Credinte limitative

Credințe limitative

Ce sunt credințele limitative?

Pe lângă rănile emoționale, pe care le formăm în copilărie, se produce un alt lucru. Mai exact, ne formăm anumite credințe limitative, blocaje prin care ni se impun limite fără să fim conștienți.

Acestea tot pe parcursul copilăriei se formează din cauza părinților, a familiei. Ca de exemplu atunci când suntem copii și facem un anumit lucru, dansâm în public, cântăm, vine mama noastră și ne spune ”Nu e bine ce faci. O să râdă lumea de noi”, iar în momentul acela se instalează credința că nu avem voie să facem acest lucru. Că nu este bine. Și vom trăi cu ea tot timpul fără să ne dăm seama.

Marea majoritate a credințelor limitative rulează în noi fără să ne dăm seama. Fără să fim conștienți de ele. Fără să ne dăm seama.

De ce? Fiindcă ele fiind atât de mult repetate în copilărie în mintea noastra devin automatism și nu ne mai apar în gând. Funcționează automat.

Există mai multe credințe de genul acesta: viață, bani, femei, bărbați.

Cum te influențează credințele limitative?

Ele sun mână-n mână cu traumele emoționale. Cu cât sunt mai adânci și mai profunde cu atât le simți mai intens emoții precum: anxietate, frică, teamă. furie, nervi.

Ne pun bariere prin a nu simții fericirea și bucuria în viață. Gândește-te la un moment când erai energic, fericit și bucuros, iar de-odată te simți fără vlagă, obosit. Atunci a fost momentul când s-au activat. Ceva din imprejurări a activat o traumă sau credință limitativă în tine.

Ceva din împrejurări ți-a activat anumite gânduri de care nu ai fost conștient.

Nu vrei să începi să ai o viață conștientă? Nu vrei să lucrezi la tine și să fii mereu calm în situații stresante? Să fii conștient de acele emoții și credințe limitative. Sa devi autentic și fericit.

Să trăiești viața dorită și nu impusă prin blocaje.

Începe să lucrezi la tine. Începie să fii jucătorul, ci nu spectatorul. Intră în cursul pe care l-am creat pentru a rezolva aceste credințe limitative. THE SUPERIOR ALPHA MAN INNER WORLD

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

4 răspunsuri

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.