răspunde sec și scurt

Ce faci când răspunde sec și scurt?

Obstacolul „răspunde sec și scurt”

Să zicem că abordezi femei, ori pe social media (Facebook, Instagram, Tinder, Badoo etc.) sau chiar face2face pe stradă. Nu contează în ce ipostază, contează că ai luat decizia să nu mai stai în spate să fii spectator și ai început să fii jucătorul.

Abordezi femeile acelea fiindcă te simți atras de ele și tu îți faci datoria de bărbat să-ți arăți intenția prin a te duce la ea sau a-i da mesaj, dar de fiecare dată îți răspunde sec și scurt.

La fiecare abordare te izbești de acest obstacol. Nu se implică, răspunde sec și scurt, răspunde greu, evaziv etc. Nu vezi deloc interes.

De ce răspunde sec și scurt?

În ziua de astăzi din cauza bărbaților care sunt acum, femeile au ajuns să fie venerate. Au ajuns să fie puse pe piedestal și să li se ofere validarea totală.

Din cauza că bărbații nu mai sunt bărbați masculini, încrezători, direcți, sinceri și autentici au ajuns să fie slabi, afemeiați, fricoși. Da, am fost și eu aici acum 3 ani de zile. Fix aceste lucruri le făceam și eu.

Ce făc ei mai exact? Le trimit 999+ mesaje zilnic, le comentează la poze încontinuu, le umple de like-uri și le venerează de parcă ar fi o zeitate. Da, femeile sunt minunate, fenomenale, dar în ziua de astăzi femeia are inbox-ul plin de validare.

Le trimit mesaje de: „Cât de frumoasă ești” / „Te rog să ieși cu mine” / „Nu vrei să ieșim, am să fiu suggar daddy-ul tău” etc.

Automat ea și-a creat un filtru. Acest filtru de a răspunde sec și scurt este de fapt un test să vadă cine e capabil să-l treacă. Probabil nu l-ai observat fiind subtil.

Ghici ce se întâmplă?

Femeile au ajuns să se plictisească până peste cap. Să nu mai acorde atenție mai deloc mesajelor, la ceea ce spui. Asta din cauza ca alți bărbați le umple de validare. Le venerează. Se roagă de ele.

Având inbox-ul plin de mesaje, îți dai seama că nu îți va oferii respectul și atenția cuvenită când un alt „bărbat” îi zice cât de frumoasă este, cât de magnifică este.

Fix aceste lucruri le făceam și eu, haha. E amuzant acum, deoarece văd dintr-o altă perspectivă o dată cu creșterea experienței.

Ajunge mereu să îți răspundă sec și scurt din cauza acestor lucruri. Iar tu să te frustrezi, enervezi și să începi să o înjuri și jignești. Fiindcă intri într-o rană emoțională. Nu ai de ce, irosești energie aiurea. Mai bine o păstrezi să citești acest articol.

Să înveți să nu mai faci astfel de lucruri și să lucrezi la tine. Să te pui pe tine pe primul loc.

Oprește-te să le mai venerezi

De astăzi oprește-te să mai complimentezi atâta femeia crezând că o să-ți dea atenție, timp. Că o să vorbească cu tine punând-o pe ea pe primul loc. Nu. Tu ești pe primul loc.

Stop ! Gata cu validarea. Gata cu drăgălășenia încă din prima. Devii masculin !

Femeia nu este totul în viața ta. Lucrează la încrederea ta, stima de sine, rănile tale emoționale și după o să vezi că o să-ți deschizi orizontul foarte mult în mintea ta.

Așa vei înțelege mintea ei, cum funcționează această dinamică bărbat-femeie.

Ce faci când răspunde sec și scurt?

Mulți bărbați aici fac o mare greșeală, pe care am făcut-o și eu mult timp. Atunci când răspunde sec și scurt avem tendința să-i punem și mai multe întrebări, să scriem și mai mult, să încercăm să o tragem de limbă.

Dar ghici ce?

Practic deja inspirăm disperare. Deja și-a dat seama că am pus-o pe un piedestal și facem tot ce putem ca să o avem.

Nu. Nu mai facem asta. Dar ghici ce vom face?

Vom creea anumite replici care să-i arate că cu noi nu merg aceste lucruri. Că noi vrem să investească, să se implice, să ne respecte așa cum o respectăm și noi.

Așa dar, cum creăm aceste replici?

Prin a fi amuzant, jucăuș. Aici te poți ataca mult de tot ca bărbat dacă nu ți-ai rezolvat rănile emoționale. Și vezi că femeia simte dacă ești nervos, frustrat, anxios. O să simtă imediat și o să-i pici testul.

Bănuiesc că știi cum să treci testele lor și ce înseamnă testele lor. Dacă nu click AICI și citește.

Hai să îți dau câteva exemple pe care să le folosești și după îți creezi tu replicile tale care sunt AUTENTICE cu tine. Esențial asta !

Replici pentru când răspunde sec și scurt

  1. Te-a certat profesoara așa de rău când erai mică de acum vorbești așa de puțin? haha
  2. uhh, trebuie să-mi aduc patentul să te trag de limbă, haha
  3. Și eu care credeam că bunica mea vorbește puțin… haha
  4. Să aduc un traducător de semne? Ca să înțeleg ce zici? haha

Și exemplele pot continua. Privește că sunt jucăușe și amuzante, dar cu intenția de a-i spune: „Eu vreau să investești. Să te implici. Știu ceea ce vreu fiindcă și eu ofer la fel.

Și boom vei avea atenția ei mult mai mult fiindcă tu ai făcut ceea ce nu au făcut ceilalți 999+ de bărbați din lista ei.

Important !!!

Aceste teste și pe cele anterioare cu seen sau altele pe care le-am vorbit, este esențial să-ți rezolvi rănile emoționale. Fiindcă dacă doar le înveți mottamo femeia te va simți că nu ești autentic și că ascunzi emoțiile în spate.

De aceea este important să te reglezi tu pe interior ca bărbat, să ai o construcție stabilă de încredere, masculinitate și stimă de sine, iar testele le vei trece foarte ușor după.

Click aici să iei parte la cel mai puternic program de dezvoltare personală și masculină  din România.

O să înveți cum să fii un bărbat adevărat, cum să scapi de  rănile care îți opresc acum creșterea personală și profesională și cum să te bucuri de viață la cel mai înalt nivel.

 Click  AICI.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.