Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum să exciți o femeie?

CUPRINS

Componenta „excitare” este una foarte importantă în arta seducției, este cea prin care stabilești mai multă intimitate între tine și posibila parteneră. Aceasta la rândul ei are mai multe componente pe care le vei descoperi în acest articol.


🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.Cum să exciți o femeie emoțional – Excitare emoțională


Oferă respect


Atunci când îi arați femeii respect pentru inteligența, frumusețea, aptitudinile și corpul ei vei observa din partea ei că va deveni foarte sigură pe ea ca femeie în preajma ta iar asta va fi în avantajul tău deoarece î-și va exprima feminitatea și senzualitatea foarte deschis cu tine.


Oferă siguranță


Când ieși cu o femeie la primul date sentimentul de siguranță pe care i-l oferi este foarte important, atât față de tine ca om cât și față de posibilele pericole din mediul înconjurător. Nu mergem în extrema de a avea un corp de culturist sau o înălțime exagerată neapărat pentru ca ea să se simtă în siguranță. Siguranță o poți oferi și prin altfel de metode, prin felul în care vorbești cu oamenii din jur, prin felul în care gestionezi conflictele, atât cu ea cât și cu ceilalți.


Oferă încredere


O femeie are nevoie de încredere pentru a se deschide emoțional față de tine. Atunci când povestește despre lucruri dureroase din trecut, sau despre cum i-a mers ziua până la ce planuri de viitor are ascult-o cu mare atenție, pentru că aici vezi dacă planurile ei de viitor sunt pe aceeași lungime de unde și se potrivesc cu ale tale. Vei știi dacă este femeia potrivită pentru tine sau este nevoie să-i comunici asta pentru a nu o răni după mai mult timp.


Asumare


Un bărbat care va știi să lase orgoliul la o parte, să-și recunoască greșeala și să-și ceară scuze atunci când greșește va crește mult mai mult în ochii unei femei iar prin cultivarea acestei componente o vei învăța și pe ea la rândul ei că asumarea este o valoare foarte importantă a ta, prin urmare și ea va fi nevoită să și-o însușească pentru o bună relaționare cu tine.


Oferă suport


În momente tensionate sau de criză suportul emoțional este unul din cele mai importante pentru o femeie, atât la începutul relației cât și pe parcursul acesteia. Ea vrea să știe că orice s-ar întâmpla se poate baza pe tine din toate punctele de vedere, dorește să vadă că tu o susții pentru a se putea ridica și pentru a merge mai departe și asta va face și ea la rândul ei când tu vei avea nevoie. Mie mi se pare un win-win haha :).


Oferă atenție


Oferă-i atenție iar prin asta mă refer la a fi foarte atent la lucrurile mici care îi plac și care o fac fericită dar nu numai. Oferă-i timpul tău, și asta poate fi tradus tot prin atenție, oferă-i timp de calitate și nu face alte activități când vorbești cu ea sau petreci timp cu ea. Chiar dacă poate ai un program încărcat dar totuși îți faci timp o oră să te vezi cu ea, asigură-te că are parte de toată atenția și ascultarea ta.


Gesturi romantice


Romantismul este important pentru femei prin urmare cu siguranță nu vei da greși cu o floare la prima sau chiar a doua întălnire, nu vorbim despre 101 trandafiri, și o singură floare va crea magie, dar asigură-te că este cea care îi place. O atingere ușoară pe mână, un mic sărut, o șoaptă la ureche, o îmbrățișare sau o ieșire spontană îți pot aduce foarte multe puncte în plus.


Cum să exciți o femeie psihic – Excitare psihică


Conversație


O femeie apreciază un bărbat cu o perspectivă bună asupra vieții așa că nu te feri de întrebări mai personale, despre a vă povesti experiențele de viață și despre planurile de viitor pe care fiecare dintre voi le are.


Amuzament


Umorul este una din calitățile care unesc mulți oameni, mai ales într-o relație. Flirteaza cu ea, tachineaz-o, fă glumițe și joculețe cu ea care să-i stârnească interesul și atracția față de tine.


Păstrează mister


O femeie întotdeauna este curioasă, despre oricine și despre orice. Pentru a crea mister asigură-te că o faci puțin curioasă, despre felul tău de a fi sau despre lucrurile care îți plac, fără a o duce într-o extremă de a nu-i spune nimic despre tine pentru că se va plictisi. 🙂


Limbajul corpului


Noi oamenii exprimăm foarte mult, nu numai verbal ci și fizic. O poziție fizică corectă și deschisă va da mult mai multă încredere. Ține spatele drept și ai grijă să nu stai cu mâinile încrucișate, acestea denotă o poziționare defensivă sau respingătoare față de femeie sau conversație. Menține contactul vizual și ține palmele în sus, pe masă sau atunci când gesticulezi.

O persoană care ține palmele în jos are tendința sa ascundă anumite lucruri sau să mintă, iar eu îmi doresc ca tu să fii sincer și autentic cu femeie pe care ți-o dorești alături.


Cum să exciți o femeie fizic – Excitare fizică


Aspect


Aspectul fizic contează pentru o femeie. Dacă noi bărbații ne mulțumim cu un tricou și o pereche de jeans pentru femei stă altfel treaba. Nu mă refer la fi full brand, ci la a avea o îmbrăcăminte curată, călcată și de a avea o igienă corespunzătoare. Mâinile de cele mai multe ori îți arată cât de ingrijită este o persoană.


Mirosul


Mirosul cântărește de asemenea foarte mult balanța spre o noapte de neuitat, dar depinde de tine dacă o înclini spre o direcție bună sau rea. Dacă este vară atunci dușurile ar fi ideal de a fi făcute de mai multe ori pe zi iar parfumul nu trebuie să fie unul puternic, pentru că la căldură se va simți și mai puternic ceea ce de multe ori nu e neapărat plăcut. În sezonul cald optează pentru un parfum fresh și revigorant, dar nu puternic.


Atingeri


Dacă mai sus povesteam despre atingeri în sensul romantic aici vom vorbi despre alt fel de atingeri .
Îți poți plimba câteva degete pe picioarele ei, îi poți da părul la o parte pentru a-i dezveli gâtul, îi poți mângâia ușor bărbia și o poți trage încet spre tine. Aici vorbim de atingeri mai îndrăznețe, dar nu fără bun simț, decât dacă te lasă ceea ce este total în regulă.

Dacă respinge aceste lucruri este în regulă, dă-i spațiu, cel mai probabil este timidă sau rușinoasă și încă nu a prins suficientă încredere în tine, sau poate nu ai făcut ceva bine din ceea ce am spus mai sus, motiv pentru care te invit să mai citești o dată articolul, haha.


Zonele erogene


După ce a-ți câștigat încredere unul în celălalt abia apoi vei putea ajunge cu femeia respectivă și la momente intime. Pentru a o excita fizic, este nevoie să-i explorezi și să-i descoperi zonele erogene.
Zonele erogene sunt părți ale corpului uman care sunt mai sensibile și mai susceptibile pentru a produce exitare sexuală atunci când sunt stimulate.


Acestea pot fi diferite în fucție de persoană dar majoritatea zonelor erogene pot fi interiorul coapselor, buzele, gâtul, urechile, genunchii, degetele de la mâini sau de la picioare și nu în ultimul rând organele reproducătoare.


Poziții sexuale

1. Broasca

Broasca - pozitiții sexuale - cum să exciți o femeie

2. Melcul

Pozitii sexuale - Melcul - cum să exciți o femeie

3. Paianjenul

Pozitii Sexuale - paianjenul

4. Vulturul

Vulturul - pozitii sexuale

5. Sirena

Sirena - pozitii sexuale

Concluzie

🔊 Descoperă arta întâlnirilor reușite! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele datingului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *