fbpx
Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Spune ceea ce simți și gândești

CUPRINS

Mereu o să susțin acest lucru, spune ceea ce simți și gândești. De ce?

Să începem cu începutul. Sunt multe persoane care încearcă să impresioneze, să mintă sau să se ascundă pentru a ajunge la acel „scop” ascuns al lor. Sunt multe persoane care pun prea multă presiune pe ei pentru a face pe „plac” persoanei din fața lor. Aici mă refer cel mai mult la bărbați, dar mai sunt și cazuri în rândul femeilor. Să nu ridicâm în slăvi doar o singură parte. Dar vezi tu, femeile sunt mult mai autentice și conectate cu ele, sunt mult mai directe și sincere, marea majoritate și spun ceea ce simt și gândesc.

Oh și chiar apreciez aceste femei că spun în față – „Nu, nu mă atragi”, „Nu vreau să ies cu tine” etc. – așa știu din start să nu insist.

Există și cazuri care nu spun direct și te iau pe ocolite, dar nu asta e tema discuției. Oricum e doar o frică, teamă de a lor pentru a se proteja de „psihopați”. Revenind.

În schimb bărbații nu sunt conștienți de asta. Te distrugi pe tine în interior, dacă tot continui să nu te accepți așa cum ești. Și dacă greșești ce? Înveți din lucrul acela. Pe viitor vei avea experiența necesară pentru a ști cum să fii mult mai bun. Analizezi și îmbunătățești. Nu te critici sau judeci pentru lucrurile acestea. Suntem oameni, din greșeli și eșecuri învățăm.

Fii autentic și congruent cu tine. Așa nu stai să te gândești „Ce să zic?”, „Cum să fac?” sau să încerci să impresionezi persoana respectivă prin a te da ceea ce nu ești. Numai bine ești tu 100%, direct și sincer, dar împăcat cu tine că nu ascunzi nimic? Eu unul asta aș face și asta fac.

Din asta renaște conexiunea dintre un bărbat și o femeie. Din naturalețea cu care se produce conversația. Da, poate o să zici că unele persoane te vor refuza sau respinge pentru asta. E normal. Nu ai cum să te conectezi și să fii pe aceași lungime de undă cu toată lumea.

Cu unele persoane vei rezona, cu alte nu. Tu acceptă asta și înfruntă ca un bărbat refuzurile. Tot ce contează este că tu ești tu 100% și împăcat cu sufletul tău.

Pe lângă asta te-ar mai putea ajuta spre dezvoltarea ta și:

Picture of Miumin Muammer
Miumin Muammer

Un împătimit al dezvoltării personale, care nu renunță până nu găsește o soluție pentru orice provocare pe care o întâlnește. Scriu despre tot ce înseamnă interacțiunea femeie-bărbat.

Toate Articolele

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *