fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Să plătesc pentru sex?

CUPRINS

Înainte de Ajunul Crăciunului o persoană mi-a povestit ceea ce a făcut. Faptul că a căzut adicției porno este una, dar mai mult de atât a căzut și gândului de a plăti pentru sex.

În urma acestui lucru mi-a venit ideea de a scrie acest articol.

Deoarece i-am oferit următoarele sfaturi și perspective pe care vreau să le împărtășesc și cu tine. Să nu faci această greșeală.

Ce înseamnă să ai demnitate ca bărbat?

Din punctul meu de vedere pe care i l-am oferit și persoanei respective, să ai demnitate de bărbat este să te respecți în de ajuns de mult încât să știi ceea ce meriți.

Aici nu are importanță că vorbim despre familie, relație sau prietenie. Nu contează contextul în care te afli.

Un bărbat care se respectă și are grijă de el va avea demnitate. Va avea respect față de el și nu se lăsa călcat în picioare de nimeni din această lume.

Eu îți vorbesc din propria experiență când ne referim aici la relații. Deoarece fiecare sfat pe care ți-l dau, îl ofer și din prisma experienței pe care o am, dar și cunoștințele pe care le-am acumulat.

O relație urmată de evoluție…

Că tot vorbim de demnitate vreau să îți povestesc o relație în care mi-am lăsat orice urmă de demnitate la o parte crezând că ceea ce fac o să fie bine.

În urmă cu 5 ani de zile, am avut o relație în care m-am aruncat cu capul înainte. Ofeream tot zilnic, fără să am principii, valori de viață. Mă lăsasema acaparat de ceața aceea, de îndrăgosteala de moment.

Îi declaram zi de zi cât de mult o iubesc, o alintam încontinuu, stăteam nonstop să vorbesc cu ea la telefon sau prin mesaje.

Asta până când, a început să nu mai fie ca înainte. A început să îmi dea seen la mesaje, să răspundă sec și scurt, să nu-mi mai întoarcă emoțiile, sentimentele.

Chiar dacă în adâncul meu știam că este lipsă de respect față de mine…

Am continuat cu mai multă iubire..

Am continuat să-i ofer și mai multă iubire. Îmi găseam încontinuu motive și scuze că „așa trebuie să faci cu o femeie”. Că așa este nevoie să lupți pentru ea.

Cu toți banii mei strânși din bursa pe care o primeam, m-am dus și i-am cumpărat o brățară de la Swaroski crezând că așa lucrurile se schimbă, că poate nu-i ofer eu destul.

Aici a fost primul moment în care mi-am călcat pe demnitate…

Da, recunosc, am făcut și eu aceleași greșeli pe care probabil le faci și tu acum.

Am continuat să-mi calc pe demnitate

Am continuat să nu mă respect și să calc pe demnitate cumpărându-i și mai multe cadouri. Am început să îi cumpar zeci de trandafiri, să-i scriu romane mare de dragoste.

Căutam toate lucrurile doar pentru a-i demonstra „marea mea iubire”.

Până când..

Până când destinul, că nu cred în coicidențe, m-a pus în fața faptului împlinit. Am prins-o intreținând momente intime cu un alt bărbat…

Atunci a fost momentul când am realizat: „DEMNITATEA mea s-a dus”.

Nu aveam niciun respect de sine. Nu aveam iubirea față de mine. Nimic.

Atunci a fost momentul când a început evoluția.

Ce legătură are acest lucru cu „să plătești pentru sex”?

Bărbații din ziua de astăzi fac la fel ca și într-o relație. Adică, preferă să își arunce demnitatea la gunoi și să uite de orice respect față de ei.

Exact cum am făcut și eu, dar eu le-am făcut pe ambele. Pe lângă că mi-am aruncat demnitatea la gunoi în relație, am ajuns să mi-o arunc și plâtind pentru sex.

De ce?

Din cauză că nu aveam încredere în mine și nu credeam că sunt în stare să cuceresc o femeie, preferam să fie mult mai ușor să ajung să plătesc pentru acest lucru.

Preferam, să-mi calc masculinitatea în picioare.

Preferam să am calea cea mai scurtă și să nu-mi bat capul cu conversație peste conversație, drame, „nebunia unei femei”.

Preferi să te nimicești

Da, am făcut și eu asta. Acum mulți ani. Preferi să îți „ciuruiești” demnitatea, să alegi calea scurtă, să nu lucrezi la tine și să evoluezi ajungând să plătești pentru sex.

Mare greșeală domnule. Mare greșeală.

Deoarece tu în momentele acelea îți înveți creierul următorul lucru:

Nu am destulă încredere în mine și nu mă consider capabil să pot să vorbesc cu o femeie pentru a o face atrasă de mine

Creierul învață că singura soluție de aici este să plătești pentru sex și să îți calci demnitatea la propriu și la figurat în picioare.

Mai bine faci asta

Mai sănătos este să te „mastorbezi” în baia ta proprie, poate și cu un serial pe lângă, decât să ajungi să îți arunci demnitatea la gunoi.

Ai mai multă demnitate când îți arunci masculinitatea la WC, decât atunci când îți arunci demnitatea și masculinitatea plântind pentru sex.

Este mult mai sănătos așa.

Încrederea de sine (materiale gratuite) măcar nu moare așa drastic.

Ia acest sfat prietenesc

De aceea îți spun și ție, exact așa cum i-am spus acelei persoane:

„Mai bine te abții, te „mastorbezi” în baia ta, decât să ajungi să îți pierzi demnitatea”

Chiar dacă o să spui „dar și masturbarea îți afectează încrederea de sine”. Da, te afectează, dar crede-mă că nu ca în situația în care să plătești pentru sex.

Urmărește următorul clip video de pe YOUTUBE: AICI

Testează acest sfat pe care ți-l dau, în cazul în care nu mă crezi.

Începe evoluția ta

Nu mai ai speranță că poți să ajungi cu o femeie la s*x? Nu mai crezi în tine?

Pai dacă tu nu acționezi, nu pui în aplicare sfaturile pe care ți le dau, nu începi să evoluezi și să muncești cu tine, ce speranță să mai ai?

Adică, tu pierzi timpul plătind pentru sex și aruncânduți demnitateape geam, decât să începi să citești MATERIALELE GRATUITE de aici?

Asta este propria decizie și preferi să te scalzi în propriul noroi pe care ți-l alegi. Nimeni nu face alegerea aceasta în locul tău.

Toți avem 24 de ore într-o zi, contează cum ne gestionăm timpul și ceea ce facem.

De aceea îți recomand să intri să citești materialele gratuite, să-mi asculți sfatul, iar dacă vrei mai mult îți recomand să te alături programului pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD.

Te ajut să îți oferi x100 la încrederea de sine, masculinitatea ta.

CLICK AICI

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *