Cum te testează o femeie

Cum te testează o femeie

Mă gândeam astâzi să scriu despre acest lucru: CUM TE TESTEAZĂ O FEMEIE.

Să începem cu începutul de unde a pornit și cum s-a ajuns la acest fapt – cum te testeaza o femeie.

Acum milioane de ani bărbații emanau putere, încredere de sine, respect, siguranță și asertivitate. Ajungeau în postura această în urma unui ritual care se ținea: erau trimiși în pădure pentru a vâna.

Dacă respectivul băiețel se întorcea era considerat un bărbat, făcea parte oficial din trib și avea acces la femei, dacă nu, ori era omorât în pădure ori izgonit din trib asta dacă supraviețuia.

Anii au tot trecut, iar oamenii au evoluat, ajungând până-n prezent să nu mai fie niciun „ritual de inițiere”. Ultimul ritual fiind armata, care s-a scos.

Așa au ajuns bărbații să fie slabi, neîncrezători și nesiguri pe ei. Un prim factor.

Un al doilea factor, când tatăl plecat peste hotare pentru a aduce un trai bun familiei sale, copilul rămânea cu mama unde îi oferă atât educația de mamă, dar și educația tatălui. Ceea ce duce la o lipsă a unui model masculin pentru el și dezvoltarea unui stil de „băiatul mamei”- timid, rușinos, să nu supere pe nimeni, fricos etc., mai specific foarte emoțional și mai deloc rațional.

Femeile văzând acest lucru și-au dezvoltat un stil de a delimita bărbații de acești băieței prin anumite teste pe care le dau conștient sau inconștient. Până la urmă pe bună dreptate că au ajuns să facă asta, când în ziua de astâzi există mulți băiețași care judecă, jignesc, bărfesc atunci când sunt refuzați câ nu primesc și ei puțin sex. Iar femeile vor siguranță și încredere din partea bărbatului de lângă ele.

Cum te testează ele? Ohoo, au mii de metode prin care te testează, dar unul ar fi atacul la adresa ta, jignirile. O metodă prin care va decide dacă faci parte din categoria bărbaților sau a băiețeilor.

Acum, sper, poate că vei înțelege puțin mai bine femeia. Că și așa tot aud „Femeia sunt greu de înteles”, dar de fapt nu.

Ceea ce am spus mai sus sper că te-a ajutat, dacă nu, pur și simplu ACCEPTĂ REFUZUL.

Dacă vrei să afli mai multe despre aceste teste și cum să treci peste ele: TRANSFORMAREA TA ÎNTR-UN BĂRBAT ATRACTIV

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

2 răspunsuri

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.