Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum îți recăștigi soția? Cum să o recucerești?

CUPRINS

Mulți bărbați se confruntă cu această temă de cum să-ți recâștigi soția, dar nu își dau seama de mai multe aspecte. De multe ori ei o „dau în bară” încercând să o recâștige, de parcă o fac să nu-și mai dorească absolut nimic cu ei.

În acest articol am să prezint mai multe aspecte de ce să NU FACI atunci când vine vorba de a-ți recâștiga soția. Ține cont că poți controla doar ceea ce se află sub controlul tău, dar nu o poți controla pe ea și reacțiile ei, sentimentele ei etc.

Poate ai pierdut cea mai dragă persoană sau poate nu ai știu să fii bărbat simțindu-te vinovat. Indiferent de motiv, dacă îți dorești să îți recăștigi soția ai nevoie de răbdare.

Cum ajungi să-ți pierzi soția? Ce greșeli ai făcut în căsnicie?

De multe ori ajungeam în această situație din cauza că nu eram atent la mine și la acțiunile mele. Preferam să fiu atent la ceea ce este ea, cum reacționează ea, cum vorbește etc.

Un alt caz era atunci când ajungeam să arunc vina pe ea din orice lucru, doar pentru simplu fapt că nu voiam să-mi asum vina pentru ceea ce sunt sau ce am greșit.

Ajungeam să mă cert cu ea din cauza orgoliului sau încăpățânării pe care le aveam, în loc să fiu bărbat și să mă centrez pentru a ameriora conflictul.

Cum să-ți recăștigi soția

Revenind la cazul nostru, cum ajungi să-ți pierzi soția?

  1. Schimbarea rolurile în relație – multe femei de astâzi au tendința să ocupe locul bărbatului. De multe ori chiar se războiesc cu acesta pentru loc sau îl testează prin diferite forme să vadă dacă este în de ajuns de bărbat încât să ste pe acel loc. Bineînțeles că dacă ești un bărbat care are multe goluri emoționale, locul tău va fi luat foarte ușor de câtre o femeie masculină.
  2. Nu ai grijă de nevoile tale – de multe ori ne punem baza pe partener să aibă grijă de nevoile noastre, dar nu realizăm că dacă noi nu avem grijă de ele, nimeni nu va avea.
  3. Nu îți impui limite – Limitele sănătoase într-o relație sunt benefice. Dacă nu îți impui limite ca bărbat, femeia are tendința să te acapareze, să le încalce și să facă ce vrea din tine.
  4. Te lași controlat – Cum am spus la punctul 1 cu femeile masculine. Ele au tendința sau nevoia de a deține controlul asupra ta. În cazul în care ea a început să dețină controlul, ea gândește înconștient că „te-a pus în genunchi” și „te-a cucerit” și pe tine. Acestea de regulă sunt femeile imature.
  5. Faci compromisuri – Accepți multe acțiuni, gesturi, vizite în diferite locuri doar de frică să nu o pierzi. Aici este vorba că nu ai grijă de nevoile tale, ceea ce vrei și limitele pe care le ai.
  6. Petreci mult timp cu ea, prea mult timp – Ai început să fii disponibil 24/7 pentru ea. Nu mai există prieteni, hobby-uri pentru tine sau timp cu tine. Totul faci cu ea de frică să nu te abandoneze.
  7. Nu îți exprimi furia/ frustrările / ceea ce te deranjează – Mulți bărbați care au petrecut mai mult timp cu mama loc în copilărie, au tendința să „înghită” în sec furia de frică să nu fie respinși de către partenera lor. Bineînțeles că faci din nou compromisiuri și ai convingerea limitativă că „Masculinitatea este rea”

Exemplele pot continua, dar eu ți le-am oferit pe cele mai relevante când vine vorba de relația ta. Aceste greșeli se practică peste tot în relațiile de cuplu atunci când bărbatul nu lucrează cu echilibrul lui interior.

De ce ajungi să faci greșeli în căsnicie? De ce ajungi sa-ti pierzi sotia?

Ajungi să faci aceste greșeli atunci când în copilăria ta, timpul pe care l-ai petrecut cel mai mult, a fost cu mama ta. Ea te-a învățat tiparele de „Cum să fii bărbat”.

Sau poate ea se supăra pe tine și de frică sau din vinovăție, lăsa-i de la tine pentru a o face pe ea bine.

Sau poate ea a plecat și te-a lăsat singur în casă, iar tu te-ai speriat și panicat.

Aceste exemple de regulă îți sapă încrederea de sine și stima de sine ca bărbat. Numai zic de respectul de sine în relație cu femeile. Picătură cu picătură s-a umplut paharul, unde ulterior când ajungi la viața de adolescent sau adult încep să iasă la suprafață.

Aici îți recomand e-book-ul pe care l-am scris „Cum să devii încrezător” – CLICK AICI.

Te va ajuta cu informașii și exerciții în a debloca încrederea de sine, stima de sine și respectul de sine.

greșeli-în-relație

Cum să îți recăștigi soția?

Revenim la titlul articolul nostru. Mai sus ți-am oferit o perspectivă de ce greșeli ai putut să faci ca să ajungi în această situație. Acum vreau să-ți ofer un prim pas ce să faci spre recâștigarea iubitei tale.

Pasul 1 – Cum să-ți recăștigi soția?

Dacă a ajuns să se despartă de tine este foarte important să te detașezi de relație. De multe ori devenim una cu relație, iar pe noi nu ne mai vedem.

Începe să îți dai timp cu tine și spațiu pentru tine, pentru a da câțiva pași înapoi pentru a analiza mai bine relația pe care ai avut-o. Ne lăsăm prea acaparați de relație și nu mai știm cine suntem noi ca persoană.

Acum este timpul să petreci timp cu tine și să te analizezi, să începi să evoluezi și să investești în tine.

Fără a face acest pas nu ai cum să te intereseze de „Cum să-ți recâștigi soția?”.

De ce?

Gândește-te că identitatea și integritatea ta ți-au fost luate. Asta în cazul în care ai făcut multe din greșelile pe care ți le-am enumerat mai sus.

Tu nu mai există ca bărbat și automat interesul și atracția pentru tine au dispărut.

S-au evaporat, pfoooof !

Cum îmi refac identitatea și integritatea față de soție?

În momentul în care începi să îți oferi spațiu pentru tine și să te analizezi, vei remarca un lucru uimitor. Vei începe să realizezi cât de „prostovan” ai fost în timpul relației.

Este în regulă, stai liniștit și eu am trecut prin asta.

Vei rămâne uimit câte compromisuri ai făcut pentru a fi ea fericită, dar de tine nu te-a interesat. Fericirea ta ai lasat-o la urmă.

De acea acum începi să te ocupi de fericirea ta. Ce contează pentru tine? Ce îți place să faci?

Aici este primul pas de unde să începi pentru a o recâști pe fosta ta iubire.

ATENȚIE la cum să o recucerești !

Pasul 1 îl poți face pentru a-ți revenii din relație respectivă, să asimilezi mai bine durerea.

Dar nu fă pași pentru a o recâștiga dacă nu merită ! Nu fă acest sacrificiu dacă femeia cu care ai fost merită acest lucru.

Concluzie

Dacă îți dorești să afli toți pași despre cum să-ți recâștigi soția, te invit să programezi o ședintă de 1-on-1 cu Miumin Muammer sau să întri în programul „Cum să-ți recâștigi soția?”.

cum-să-ți-recâștigi-iubita
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *