Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cea mai frumoasă femeie din lume

CUPRINS

Scriu de câțiva ani pe blog-ul acesta și întotdeauna mi-a plăcut să fac asta. Uimitor. Chiar nu mă așteptam. În fiecare zi mă gândesc despre ce să scriu, ce aș vrea să transmit oamenilor în următorul meu articol, iar astâzi vor scrie despre cea mai frumoasă femeie din lume.

Am să abordez pe rând fiecare subiect, iar după am să discut din punct de vedere al seducției, masculinității.

Cine este cea mai frumoasă femeie din lume?

Calculele matematice au demonstrat care este cea mai frumoasă femeie din lume!

Uite ce spune KissFM:

Bella Hadid a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume, conform unor studii efectuate de Golden Ratio of Beauty. Cercetările au fost realizate pe baza unor ecuații matematice, create de greci, iar în urma acestora a rezultat că Bella Hadid are un chip perfect, cu un procentaj de 94.35%. În schimb, Gigi Hadid nu se află nici măcar în top 10, deși este considerată una dintre cele mai atrăgătoare modele ale momentului.

Bella Hadid a fost clar câștigătoarea titlului, deoarece toate elementele chipului ei au fost măsurate în detaliu și am realizat că are o față perfectă”, a declarat Dr. Julian De Silva.

bella hadid - cea mai frumoasă femeie din lume

Pe locul doi în topul celor mai frumoase femei se află Beyonce, cu un procent de 92.44%, iar locul trei este ocupat de Amber Heard, cu 91.85%.

Beyonce - cea mai frumoasă femeie din lume

Aceasta metodă computerizată ne ajută să rezolvăm o parte din misterele care ne fac să ne întrebăm ce înseamnă cu adevărat frumusețea fizică și cât de folositoare este tehnologia pentru operațiile pacienților.

Software-ul ne-a ajutat să ierarhizăm vedetele în funcție de cele mai frumoase trăsături ale lor, Amber Heard având un nas perfect, iar ochii lui Scarlett Johansson fiind considerați cei mai frumoși. De asemenea, buzele și sprâncenele Carei Delevingne au avut un procentaj foarte bun.”, a dezvăluit doctorul De Silva.

Articolul anterior fiind publicat în anul 2019 bazat pe calculele matematice anterioare.

În 2023 un articol publicat de către EA spune în felul următor:

„Specialitul (medic estetician pe nume Julian Da Silva) a analizat trăsăturile mai multor femei celebre, folosind teoria Golden Ratio. Aceasta era utilizată inclusiv în Grecia Antică, apoi în timpul Renașterii, pentru a stabili raportul perfect între trăsături. Artiști consacrați au utilizat acest raport perfect în picturi și sculpturi, pentru a crea chipuri armonioase.

Pentru a stabili raportul perfect, se iau în calcul dimensiunile ochilor, ale sprâncenelor, a nasului, gurii, bărbiei și maxilarului. Au fost analizate atât dimensiunile trăsăturilor, cât și raportul dintre acestea. Astfel, Bella Hadid a ieșit câștigătoare, cu o simetrie de 94,35%.

Chirurgul estetician a analizat mai multe celebrități și a întocmit un top 5 al celor mai frumoase femei din lume.

Pe locul al doilea, cu aproape două procente mai jos față de Bella Hadid, s-a clasat Beyonce. Potrivit raportului Golden Ratio, cântăreața americană are un scor de 92,44%.Locul al treilea îi revine actriței Amber Heard. Fosta soție a lui Johnny Depp a primit, în urma calculului, un scor de 91,85%. La câteva sutimi în urma ei s-a clasat și cântăreața Ariana Grande, cu un scor al simetriei trăsăturilor de 91,81%.

Pe locul cinci se află tot o artistă americană, cu un scor de 91,64%. Este vorba despre cântăreața Taylor Swift, care se apropie și ea destul de mult de perfecțiune.

Chirurgul estetician a făcut același clasament și anul trecut. Atunci, titlul de cea mai frumoasă femeie i-a revenit actriței Jodie Comer, protagonista serialului ”Killing Eve”. Aceasta a obținut un scor de 94,52%, iar medicul estetician a spus că gura și nasul actriței sunt aproape perfecte, din punct de vedere al proporțiilor.”

bella hadid

Dar în 2024 un alt articol publicat de către DigiSport susține că cea mai frumoasă femeie din lume este Paige Spiranac (31 de ani), fosta jucătoare profesionistă de golf, desemnată ”cea mai frumoasă femeie din lume” în 2022, a reușit să ajungă din nou virală.

Cea mai frumoasă femeie din lume

Pare că statisticile se schimbă de la an la an pentru concursurile de Miss Univers, dar după doctorul Julian Da Silva cea mai frumoasă femeie din lume este Bella Hadid.

Paige Spiranac

Top 10 cele mai frumoase femei din lume

1. Bella Hadid – 94.35 %

2. Beyoncé – 92.44 %

3. Amber Heard – 91.85 %

4. Ariana Grande – 91.81 %

5. Taylor Swift – 91.64 %

6. Kate Moss – 91.05 %

7. Scarlett Johansson – 90.91 %

8. Natalie Portman – 90.51 %

9. Katy Perry – 90.08 %

10. Cara Delevingne – 89.99 %

Cine este Bella Hadid?

Istortia Bellei Hadid este una legată de modă, ambiție și familie. Iată punctele cheie ale parcursului ei:

Origini și începuturi:

 • Născută în 1996 la Washington D.C., crescută în California.
 • Familie cu background în domeniul modei: mamă fost fotomodel, frate și soră modele.
 • A practicat echitație la nivel competițional până la vârsta de 15 ani.

Lansarea în modeling:

 • Și-a început cariera la 16 ani cu o reclamă.
 • A semnat cu agenția IMG Models în 2014.
 • Debut pe podium la New York Fashion Week în același an.
 • Ascensiune rapidă, participând la prezentări pentru branduri celebre.

Succesul:

 • A câștigat titlul de Modelul Anului în 2016 și din nou în 2022.
 • Deține recordul pentru cele mai multe coperți Vogue (5 ediții internaționale) într-un singur an (2017).
 • Ambasadoare Dior Beauty și colaborări cu numeroase branduri de lux.
 • Considerată una dintre cele mai influente modele din lume (conform Time Magazine în 2023).

Alte aspecte:

 • Suferă de boala Lyme cronică.
 • Și-a dorit să studieze fotografie la Parsons School of Design, dar a ales să se dedice modelingului.

Pe parcursul carierei sale, Bella Hadid a devenit un nume important în lumea modei, demonstrând ambiție și talent.

Cine este Paige Spiranac?

Paige Spiranac este o personalitate americană din social media, instructor de golf și fostă jucătoare profesionistă de golf. Iată o privire generală asupra carierei sale:

Cariera sportivă:

 • A jucat golf la nivel universitar, obținând rezultate notabile la University of Arizona și San Diego State University.
 • A fost campioană la nivel juvenil și considerată o jucătoare promițătoare.
 • A devenit profesionistă, dar și-a încheiat cariera relativ devreme.

Influencer pe social media:

 • Este cunoscută ca fiind o persoană influentă pe rețelele sociale, în special pe Instagram și YouTube.
 • A atras atenția prin conținutul său legat de golf, fitness și stil de viață, prezentat într-un mod atractiv.
 • Deține titlul de influencer de golf nr.1 pe social media.

Alte aspecte:

 • A lansat recent un website cu abonament numit “OnlyPaige” care oferă lecții de golf, transmisiuni live și vloguri.
 • A luptat împotriva cyberbullying-ului pe care l-a experimentat din cauza imaginii sale.

În prezent, Paige Spiranac este o figură importantă care contribuie la popularizarea golfului și la schimbarea percepției asupra acestui sport.

Până la urmă această domnișoară nu este considerată cea mai frumoasă femei din lume și este Bella Hadid cea mai frumoasă femeie din lume după calculele matematice efectuate de calculator.

Cum poți să cucerești cea mai frumoasă femeie din lume?

Din punctul meu de vedere pentru a cuceri cea mai frumoasă femeie din lume ai nevoie sa ai toți pilonii de atracție la nivelul pe care îl are ea sau măcar să ajungi în conjunctura, locul în care este această femeie.

Cu cât femeie este mai frumoasă sau este desemnată cea mai frumoasă femeie din lume cu atât mai mult încrederea, stima sau respectul de sine sunt uriașe.

O femeie care are acest titlu va avea standarde și pretenții ridicate. Asta dacă este o femeie care lucrează cu ea pe toate planuri.e

Dacă este o femeie care a făcut acest lucru din nevoia de validare și atenție atunci lucrurile stau altfel.

Nu cunosc pe această femeie personal pentru a știi nivelul ei emoțional, dar pot sa-mi dau seama după poze. Cu cât femeia își expune părțile ei intime spre ochii societății cu atât mai multe nevoie de validare și atenție este ridicată.

Nu este o generalizare, dar acest este un prim semn sau indiciu care poate comunica acest aspect.

Revenind pentru a știi cum să cucerești cea mai frumoasă femeie din lume ai nevoie să fii la nivelul ei. Ce înseamnă asta?

Din punct de vedere: social, financiar, emoțional și fizic să fii la același nivel sau mai sus. Asta dacă te-ai gândit vreodată să cucerești cea mai frumoasă femeie din lume.

Cu cât nivelul tău ca bărbat este ridicat în aceste arii cu atât mai mult vei vedea că tiparul femeilor pe care le întâlnești se schimbă.

Îți recomand să citești articolul de mai jos:

3 SECRETE Despre Femeile Frumoase – BarbatulSuperior

Ai nevoie de cea mai frumoasă femeie din lume?

După părerea mea, eu cel puțin, nu aș sta să am ca obiectiv cea mai frumoasă femeie din lume. Sugerez la toți bărbații să nu caute să se schimbe sau să aibă ca scop o femeie, din cauza că se vor pierde pe drum.

Scopul sau obiectivele tale ar fi să te ridici pe toate planurile pentru tine și nu ca să cucerești cea mai frumoasă femeie din lume.

Din experiența mea am avut femei frumoasă în viața mea, dar este minunat, deoarece fizicul respectiv te uimește, dar dacă nu ai o conexiune emoțională cu femeia respectivă ce faci?

Nu stai doar pentru fizicul ei nu? Sau poate dorești să ai un „trofeu” în biblioteca ta de trofee pentru a te mândri că ai ajuns la acel nivel de femei.

Femeia nu este un bibelou sau un trofeu. Da este sexul frumos, dar asta nu înseamnă că trebuie să pun accent strict pe fizicul ei cât de perfect este sau pe titlul cea mai frumoasă femeie din lume.

Pun accent pe fizicul ei, deoarece cu acesta fac s*x, dar mai mult pe chimia sau conexiunea care există dintre noi doi. Tu ce părere ai?

Concluzie

Nu ai nevoie să cauți cea mai frumoasă femeie din lume sau să ai ca obiectiv, scop atingerea acestei femei. Ai nevoie să pui accent pe tine ca să evoluezi și să devii cea mai bună versiune a ta.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *