reacția ta la seen

Reacția ta la SEEN

Stăteam aseară și mă relaxam, deoarece doar ce terminasem un live pe pagina de instagram (@barbatulsuperior) și mi-a venit ideea de a scrie despre reacțiile unui bărbat la SEEN.

M-am regăsit la anumite reacții pe care le văd în ziua de astăzi și chiar vreau să abordăm acest subiect.

Cu cine rezonezi?

În toată viața ta ca bărbat, chiar ca și femeie, vei primii de multe ori SEEN fiindcă nu ai cum să rezonezi cu toți oamenii de pe această planetă.

Tu rezonezi cu genul aceia de oameni care au aceași frecvență ca tine și aceleași răni, traume emoționale ca tine.

Da, dacă nu știai în funcție de energia ta vibrațională pozitivă sau negativă și de subconștientul tău (fricile, temerile, anxietatea, furia) vei atrage fix genul acela de persoane care au același nivel ca al tău.

În schimb dacă persoana respectivă este la un nivel mai ridicat ca al tău, nu vei rezona cu acea persoană din cauză că nu va simți anumite emoții, sentimente pe care i le transmiți.

Reacția unui BAD BOY

Să revenim la treburile noastre. Am punctat faptul că nu rezonezi cu toată lumea, hai să luam fiecare categorie de bărbați să vedem reacția lor la un SEEN.

Ca de exemplu băieții aceia rău, bad boy, au o reacție foarte întâlnită. Anumite femei adoră reacția lor, altele sunt foarte scârbite de aceștia.

Reacția lor este una foarte „simplă” – atunci când primesc SEEN li se activează ura față de femei.

Și încep…

Și încep să batjocorească femeile.

Acesta este scopul lor cât timp sunt în categoria aceasta.

În cazul în care se simt refuzați sau simt ca va urma un refuz din partea femii, încep să arunce cu urâ și râzbunare asupra ei.

De ce?

Din cauza trecutului lor în care au fost foarte buni cu oamenii din jurul lor, dar au fost trădați, înșelați de către aceștia au hotărât să se transforme în băieții răi.

Au văzut vă aceștia au succes și că nu suferă.

Dar bineînțeles, este o reacție care pică testul. Deoarece acel SEEN este și sub formă de test al unei femei.

Reacția unui GOOD BOY

În partea de băiat bun, această reacție este și mai întâlnită. Este ceva la ordinea zilei pe care femeile le întâlnesc.

Acele reacții de – „Hai mai de ce nu răspunzi?”, „De ce nu vorbești cu mine?” sau „Te rog frumos să răspunzi..”.

Astfel de reacții care îi spun clar femeii că AȘA NU.

Această reacție este nemasculină și inspiră lipsă de valoare, nemasculinitate. Toate negativele unui băiețel care nu știe ce vrea de la viață.

De ce?

Femeia nu vrea un bărbat care singura lui opțiune și activitate este să stea după „fundul ei”. Vrea un bărbat de genul următor …

Reacția unui BĂRBAT MASCULIN

Reacția ta la SEEN, să zic cea mai corectă, este de indiferență. Asta dacă femeia respectivă nu-ți inspiră anumite lucruri care să merite inventiția ta, timpul tău și energia ta.

Nici nu trebuie să-ți pese de acest lucru. Fiindcă poți să o iei ca pe un test față de masculinitatea ta. Dacă ai observat femeia vrea să scoată cei mai rău din tine, ca să vadă dacă chiar ești echilibrat emoțional.

Ea scoate aceste lucruri pentru „a te ajuta”. Să observi că mai ai de lucrat cu tine.

Ce faci aici?

Ai două opțiuni în a trata acest SEEN ca pe un test.

Prima opțiune

Prima opțiune ar fi ca să oferi indiferență totală și să nu-ți pese. Să te duci și să abordezi o altă femeie de care îți place. Nu trebuie să-ți consumi energia emoțională, gândirea pe un lucru atât de simplu și inutil.

Energia ta trebuie distribuită în alte direcții, precum misiunea ta ca bărbat. În dezvoltarea bussines-ului tău sau dezvoltării tale.

Sunt zeci de milioane de femei pe această planetă, iar tu te frustrezi pe o singură femeie?

A doua opțiune

Să începi să citești articolul următor unde este nevoie să oferi anumite replici care să te ajute să treci peste acest TEST și să continui conversația normal.

CLICK AICI

De ce nu ai cum să fii INDIFERENT?

Din cauza anumitor frici de ale tale, răni pe care le ai din copilărie, ești condus de acele emoții spre a face greșeli nemasculine.

De acea contează atât de mult echilibrul tău interior, deoarece vei inspira siguranță și încredere femeii din fața ta. Nuv ei avea reacții prin care nu te recunoști, vei tu autentic și natural 100%.

Nu vei avea reacții bazate pe emoții impulsive.

Pentru mai multe informații despre acest lucru, chiar am scris un articol despre asta AICI.

Acum, în legătură cu reacția la seen..

Acum vreau să te analizezi și să vezi în ce categorie te regăsești. Fiindcă contează destul de mult acțiunile tale, deoarece ele decid viitorul tău.

Iei acele seen-uri ca pe o joacă și te amuzi pe acest fapt sau te răcâie pe interior?

În acest sens îți recomand și programul pe care l-am creat THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD care te ajută să ajungi în acel punct în care să fii calm, relaxat și să iei decizii productive în viața ta. Să ajungi să-ți creezi acel stil de viață sau relație pe care ți-o dorești. Eu te voi îndruma.

CLICK AICI

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.