Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Ce întrebări să nu pui la prima întâlnire?

CUPRINS

Contează întrebările la prima întâlnire?

Absolut. Contează enorm de multe ce întrebări pui la prima întâlnire, la fel de mult cu ceea ce spui și cum spui la prima întâlnire.

Contează chiar și limbajul non-verbal (cum stai în scaun, cum stai în picioare).

Aceste detalii fac diferența mereu, dintre tine și un bărbat de succes.

De ce?

Fiindcă femeia este foarte atentă la detalii, iar dacă la prima întâlnire au fost foarte multe detalii care i-au dau numai buline negre, ghice ce?

Ajungi în SEEN, să nu-ți mai răspundă, să nu mai iasă cu tine, să fie indiferentă, să fie seacă în convorbire etc.

Ce întrebări NU trebuie să pui la prima întâlnire?

În primul și primul rând, niciodată nu întrebi următoarele lucruri:

„Îți place de mine?” / „Ești atrasă de mine?” / „Vrei să fii cu mine?” / „Vrei o relație serioasă?” / „Ce îți dorești în momentul de față?”

Aceste întrebări nu se pun. Niciodată. Deoarece tu ca bărbat, trebuie să ai încredere în tine, stimă de sine și să inspiri masculinitate. Asta deduce din start că tu știi ce vrei și vei conduce femeia.

Dar punând acele întrebari la prima întâlnire, îi va demonstra ei că nu știi ce vrei în viața aceasta, nu ai încredere deloc în tine, nu te cunoști și vrei ca ea să te conducă și să-ți spună.

Un bărbat de succes și încrezător știe că odată ce femeia este la întâlnire cu el, ea este atrasă de el și îi place de el. Nu are nevoie de confirmări și validări de la el.

Reține ! Femeia este acolo, deci te place, deci este atrasă de tine, nu ai nevoie de confirmare din partea ei. Totuși aici este o rană emoțională, dar vorbim cu altă ocazie despre asta.

În legătură cu ceea ce vrea de la tine, nici acolo nu trebuie să te intereseze momentan, că esti acolo să o cunoști, să vă cunoașteți.

Să vedeți ce este în mintea fiecăruia și să vedeți dacă este atracție. Nu o pui întrebări la prima întâlnire deja despre relație sau lucruri de genul.

Ceea ce vrea sau ce vrei se va simți pe parcurs, fiindcă femeia este deșteaptă. Că nu-ți comunică anumite aspecte, asta nu înseamnă că este proastă. Ea își dă seama de ce ești acolo, dar nu îți spune.

În al doilea rând

Nu o întrebi despre fosti ei iubiți sau despre fostele ei relații. Dacă ai știi cu ce te-ar ajuta?

Îți zic eu, cu nimic și doar îi oferi energii negative fiindcă îi aduci aminte de acele lucruri.

Plus de asta, îi poți oferi senzația de judecată, fiindcă tu o judeci după ce a fost în trecut, nu vrei să o cunoști exact cum este ea acum. Eu te înțeleg că mergi pe premiza că vrei să vezi ce e de capul ei după fostele relații, dar crede-mă și eu am făcut asta și doar te duce spre pierdere.

Nu trebuie să o întrebi aceste aspecte, o întrebi despre prezent. Femeia stă în prezent, femeia vrea să trăiască în prezent cu emoții pozitive. Dacă simte că ești un obstacol negativ, te dă la o parte instant.

În al treilea rând

Întrebările la prima întâlnire de genul: „Vrei să mă săruți?” / „Vrei să facem sex?” / „Vrei să mă atingi?” sau lucruri de genul acesta, vreau să le scoți din mintea ta și să le dai uitării.

Aici din nou, inspiră lipsă de încredere de sine și că doar gura e de tine. Tu nu acționezi dacă nu ai confirmarea ei.

Un bărbat pentru a fi congruent trebuie ca vorbele să se pupe cu faptele. Dacă acestea nu se pupă, din start femeia vede prin acele întrebări că ești incongruent.

Nu întreba, doar acționează și vezi după ce se întâmplă. Poate îți este frică să faci asta, dar din nou, este doar o rană emoțională, un blocaj emoțional.

Concluzie

Scoate aceste întrebări la prima întâlnire, fiindcă nu te ajută deloc și nu vor forma deloc atracție. Ba mai mult, o să fii pe minus cu atracția.

Click aici să iei parte la cel mai puternic program de dezvoltare personală și masculină  din România.

O să înveți cum să fii un bărbat adevărat, cum să scapi de  rănile care îți opresc acum creșterea personală și profesională și cum să te bucuri de viață la cel mai înalt nivel

 Click  AICI.

Ne auzim data viitoare ! Zâmbește că e gratis !

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *