fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Învață bazele seducției

Descoperă cum să cu cucerești o femeie accesând cursul video de mai jos:

Cum te comporți cu femeile timide?

CUPRINS

Este timidă în preajma ta sau în conversație, atunci citește până la sfârșit.

Pe parcursul a celor minim 7 ani de experiență pe care îi am în dating, seducție și dezvoltare personală. am întâlnit multe femei. Mai ales femeile timide cât și bărbați care mi-au spus următoarele lucruri:

Am întâlnit o fată, dar nu prea vorbește, îmi doresc ceva cu ea. Ce pot să fac? Cum pot să o fac să fie mai atrasă față de mine? Este la locul ei, nu prea iese, nu este ca alte femei

Am întâlnit femeia timidă, frumoasă și la locul ei, dar nu știu cum să o fac să fie atrasă de mine. Cum pot să o fac să se deschidă?

Povestea mea cu femeile timide

Povestea mea cu femeia timidă

Cum am spus, pe parcursul anilor am întâlnit destule femei timide, dar cu care nu am rămas prea mult timp eu fiind mai dinamic și vorbăreț.

O să-ți spun povestea mea cu femeia timidă care m-a lăsat uimit despre ce se poate ascunde în spatele unei femei timide.

Am abordat-o în mediul online, mai exact pe Facebook. În mediul online era tare vorbăreață, „tare-n gură” și nu se vedea deloc că ar fi timidă.

Eram așa încântat și entuziasmat că rezona destul de bine cu intențiile mele sexuale, dar totuși sceptic.

Simțeam că ceva nu este în regulă.

Am ieșit la întâlnire și dintr-o dată s-a schimbat radical. De abia vorbea, de abia scoteam cuvintele de la ea, de abia făcea o mișcare…. în mintea mea era o debusolare completă. Ce se întâmplă?

Am analizat situația și am stat puțin în standby. Mi-am menținut încontinuare schema conversațională și nu m-am lăsat influențat că este timidă.

Când am ajuns să facem sex… a ieșit „dragonul” din ea… Nu era femeia timidă de la început, haha.

Care este concluzia povești cu femeile timide?

Ce vreau să spun cu povestea de mai sus? Știi vorba acea cu „mutul fwte pământul”?

Exact așa este cu femeile timide. Tac, tac, te analizează, dar cum au prins încredere și siguranță în tine de abia atunci își arată adevărata față.

Dar de ce fac asta?

Femeile timide le este frică să fie respinse

Având frica de respingere mereu o persoană va încerca să se controleze cât mai mult. Să fie cât mai perfecționistă și să nu facă cumva ceva greșit pentru a se pune în postura să fie respinsă.

Așadar la început până prinde încredere și siguranță în tine, va sta precum un roboțel…

Timidă, dar overthinking

Femeia timidă este overthinking

La ce mă refer când zic overthinking?

Mă refer la tumultumul de gânduri pe care le ai în mintea ta. Sunt atât de multe gânduri pentru a controla viitorul, încât mintea ta despică firul în 100000 de posibilități.

Mintea are un tipar de a îți da toate posibilitățile care se pot întâmpla pe viitor pentru fiecare acțiune pe care o gândești să o faci.

În momentul când se întâmplă acest lucru de multe ori ajungi într-un blocaj.

Femeile timide sunt fwtăcioase

Poate nu o să fii de acord cu mine, dar de multe ori persoanele care stau foarte mult în mintea lor, au și cele mai nebunești gânduri sau apetit sexual.

De ce spun acest lucru?

În ea există o dorință destul de mare în a-și pune în practică dorințele sexuale, dar îi este frică să nu fie respinsă sau să se creadă despre ea că este nebună.

Până când crede că persoana din fața ei este de încredere și îi oferă un spațiu prin care o acceptă așa cum este va fi femeia timidă.

În momentul când i-ai creat spațiu de acceptare BOOM, începe să te fwtă fără să fii pregătit. 🙂

Cum este femeia timidă?

Femeia timidă îi este frică să fie respinsă

Așa cum ți-am spus mai sus femeia timidă la început este reținută, rușinoasă, dar după… nu mai scapi de ea.

Chiar dacă cu alte persoane va fi încontinuare timidă, cu tine se va simți relaxată și comunicativă.

Te va suna mereu, îți va scrie mereu pentru a te chema să faci sex cu ea, deoarece ești singura persoană care o înțelege.

Ești singura persoană care rezonează cu ea.

Stai și gândește-te puțin, analizează situația.

Da, există alte femei timide care nu le scoți din carapacea lor. Stau acolo și ai nevoie de o răbdare de oțel pentru a deveni dezinvolte în jurul tău.

Din punctul meu de vedere cu astfel de femei îți pierzi timpul și energia.

Cum să te comporți cu o femeie timidă?

După ce ți-am povestit toate cele de mai sus despre femeile timide, ce părere ai acum? Cum ți se pare?

Eu am rămas uluit ca fata acea timidă era cea mai deșteaptă, inteligentă cu 10 pe linie din facultatea ei.

Eu până atunci aveam o altă părere despre femeile timide.

Oricum, vreau să-ți spun cum să te comporți cu aceste femei:

 • Nu pune presiune pe ea, deoarece clachează
 • Nu forța să facă lucruri, deoarece se blochează
 • Lasă totul să decurgă natural sau să pară natural
 • Arată-i că nu vrei să o fwți și după să o lași
 • Mergi în ritm cu ea, nu grăbi ritmul că se sperie
 • Întreab-o de cele mai mari frici ale sale sau despre ce ascunde în mintea ei
 • Arată-i că poate să-și exteriorizeze copilul interior

Semne că o fată este timidă

Semnele că o fată este timidă pot varia de la o persoană la alta, dar aici sunt câteva indicii generale care ar putea sugera că cineva este timid:

 1. Evitarea contactului vizual: Persoanele timide pot evita să privească în ochii altora sau pot avea dificultăți în menținerea contactului vizual în timpul conversațiilor.
 2. Vorbește în șoaptă: O fată timidă ar putea vorbi mai încet sau mai în șoaptă în prezența altor persoane, de teamă că ar putea atrage prea multă atenție.
 3. Retragere în situații sociale: Persoanele timide pot fi mai puțin predispuse să participe la evenimente sociale sau să interacționeze cu persoane necunoscute.
 4. Evitarea prezentărilor sau discursurilor în public: Timiditatea poate duce la evitarea situațiilor în care trebuie să vorbească în public sau să se afle în centrul atenției.
 5. Nervozitate sau agitație în prezența altor persoane: Persoanele timide pot manifesta semne de nervozitate, cum ar fi tremuratul sau transpirația excesivă, în situații sociale.
 6. Dificultăți în inițierea conversațiilor: Timizii pot avea dificultăți în a iniția conversații sau în a-și exprima gândurile și sentimentele.
 7. Lipsa încrederii în sine: Persoanele timide pot avea o lipsă de încredere în propria persoană și pot fi auto-critice.
 8. Preferă interacțiuni cu grupuri mici sau prieteni apropiați: O fată timidă ar putea se simți mai confortabil în interacțiuni cu grupuri mici de persoane sau cu prieteni apropiați, în loc de situații sociale mai mari.

Concluzia

Am scris acest articol despre femeile timide pentru a te ajuta pe tine ca bărbat să realizezi ce ascult.

Pe lângă faptul că am fost timid și rezonam cu femeia timidă, îți vorbesc din experiență.

Îți sugerez să citești restul articolelor pe care le-am scris, dar să descarci și materialele gratuite de aici:

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *