Cum te testează o femeie?

Cum te testează o femeie?

Psihologia relațiilor

În ziua de astâzi majoritatea bărbaților nu știu sau poate nu sunt conștienti că o femeie mereu va testa un bărbat. Nu-și spun întrebarea: Oare cum te testează o femeie?

Și are multe metode prin care face acest lucru din cauza că vrea să aibă lângă ea cel mai de calitate bărbat care poate să-i ofere siguranță și încredere. Care poate să-i ofere acele emoții, sentimente pozitive, că o poate conduce într-un stil de „gentleman” și nu într-un stil barbar, nesimțit, bădăran.

Ea își dorește lângă ea un bărbat, nu un copil care ia totul personal. Ea vrea să trieze bărbații de acei copii care habar nu au să se comporte cu ea sau nu știu să-i ofere acele emoții pozitive.

Revenind, cum te testează o femeie?

Prin diferite tactici, dar cele mai comune sunt: atacuri, miștouri, mici jigniri.

Ca de exemplu, dacă aș avea eu un tricou cu o gaură în el, cel mai probabil mi-ar spune:

„Vai, dar tu porți haine rupte? Așa de sărac ești? haha”

Ea aici mă testează și vrea să vadă dacă o iau personal și sunt un copil sau sunt un bărbat capabil să înțeleg acest lucru.

Ea mă testează să vadă „Are încredere acest bărbat în el sau nu?”.

Nu trebuie să judecăm femeile pentru acest lucru, ele doar și-au creat acest SCUT pentru a se proteja de bărbații care le judecă, bat, injură etc.

Iar dacă îl pici, păi se duce atracția, interesul și te cataloghează băiețel, copil. Nu te mira de ce după îți dă răspunsuri vagi, seci care îți inspiră dezinteresul ei.

De ce după nu te mai caută sau te lasă în seen. Aceste consecințe se datorează faptului că nu te consideră acel bărbat care să-i fi trecut testele, să fie încrezător și puternic.

Vrei să înveți cum să treci peste aceste teste și să știi mereu când te testează? Atunci îți recomand cartea pe care am scris-o TRANSFORMAREA TA ÎNTR-UN BĂRBAT ATRACTIV în care vorbesc despre acest lucru.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Un răspuns

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.