cele mai bune replici de agățat femei

Cele mai bune replici de agățat femei

Probabil titlul ți-a atras atenția și ai vrut să vezi cele mai bune replici de agățat femei.

Țin să-ți spun că nu există așa ceva – „cele mai bune replici de agățat femeile”. E chiar amuzant că și eu am crezut asta în trecut și încercam să învăț replici. Mai țin să te anunț că încercând să inveți replici, vrăjeli, tactici vei purta doar o mască, un costum asupra a ceea ce reprezinți tu ca om. Mai exact, că nu ai încredere în tine și în ceea ce scoți pe gură. Iar cele mai bune replici de agățat femei nu te vor ajuta.

Lucrul acesta se simte. Femeia simte dacă bărbatul din fața ei este FALS și încearcă să o impresioneze prin diferite lucruri, dacă încearcă să puna presiune pe el și stă să se gândească ce să-i spună. Îi va simți necongruența de sine, lipsa de încredere în el.

Hai să zicem că-ți iese cu lucrurile astea. O dată, de două ori, de trei ori păcălești persoana din fața ta, dar la un momentdat te va lovi anxietatea, depresia și nu vei știi de ce. Vei obosi să fii altcineva decât ești. Vei vrea să fii tu. În momentul acela vei da acel „costum” jos și vei ieși în lume cu ce reprezinți tu.

Lucrurile nu vor fi la fel. Nu-ți vor mai iesi multe lucruri. De ce? Păi costumul tău avea experiență, ci nu tu ca om. Acum va trebui să o iei de la capăt.

Să începi să prinzi experiență pe propria ta persoană. Sufletul tău. Nu prin cele mai bune replici de agățat femeile !

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Un răspuns

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.