fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum poți să ai o relație deschisă?

CUPRINS

Până la vârsta de 20 de ani mereu am crezut că există doar relații de cuplu închise și nu mă gândeam niciodată că există posibilitatea să ai o relație deschisă cu o femeie. Consideram că ești sau nu într-o relație cu o femeie, dacă nu ești doar prieteni cu beneficii.

Din cauza acestui aspect pe care îl aveam, adică convingere limitativă, mereu țineam femeile în speranțe false fără să intru într-o relație cu ele sau intram doar că le înșelam. Nu vedeam calea de mijloc.

Până când am aflat despre a avea o relație deschisă care îți oferă posibilități pe care ți le dorești ca bărbat în cazul în care nu vrei o responsabilitate mare și vrei libertate mai multă.

Ce este o relație deschisă? Ce înseamnă o relație deschisă?

Ce este o relație deschisă? Ce înseamnă o relație deschisă?

O relație deschisă poate fi definită ca o relație în care conexiunea emoțională este exclusivă, dar cea fizică nu.

Ambii parteneri se iubesc, dar fac sex cu alți oameni din afara relației sau căsniciei.

Întrebarea ta este: „Cum naiba vine asta?” Mai ales dacă ai avut părinți monogami care nu au experimentat sau explicat despre o relație deschisă.

Acum pare deranjant, dar pentru unele cupluri pare să fie in regulă.

Surprinzător, cuplurile care participă la o relație deschisă nu sunt perverse sau care iși urăsc partenerii. Nu caută să își facă rău unul altuia.

În majoritatea cazurilor, cuplurile sunt iubiți din liceu sau care au fost impreună de foarte mult timp.

Pot fi cazuri în care această relație deschisă este setată încă de la începutul interacțiunilor.


Pentru a învăța mai multe despre relație îți recomand cursul pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD care te va ajuta în acest sens. Tot ceea ce se află în exteriorul tău este de fapt în interiorul tău.

🔊 sau descoperă cum poți ajunge la bărbatul acela care ai fost odinioară pentru a atrage femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Merită să ai o relație deschisă? Ar trebui să ai o relație deschisă?

Merită să ai o relație deschisă? Ar trebui să ai o relație deschisă?

Din punctul meu de vedere este important ca bărbat la începutul oricărei interacțiuni cu o femeie să ai o relație deschisă prestabilită. În special cu femeile care îți plac și îți îndeplinesc criteriile de „femeia dorită”.

În trecut eram genul de băiat care punea suflet în oricare interacțiune cu o femeie. Mă atașam sau îndragosteam imediat de o femeie care mi se părea frumoasă, iubitoare și feminină.

Din cauza acestui aspect îmi puneam „sufletul pe tavă” și mă duceam cu capul „ca berbecul”.

Ironic nu? Sunt sigur că ai trecut prin astfel de experiențe. Majoritatea băieților trec.

De fiecare dată sfârșeam cu o durere sau suferință în inima din cauza că femeia respectivă ajungea să „bată în retragere” sau să vorbească cu alți bărbați.

Ajungeam să mă lovesc de fraze precum:

Eu nu îmi doresc o relație momentan

Nu ți-am spus nimic de o relație

Cine a zis că suntem într-o relație?

M-am văzut cu altul și acum stau, tu?

Momente în care toate așteptările mele necomunicate nu erau îndeplinite și eu deveneam furios, mânios pe femei.

De acea din acel moment am început să învăț să setez relații deschise cu femeile până când îmi găseam acea femeie pe care mi-o doream să-i ofer exclusivitate.

Semne ca esti intr-o relație deschisă

O relație deschisă este caracterizată prin faptul că partenerii consimt la explorarea și exprimarea relațiilor romantice sau sexuale cu alte persoane în afara cuplului lor principal.

Semnele că te afli într-o relație deschisă pot varia, iar fiecare cuplu deschis poate stabili propriile reguli și limite. Cu toate acestea, iată câteva semne care pot indica că te afli într-o relație deschisă:

 1. Comunicare deschisă: Un semn esențial al unei relații deschise este comunicarea onestă și deschisă între parteneri. Ei discută despre dorințe, nevoi și limite, stabilind reguli clare.
 2. Acord explicit: Partenerii au un acord explicit și consimțit privind deschiderea relației. Acest acord poate implica reguli specifice sau restricții, iar ambele părți sunt de acord cu ele.
 3. Respectul pentru limite: În ciuda deschiderii relației, există respect pentru limitele stabilite. Partenerii sunt conștienți de confortul și dorințele celuilalt și le respectă.
 4. Comunicare regulată despre alte relații: Partenerii discută deschis despre alte relații în care pot fi implicați și sunt dispuși să împărtășească detalii fără teama de judecată sau reprinderi.
 5. Încredere solidă: Într-o relație deschisă, încrederea este esențială. Partenerii încred în faptul că celălalt va respecta regulile și va fi onest despre alte relații.
 6. Gestionarea geloziei: Într-o relație deschisă, partenerii pot gestiona gelozia printr-o comunicare deschisă și abordarea înțeleaptă a acestui sentiment.
 7. Flexibilitate: Cuplul deschis este flexibil în ceea ce privește schimbările în reguli sau sentimente. Relațiile deschise pot evolua în timp și este important ca partenerii să fie deschiși la ajustări.

Cum poți să ajungi la o relație deschisă?

Din punctul meu de vedere și experiența pe care o am eu îmi setam această intenție cu o femeie imediat după ce ne vedeam și aveam parte de momente intime.

Îi explicam ce principii și valori de viață am atunci când vine vorba despre o relație cu o femeie.

Îi ofeream siguranța și încrederea pentru a vedea că așa îmi asigur energia, stabilitatea și echilibrul meu emoțional, deoarece sunt un bărbat care iubește destul de mult când își dă voie.

Măcar să o facă pentru o femeie care îndeplinește principiile și criteriile mele, nu cu orice femeie care nu știe ce înseamnă respect.

Așadar îi comunicam femei respective imediat după că eu ofer o „perioadă de testare” de 3 luni de zile pentru a vedea dacă ne protrivim pentru o relație de cuplu.

Îi combăteam toate obstacolele și convingerile negative despre această idee cum că ar fi rea, îi ofeream și o asiguram despre ceea ce o să se întâmple și după vedea imaginea de ansamblu cât de bună este.

O femeie văzând că îi oferi siguranță și îi combați obstacolele mentale pe care le are, își va dori să meargă condusă de tine acolo unde te îndrepți, dar doar dacă are tot ce este nevoie.

Ca să nu ajung să sufăr degeaba cum o făceam cu femeile din trecutul meu această regulă de o relație deschisă era cea mai optimă și benefică.


Pentru a învăța mai multe despre relație îți recomand cursul pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD care te va ajuta în acest sens. Tot ceea ce se află în exteriorul tău este de fapt în interiorul tău.

🔊 sau descoperă cum poți ajunge la bărbatul acela care ai fost odinioară pentru a atrage femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.


Care sunt beneficiile unei relații deschise?

Care sunt beneficiile unei relații deschise?

Relațiile deschise pot avea unele beneficii pentru anumite cupluri. Iată câteva posibile beneficii ale unei relații deschise:

1. Explorarea individualității

O relație deschisă poate oferi spațiu pentru ca fiecare partener să-și exploreze individualitatea și să-și descopere propriile nevoi și dorințe personale.

2. Variație și excitație

Posibilitatea de a avea alte relații romantice sau sexuale poate aduce varietate și excitație în viața sexuală și romantică a cuplului.

3. Creșterea comunicării

Participarea la o relație deschisă necesită o comunicare deschisă și onestă între parteneri. Aceasta poate îmbunătăți abilitățile de comunicare și consolidarea legăturii dintre ei.

4. Gestionarea geloziei

Prin explorarea sentimentelor de gelozie și învățarea să le gestioneze, partenerii pot dezvolta o înțelegere mai profundă a propriilor emoții și pot întări încrederea reciprocă.

5. Flexibilitate

Relațiile deschise pot fi mai flexibile în privința regulilor și structurilor, permițând cuplului să ajusteze dinamicile în funcție de evoluția sentimentelor și nevoilor lor.

7. Susținerea emoțională extinsă

Participarea la relații deschise poate oferi partenerilor o rețea de susținere emoțională mai largă, ceea ce poate contribui la bunăstarea lor generală.

8. Creșterea înțelegerii de sine

Experimentarea cu relații deschise poate ajuta la dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a propriilor nevoi, dorințe și limitări.

9. Nu te mai arunci în relații cu femei nepotrivite

Printr-o relație deschisă nu te vei mai avânta în relații cu femeile toxice care nu au intenții potrivite cu ale tale. Vei avea un filtru pentru aceste femei și vor rămâne cele care chiar merită iubirea ta.

Care sunt dezavantajele unei relații deschise?

Relațiile deschise pot aduce anumite beneficii pentru unii oameni, dar și dezavantaje pentru alții, deoarece nu există o abordare “unică potrivită” pentru toată lumea în ceea ce privește relațiile. Dezavantajele unei relații deschise pot include:

 1. Probleme emoționale: Pentru unii oameni, ideea de a împărți partenerul cu altcineva poate provoca stres emoțional, gelozie și insecurități.
 2. Comunicare dificilă: Relațiile deschise necesită o comunicare deschisă și onestă între parteneri. Dacă comunicarea este slabă, pot apărea neînțelegeri, conflicte și resentimente.
 3. Riscul de a dezvolta legături mai puternice cu alții: Există întotdeauna riscul ca unul dintre parteneri să dezvolte o legătură mai profundă cu o altă persoană, ceea ce poate duce la distanțare sau chiar la sfârșitul relației inițiale.
 4. Expunerea la boli cu transmitere sexuală: Dacă relația deschisă implică contact sexual cu multiple persoane, crește riscul de a contracta boli cu transmitere sexuală. Este important să luați măsuri de precauție și să vă protejați sănătatea.
 5. Presiuni sociale: Societatea poate pune presiuni asupra cuplurilor implicate în relații deschise, judecându-le sau neacceptându-le. Acest lucru poate crea stres suplimentar pentru cei implicați.
 6. Dificultăți în găsirea partenerilor potriviți: Găsirea unor parteneri care să fie de acord cu acest tip de relație poate fi dificilă și poate crea frustrare și dezamăgire.
 7. Neclarități legate de angajament: Pentru unii, relațiile deschise pot ridica întrebări cu privire la angajament și stabilitate. Există riscul ca unul dintre parteneri să se simtă mai puțin valorizat sau iubit, în timp ce celălalt se implica cu alți oameni.

Concluzie

Pentru a învăța mai multe despre relație îți recomand cursul pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD care te va ajuta în acest sens. Tot ceea ce se află în exteriorul tău este de fapt în interiorul tău.

🔊 sau descoperă cum poți ajunge la bărbatul acela care ai fost odinioară pentru a atrage femeile mult mai ușor ! Înscrie-te acum la o sesiune 1-on-1 GRATUITĂ pentru a învăța secretele dating-ului cu succes.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *