Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

4 piloni de atracție

CUPRINS

It is what a man thinks of himself that really determines his fate.

Henry David Thoreau

Sincer, văd zi de zi cum diferiți bărbați încep să se frustreze, să fie dezamagiți din cauza ca nu pot înțelege o femeie, cum să o cunoască și să-i pătrundă in gand și în suflet, cum incep să-și spună singuri în gand anumite percepții negative ”Nu sunt bun” ”Femeile vor doar bani” ”Femeile se uita după mașină” ”Trebuie să am pătrătele” etc.

O femeie nu cere niciodată prea multe si nici imposibilul. O femeie vrea să o asculți, să-i oferi singuranță, încredere că se poate destăinui in fața ta și mai mult de atat, să nu o judeci pentru ceea ce spune și ceea ce simte. Orice femeie iubește simplitatea și iubește bărbatul sincer. Bărbatul care reușește sa îi ajungă la inimă, să i-o cunoască. Orice femeie își dorește să fie înțeleasă, să fie sprijinită, să-i fie apreciate eforturile și să nu-i fie retezate aripile. Las-o să fie o visătoare și susține-o cu realismul și cumpătarea ta.

Nu zic că restul nu contează.

4 piloni de atracție

Dă-ți o notă, de la 1 la 10 și vezi ca bărbat, unde te situezi. Atat pe (1)plan profesional (scopul in viață), (2)fizic, (3)psihic și (4)social status. Fă media lor aritmetică și vezi cam unde trebuie să lucrezi.

(1)Nu știi ce sa faci in viață? Pentru ce ai fost adus pe Pământ? Ce pasiuni ai? Află, pune pe foaie tot ceea ce-ți place sa faci, ceea ce te face să te simți bine, cum nu ți cont de trecerea timpului. Sunt diferite teste de personalitate pe net, de exemplu Testul Myers Briggs.

(2)Ești gras sau nu arăți bine din punct de vedere fizic? Mergi la sală, mănâncă sănatos, ai grija de corpul tău.

(3)Te enervezi prea repede? Gandești negativ imediat cum primești un refuz sau ți se dă SEEN? Lucrează la inteligenta ta emotionala, nu te judeca pentru deciziile luate, gandește pozitiv indiferent de rezultat.

(4)Vrei să fii mai cunoscut de lume? Socializează cu lumea, fă-ți prieteni noi, comunică, ai grijă de imaginea ta.

Nu mai da vina pe toți din jur pentru tot ceea ce nu ai. E doar vina ta fiindcă ești prea leneș să lucrezi la tine, să investești in tine, să te uiți la cursuri sau să citești cărți de dezvoltare personală, să mergi la sală.

P.S: Știu cum treci pe langă unii bărbați care ca fizic arată urat și îl vezi cu vreo fată trăsnet pe langă el, daca judeci, nu o mai face.

1. Nu știi ce papagal are. 2. Nu cunoști daca fata e de calitate sau nu 3. Poate fizic arată nașpa, dar celelalte 3 pot fi de nota 10.

- istockphoto 132015203
Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *