fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Nu există iubirea perfectă..

CUPRINS

Keep looking up… that’s the secret of life

Snoopy

Nu există iubiri perfecte.

Există doar oameni care reușesc să treacă peste prejudecăți și care reușesc să accepte imperfecțiunile celuilalt.

Oameni care aleg calea dialogului,cu dorința acerbă de a repara când majoritatea ar alege să arunce totul la coș.

Oameni care se respectă și oameni care reușesc să aibă aceeași viziune.

Oameni pe care dacă i-ai lăsa o viață închiși într-un loc, nu s-ar plictisi datorită modului vizionar și ar reuși să își creeze un confort propriu pentru a evolua și a consolida relația avută. Știu, mulți vând prin online si nu numai ideea iubirii perfecte. Povești pentru copiii. Iubirea perfectă este atunci când există două persoane mature, conștiente de plusurile și minusurile avute care reușesc să privească în aceeași direcție cu idei diferite. Dar cu aceeași destinație.

Oameni care își recunosc slăbiciunile dar le corectează prin prisma calităților avute de către partenerul avut. Iubirea perfectă nu vine peste noapte. Ea se construiește prin cunoașterea propriei persoane în primul rând, prin împăcarea cu propriile gânduri și idei, prin liniștea avută, aceasta ducând la alegeri corecte. Fără grabă inutilă. Iubirea perfectă vine nu doar prin acele momente de tandrețe, pline de pasiune și senzualitate.

Aceasta vine prin evoluția celor doi parteneri, sub umbra încrederii reciproce, aceștia trebuind să fie în primul rând, confidenți, prieteni, parteneri și abia mai apoi iubiți. Iubirea este întărită prin fericirea fiecăruia la gândul că evoluția este una vizibilă, aceasta oferind o motivație în plus. Reușitele, întăresc relații. Barierele depășite oferă încredere.

- 1200x625 00 90
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *