.
 3. Nu sta prea mult în mediul online: Analizează indicii de interes și nu petrece prea mult timp în conversație, cu zilele, deoarece riști să o pierzi prin a o plictisi.
 4. Femeile cu zonele intime la vedere: Cu femeile acestea nu sări calul în a face prea multe intenturi sexuale, deoarece ele sunt asaltate de bărbați care vor să facă sex cu ele

🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Cum să abordezi în funcție de pozele femeilor?

De acea ar fi bine să renunți la mesajele stereotipice de „Bună, ce faci?”.

Femeile primesc atenție și validare de la mulți bărbați, iar tu nu vrei să fii doar în aceași oală cu ei. Vrei să înveți să ai succes cu femeile. Vrei să ai mai multe întâlni sau poate mai mult sex, depinde de tine.

De acea ar fi bine să începi să înveți alte tehnici de a aborda femeile online sau pe stradă.

Un bun punct de plecare sun 2 cărți electronice pe care l-am scris:

Concluzia

Credcă ai înțeles mai multe acum faptul că ți-am explicat de ce contează atât de mult profilul femeilor și ce poți să analizezi de acolo.

Te va ajuta să știi cum să vorbești „pe limba lor”.

🔊 Descoperă cum poți ajunge la sex cu femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *