Nu renunța la visul tău

Nu renunța la visul tău

De multe ori în viață vei avea momente când nu vei mai putea, când te vei simți epuizat, extenuat de la prea multe obstacole întâlnite și vrei să renunți. NU RENUNȚA LA VISUL TĂU !

Da, toată lumea are momente de genul acesta, chiar și eu. Ce e important este să nu renunți la visul tău și să nu te dai bătut. Să continui să persiști indiferent de greutate. Gândește-te doar cât ai muncit ca să ajungi aici, cât ai tras, iar tu vei să renunți când mai ai foarte puțin?

Viața nu va fii niciodată un tablou desenat în culori vii. Vor mai apărea și culori închise: nopți nedormite, anxietate, depresie, furie, nervi etc.

Dacă chiar îți dorești să indeplinești acel obiectiv și-ți dorești cu adevărat, atunci nu te da bătut. Gandește pozitiv, caută soluții și crede în tine. Fiindcă dacă tu nu crezi în tine că poți, nimeni altcineva nu o va face în locul tău.

Automat va intra și legea atracției aici: Atragi ceea ce gândești. Dacă tu vei gândi despre tine că vrei să renunți, că nu mai poți etc. asta se va intâmpla. Dacă crezi în momentele acelea de furtună că nu vrei să renunți și rămâi cu gândurile pozitive orice ar fi, atunci îți vei indeplini obiectivele.

Ca analogie, gândește-te la un copil cum tot persistă să invețe să meargă. Cade, se ridică, cade, se ridică și tot așa, dar nu se dă bătut. Până ajunge să meargă. Îți dai seama ce ambițios este? Tu de ce ai renunța când mai ai foarte puțin?

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Un răspuns

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.