fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

4 lucruri importante într-o relație

CUPRINS

După experiența mea și ceea ce am învățat de a lungul timpului, cele 4 lucruri importante într-o relație sunt: COMUNICAREA, RESPECTUL, ÎNCREDEREA și SINCERITATEA

Acum hai să vorbim despre aceste 4 lucruri importante într-o relație:


Comunicarea – deoarece noi ca oameni nu avem cum să citim gânduri, să întelegem anumite aspecte, să ne cunoaștem făra să comunicăm. Persoana de lângă tine nu are cum să știe ce stare ai tu, cum te simți, ce vrei, ce-ți dorești dacă tu nu îi spui acest lucru. Deseori ne e frică să ne comunicăm ceea ce vrem sau ne deranjează de frică să nu pierdem aceea persoană. Dar ți-ai pus întrebarea de ce? De unde vin aceste sentimente? De ce nu te respecți și înghiți?

Începe să spui mereu ceea ce simți și gândești.

Respectul – după mine, din respect se naște atracție, și nu invers. Totul pornește din respectul reciproc. Fără acest aspect nu va exista atracție între voi și automat va duce la ruperea relației.

Încrederea – m-am luptat mult timp cu încrederea față de persoana de lângă mine fiind gelos sau posesiv. Dar încearcă să te gândești și să te pui în papucii persoanei respective, cum se simte ea când tu o controlezi peste tot și nu-i dai aer, o sufoci? Cum te-ai simți tu dacă ar face la fel ca tine? De ce nu ai încredere în ea/el? Hai că-ți răspund eu de ce. Fiindcă tu nu ai încredere în tine și vrei să controlezi tu tot. Îți e frică că persoana respectivă va găsi pe cineva mult mai bun ca tine. Lasă gândurile acelea, nu te ajută cu nimic. Atâta timp cât nu ai dovezi clare, nu ai de ce să te gândești. E doar în capul tău și automat de ceea ce îți e frică nu scapi.

Sinceritatea – wow, așa de greu de găsit în ziua de astăzi, dar nu imposibil. Fii mereu sincer față de tine și mai ales față de persoana din fața ta. Nu rezolvi nimic dacă minți sau ascunzi. Doar te vei ingropa pe tine într-un mare morman de minciuni pe care nu le vei mai ține contul. Iar când vor începe să iasă la iveală te vei stresa, frustra și nu-ți va aduce nimic sănătos. Mai ales că ceea ce oferi, ți se va întoarce. Respectă când cineva îți zice adevărul în față și spune-i și tu.

După mine și stric părerea mea, sunt 4 lucruri importante într-o relație. 4 lucruri cu care ar trebui să înceapă o relație și să se pună baza ei. Fiindcă făra o bază solidă, ea va fi subreda și se va dărâma.

Cu o bază solidă și bine conturată, va fi puternică și va merge până-n pânzele albe.

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *