Ce forță au cuvintele rostite

Ce forță au cuvintele rostite

Cuvintele pe care le alegi în mod consecvent îți vor modela destinul.

Anthony Robbins

Te-ai gândit vreodată sau ai fost conștient ce cuvinte folosești zi de zi? Ce spui persoanelor aproapiate despre tine și viața ta? Ce forță au cuvintele rostite?

Dacă da, atunci super tare, te felicit, poți să închizi acest articol și să continui tot așa. Dacă nu, cuvintele pe care le rostești au o putere remarcabilă. De ce?

Totul pornește de la gândire și se continuă prin cuvintele pe care le rostim zi de zi. Așadar, ori îți vor construi un viitor pozitiv, ori îți vor distruge oportunitățile pe care le vei avea.

Cuvintele îți întăresc convingerile pe care le ai și-ți creează realitatea. Așa cum am spus într-un articol anterior că atragi ceea ce gândești, dar și cuvintele sunt o parte din această ecuație.

E ca un joc de domino: Gândire – Cuvinte – Convingeri – Acțiuni – Rezultate

De exemplu, tu gândești următorul lucru: „Viața e nedreaptă cu mine și nu primesc nimic bun”. Ai acest gând zi de zi. Devine o parte din tine. Apoi vei începe să folosești cuvinte care să sprijine gândul acesta, spunându-le prietenilor, familiei că „Viața e nedreaptă cu mine și nu primesc nimic bun în viața mea”.

Ca urmare, îți este întărită această convingere și realitatea începe să fie înfluențată de ceea ce crezi, acționând în direcția convingerii tale.

Tot ceea ce obții în viața derivă din convingerile pe care le ai.

Schimbă-le într-un mod pozitiv, la fel ca și gândirea și vei întreprinde acțiuni care te vor ajuta să ai rezultate grozave.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

2 răspunsuri

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.