Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

De ce numele BărbatulSuperior?

CUPRINS

Am tot observat și primit destule controverse cu privire la numele paginii „BarbatulSuperior”. De ce numele BarbatulSuperior? 

Ca de exemplu, că mă cred superior sau fac diferența dintre bărbați și femei.

În acest articol am să spulber această „CONVINGERE” despre numele paginii și să se elucideze această prejudecată cu privire la superioritate.

Numele nu l-am ales în ideea de a mă crede superior sau să fac vreo diferență cu privire la sexe. Nu am să fac asta niciodată. Eu merg pe ideea de egalitate, de situații câștig-câștig. Fiecare om este special în felul lui și are calități fenomenale, pe lângă defectele pe care încearcă să le ascundă, deși nu ar trebui. La fel și în rândul bărbaților și al femeilor, așa cum bărbații sunt extraordinari, la fel și femeile. Până la urmă, noi, bărbații fără femei, nu am putea realiza anumite lucruri și viceversa.

L-am ales în ideea ca un bărbat să devină puternic, încrezător, sincer, direct și sigur pe el. Un bărbat care să știe ce vrea de la viață și care nu e în bătaia vântului, lenevind pe canapea cu telecomanda în mână. Un bărbat cu principii bine definite și pe care le respectă. De ce așa? Mereu când merg la un restaurant sau la o cafenea, îmi place să văd diferite interacțiuni dintre un bărbat și o femeie. Și sincer, văd tot mai multă energie feminină în bărbați. Văd tot mai mult schimbarea de roluri în care femeia preia rolul de bărbat și devine directă, sigură pe ea și sinceră, iar bărbatul tace și înghite. Văd cum curajul din ei dispare dacă sunt atacați / ironizați puțin sau încercă să impresioneze femeia din fața lor prin vrăjeli, replici, cadouri etc. Văd cum frica îi acaparează și tac, gândindu-se ”Ce să mai spun?„ , ”Nu știu ce să mai zic”. Văd cum se fofilează și se gudură pe lângă ea încercând să pară ce nu e.

Din această idee am ales numele paginii, din ideea de a deveni un bărbat adevărat, diferit față de ceea ce se obișnuiește a fi în ziua de astăzi.

- 820699445 gluehbirne innovation glaenzen landkarte

Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *