fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Ce să faci și ce să nu faci de Valentine’s Day?

CUPRINS

Salutare bărbați și femei (mai citesc si ele), sper că sunteți bine și aveti o zi minunată așa ca voi.

Am decis ca săptămâna aceasta să vorbim despre o zi foarte importantă care se apropie în cazul relațiilor oficiale și cele oficiale. Ziua aceasta este cea de 14 februarie în care se manifestă muuuuultă dragoste, Valentine’s Day.

Probabil o zi în care toată lumea își declară dragoste eternă pentru persoana pe care a întâlnit-o.

Îmi aduc aminte de Valentine’s Day…

Chiar și eu îmi aduc aminte, atunci când eram un băiat bun, cât de înflăcărat eram pe această zi atunci când aveam o relație sau poate îmi placea foarte mult de o anume fată.

Chiar dacă eram sau nu eram într-o relație cu ea, eu tot voial să-i câștig iubirea.

Până la urmă așa m-a învățat mama în copilărie să fiu cu femeile, foarte bun, drăgăstos, iubitor și să nu le supăr niciodată.

Probabil te regăsești și tu în această poveste a mea, în cazul în care tatăl tău a fost mai mereu plecat sau poate au divorțat.

Mama mea m-a învățat cum știa ea mai bine, cum voia ea să fie tratată în acele momente. Ea m-a învățat din punct de vedere logic și rațional.

Aceste informații nu le-am știut, de acea mereu încercam cu orice femeie să mă dau peste cap să-i fac această zi, Valentine’s Day, o zi extraordinar de frumoasă.

Atunci când ești într-o relație cu ea de Valentine’s Day

Hai să luam pe rând povestea pentru a vorbi pe fiecare subiect în parte și a-ți spune propria mea părere și cum observ eu lucrurile acum.

Atunci când ești într-o relație este o scuză foarte bună să-mi spui că acesta este motivul pentru care îi demonstrezi tu iubirea ta eternă.

Vrei ca de Valentine’s Day, ziua îndrăgostiților și faptul că ești într-o relație, să îi arăți iubitei tale ce gentleman ești tu.

Că ești mai bun ca toți cei pe care îi vede pe social media cum se afișează cu 30 de trandafiri, urs de pluș sau tablouri de dragoste cu voi doi.

Pai cum tu să fii mai prejos ca ei? Nu-i așa?

Te înțeleg, dar părerea mea este alta când vine vorba despre o relație

Contează foarte mult de cât timp ești cu ea

Contează al naibi de mult de cât timp ești cu ea când vine vorba despre relația respectivă. Dacă tu ai o săptămână cu acea femeie, deja vrei să-i demonstrezi iubirea ta eternă?

Consideri că deja o iubești după o săptămână? Nu spun despre acea îndrăgosteală, mă refer la o iubire adevărată care se formează în ani. Deja simți acest lucru, după o săptămână? Eu nu cred.

Consideri că deja ai o relație cu ea după o săptămână? O relație serioasă și oficială? Când tu nici nu i-ai cunoscut prietenii, familia, cum reacționează, cum gândește. Practic și teoretic nu prea știi mai nimic despre ea.

Dacă tu faci aceste lucruri după o săptămână, o lună, bărbații care au căsnicii de 20 de ani ce ar trebui să mai facă?

Nu ai bazele relației, nu o cunoști, iar acest lucru îi poate oferi toată validarea de care are nevoie ca poate într-un anumit moment să te lase.

Va vedea că poate să te joace la „sentimente” și va ataca acolo de fiecare dată.

Menționez următorul lucru: nu toate femeile sunt la fel, contează mult să vezi tipologia ei.

Ești doar o copie fidelă ca restul bărbaților

Am menționat mai sus despre cum vede ea pe internet toate postările altor fete cu buchetele de flori, animalele de pluș sau alte lucruri de genul. Ea a devenit geloasă acum pe acele femei și vine și se plânge la tine.

Tu ca un băiat bun ce ești, de frică să nu o pierzi, ce faci? Te duci și cumperi și tu fix acele lucruri pe care le-a văzut ea.

Tu crezând, logic și rațional, că ea asta își dorește?

Dar emoțional ce s-a întâmplat? Te-a testat. Ea a venit s-a plâns, ți-a ordonat indirect ceva, iar tu ai executat instant.

Nu ai făcut acest lucru că simți, nu ai făcut acest lucru că vrei, ai făcut doar de dragul ei.

Iar femeia nu își dorește un bărbat care pică instant la poruncile, dramele, plânsetele ei așa cum a văzut prin telenovelele turcești.

În primul rând, revenind, te-a testat.

În al doilea rând, nu te diferențiezi cu nimic de restul bărbaților cumpărând aceleași cadouri, în aceași zi. Faci fix ce fac restul bărbaților, copiezi. Nu ești cu nimic autentic, diferit.

Nu ai nevoie de o zi specială

Un lucru foarte important pe care l-am învăța este că: Nu ai nevoie de o zi specială pentru a-i arăta iubirea, dragoste persoanei de lângă tine.

Nu ai de zile precum Valentine’s Day, Crăciunul, Revelionul, Paștele, Dragobete etc. doar pentru faptul că vrei tu să demonstrezi cât de mult o iubești.

Dacă o iubești cu adevărat, o iubești în toate zilele, nu doar în zilele respective.

Eu așa sunt de părere.

Se va aștepta să faci acest lucru

Un alt aspect important aici, femeia se va aștepta ca tu de Valentine’s Day să îi cumperi cadou. Deja are în cap cum să pară surprinsă atunci când tu vi cu cadoul, deoarece ea s-a obișnuit cu restul bărbaților ca fix de ziua respectivă să i se cumpere cadouri.

Unde este surpriza? Unde este entuziasmul? Unde este mirarea?

Surpriza, cadoul trebuie să fie ceva frumos și neașteptat, după părerea mea. Iar ziua respectivă este anticipată deja.

Atunci când nu ești într-o relație cu ea de Valentine’s Day

Hai să abordăm și subiectul când nu ești într-o relație.

Când nu ești într-o relație cu fata respectivă ai tendința să reacționezi din mai multe motive pentru a-i cumpăra cadoul de Valentine’s Day:

Îți este frică să o pierzi

De frica de a nu rămâne singur pe lumea aceasta, să nu ai partener sau cu cine să vorbești, reacționezi pe baza emoțiilor respective. Intri în alertă și panică, iar mintea începe să-ți ofere soluții despre situația respectivă.

Ce soluții îți oferă? – „Cumpără-i cadou de Valentine’s Day și nu o să o pierzi. Așa te va iubi mai mult. Așa o vei impresiona”

Dar din nou acest comportament vine din frică, teamă în urma traumelor emoționale din copilărie.

Ceea ce îți indic aici să te alături programului pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD să rezolvăm aceste comportamente.

A impresiona o femeie, nu reprezintă masculinitate, reprezintă slăbiciune.

Un bărbat nu stă să impresioneze o femeie.

Te consideri că nu ești suficient de bun

Automat ce îți este frică să o pierzi te gândești și la următorul lucru:

„Dacă vorbește cu unul care îi face cadou și mi-o fură?”

„Dacă vine altul și îi ia cadou, eu nu i-am luat, iar ea pleacă cu el?”

Și tot așa intri în ciclu mental, capcana mentală de a nu te crede suficient de bun, rana emoțională se activează și boom…. intri în panică să te duci să-i cumperi chiar dacă nu este iubita ta.

Mama și televizorul te-au învățat seducția

Faptul că nu ai avut un model masculin în viața ta care să te învețe ce înseamnă o femeie, cum gândește, cum să te porți cu ea și în societate, automat mama și telenovelele, filmele de dragoste au preluat acest rol.

Ceea ce ți-a format un comportament de băiat bun care să nu supere pe nimeni și să nu deranjeze pe nimeni.

Ai învățat ca atunci când vrei să cucerești o femeie trebuie să-i iei cadouri, să-i declari dragostea zi de zi, să stai bot în bot cu ea sau să te milogești de ea.

Prin ceea ce am trecut și eu în copilărie. Deoarece mama și tata au divorțat. Mama m-a crescut.

Ea m-a învățat că femeia se cucerește cu multe dulcegării și siropoșenii.

Să fii foarte romantic.

Ceea ce pentru o femeie noua cu care nu ești într-o relație inspiră DISPERARE.

Concluzia

Ca concluzie vreau să citești tot ceea ce am spus mai sus și să faci schimbările necesare pentru a nu pica în capcanele respective, asta dacă îți dorești evoluție.

În cazul în care vrei mai multe informații și să continui evoluția te invit în cele două programe ale mele:

THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD – CLICK AICI

AUTHENTIC WAY OF ONLINE GAME – CLICK AICI

Pe lângă faptul că ai materiale video de vizualizat te vei alătura și grupului de whatsapp unde îți voi fi alături pe tot parcursul evoluției tale.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *