nu te mai compara

Nu te mai compara

Stăteam și mă gândeam despre ce simt să scriu următorul articol și boom a apărut de nicăieri: Nu te mai compara cu nimeni, în afară de tine.

De ce?

Fiindcă comparându-te cu altcineva, te vei uita pe tine. Vei uita să te mai uiți la tine, să fii recunoscător pentru ceea ce ai și să fructifici acele lucruri.

Vei începe să vezi la altcineva că are mai mult ca tine sau că face mult mai mult ca tine, iar tu te vei frustra și vei uita să-ți trăiești viața așa cum simți tu.

Nu te accepți pe tine așa cum ești, așa cum vrei tu să faci.

Te vei umple de energie negativă, te vei simți obosit pentru ce? Tu trebuie să întelegi că fiecare om are propriile valori în viața și propriul ritm. Fiecare evoluează într-un ritm anume, iar al tău mereu va fi diferit față de al oricărui om. Fiecare e special în felul său.

Fiindcă comparându-te cu altcineva nu vei mai vedea soarele si vei vedea mereu fundul oceanului. Trist, nefericit, necăjit care vrea să facă totul perfect și să aibă tot mai mult și mai mult. Să întreacă pe aceea persoană.

Oprește-te și nu te mai compara cu nimeni altcineva, decât cu tine, cu cel care ai fost ieri. Odată ce începi să faci acest lucru, te vei accepta pe tine și vei fi mult mai fericit, energic. Se vor schimba multe lucruri.

Toate la timpul lor, doar ai răbdare și gândește pe termen lung.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Un răspuns

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.