afirmații pozitive
Miumin Muammer

Miumin Muammer

Un impătimitor al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat. Iubesc animalele, plantele și priveliștile.

Toate Articolele

Afirmațiile pozitive – Ce sunt, în fapt, acestea?

Această temă este destul de interesantă, fiindcă foarte multă lume în ziua de astăzi o promovează aproape peste tot. Dar nicăieri nu se vorbește mult mai în detaliu despre acest aspect. Cel puțin din ceea ce am observat eu.

Care sunt beneficiile afirmațiilor pozitive?

Mintea umană este foarte complexă. Este cel mai complex organ, lucru din acest univers. Destul de greu de înțeles la început, dar cu timpul dacă ești pasionat de acest lucru, începi să îi vezi mecanismele cum funcționează.

Începi să observi faptul că toate lucrurile din exteriorul tău, tot ceea ce ai realizat tu și ceea ce se întâmplă pe lângă tine, vine din interiorul tău. Cât de fericit ești tu cu tine?

În trecut, mereu am crezut faptul că tot ce se întâmplă în exterior este faptul „Că așa mi-a fost sortit”. O credință limitativă care ți se instaurează, ți se spune încă de când ești mic.

Ceea ce nu este adevărat. Numai tu poți schimba tot ceea ce se întâmplă în exteriorul tău, dar schimbând gândirea pe care o ai.

Adică?

Schimbi gândirea negativă și neproductivă, într-o gândire pozitivă și productivă. Fiindcă aceste lucruri îți va aduce foarte multe beneficii:

 • energie foarte multă de care nu erai conștient
 • zâmbești mult mai des
 • ești mult mai entuziasmat, fericit și bucuros
 • vei atrage lucrurile pe care ți le dorești
 • nu te vor afecta eșecurile, greșelile
 • oamenii vor vrea să stea mai mult cu tine

Și lista poate continua.

Care sunt cele mai puternice afirmații pozitive?

Cele mai puternice afirmații pozitive vor fi mereu…. să înceapă tobele… doar cele care te înclud pe tine. Adică tu să folosești această putere magnetică în avantajul tău. Să folosești această lege a atracției în avantajul tău.

Mai exact, nu trebuie să încludă alte persoane deoarece e ceva ce nu poți controla. Tu poți controla doar ce ține de tine, nu ce ține de alte persoane. Dacă vei încerca mereu să controlezi alte persoane, reacțiile lor, ceea ce vor să facă vei ajunge să te frustrezi și să te enervezi degeaba.

Ghici ce

Lucrurile nu vor vezi imediat, cum ai bătut din palme și ai spus afirmația gata. Aceastea trebuiesc repetate zi de zi, pentru a se sedimenta în creierul tău. Pentru a face o potecă bine bătătorită. Dar asta cu timpul.

Nu este nevoie să renunți la visele tale. E nevoie de răbdare. E nevoie de gândire pe termen lung.

Este nevoie de o gândire de bărbat matur, adevărat care știe că asta necesită timp.

Afirmații pozitive ce incep cu ‘Eu sunt’

Iar aceste afirmații de care spuneam mai sus sunt de tipul EU SUNT.

 • Eu sunt PUTERNIC
 • Eu sunt ÎNCREZĂTOR
 • Eu sunt AUTENTIC
 • Eu sunt BOGAT
 • Eu sunt ECHILIBRAT
 • Eu sunt DIRECT
 • Eu sunt SINCER
 • Eu sunt POZITIV
 • Eu sunt OPTIMIST

Acestea sunt doar câteva exemple pe care le poți înlocui sau adăuga.

Afirmații pozitive pe care să le repeți zilnic

Poți repeta afirmații zilnice care să se sedimenteze în mintea ta, creierul tău. Fiindcă doar așa vei avea rezultate garantate și sigure. Iar asta voi da pentru dimineața și seara. Ceea ce fac eu în special.

Afirmații pozitive pentru dimineață

Eu dimineața mă trezesc cu o foarte mare energie, deoarece seara înainte de culcare mă curăț energetic de tot ce a fost în ziua respectivă. Pe lângă această energie mă trezesc și îmi spun când sunt eu de recunoscător pentru că m-am trezit și fac ceea ce fac.

Dacă stai și te gândești puțin, tu în orice moment poți să nu te mai trezești. Nu ai de unde să știi. Iar tu ar trebui să fii recunoscător pentru acest lucru.

Cu faptul că ești în viața și că ai persoane dragi lângă tine. Că va fi o zi minunată, fantastică.

Spuneți aceste lucruri.

Eu sunt recunoscător pentru ziua aceasta. Eu sunt recunoscător că o să fie o zi super faină.

Afirmații pozitive pentru seară

Seara, cum am zis mai sus, mă curâț energetic de tot stresul acumulat în ziua respectivă. Pe lângă acest lucru stau și analizez cum a decurs ziua aceea și mă felicit pentru ceea ce am reușit să fac.

Câte task-uri am îndeplinit astâzi. Câte lucruri faine am făcut astâzi.

Îmi spun mie BRAVO MUAMMER CĂ AI FĂCUT ASTA, BRAVO PENTRU ZIUA ASTA, FELICITĂRI CĂ AI FĂCUT X LUCRU.

Pe lângă asta, încep din nou să fiu foarte recunoscător pentru unde am ajuns. Fiindcă eu mă compar cu ceea ce am fost în trecut, nu cu ceea ce trebuie să fiu.

Niciodată să nu te compari cu altcineva sau cu ceea ce nu ești încă. Compară-te cu ceea ce ai fost în trecut, pentru a vedea micile schimbări.

 • EU SUNT RECUNOSCĂTOR PENTRU X
 • EU ÎMI MULTUMESC CĂ AM FĂCUT ASTA
 • BRAVO X, CĂ AI FĂCUT Y LUCRU
 • ESTI CEL MAI TARE CĂ AI REUSIT SĂ FACI TASK-urile ASTĂZI
 • EVOLUEZ ÎNCET, DAR SIGUR
 • NU FORTEZ EVOLUTIA, LUCRURILE VOR VENII ODATĂ ȘI ODATĂ

Afirmații pozitive în funcție de ce iți dorești să aduci în viața ta

Eu îți zic toate aceste lucruri din ceea ce fac eu zilnic și ceea ce mă face să fiu pe mine energic. Nu vreau să vorbesc de prin cărți sau ceva ce nu am experimentat. Eu vreau să vorbesc liber, autentic din ceea ce îmi vine mie să spun. Aici văd eu farmecul.

Aici nu îți voi recomanda să spun anumite afirmații pentru a aduce ceva în viața ta, vreau doar să îți pun un obiectiv, două sau trei în mintea ta, iar în fiecare zi vreau să le vizualizezi unde vrei să ajungi.

Sau ceea ce vrei să apară în viața ta.

Este ceva foarte simplu, dar greu pentru simplu fapt că zi de zi să vizualizezi.

Recomand foarate mult să îți notezi pe o foaie mare și să o lipești în camera ta, pe perete. Asta te va ajuta enorm de mult.

ADVERTISMENT

Vreau să punctez un lucru foarte important. Afirmațiile pozitive nu vor merge dacă nu schimbi gândirea, credințele tale, traumele tale, rănile, blocajele emoționale.

Fiindcă acele gânduri negative se află acolo pe baza unor emoții mai puțin productive (furie, nervi, tristețe, anxietate), iar fără eliberarea lor, nu vei schimba tiparul de gândire.

Cu acestea spune, îți recomand să întri în programul pe care l-am creat pentru rezolvarea acestor blocaje și să ajungi la fericirea și bucuria pe care ți-o dorești. Să abordezi femeile dorite sau să ai relația dorită.

Hai să începem această aventură și îți garantez rezultate garantate. CLICK AICI.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email
Share on reddit

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.