Atragi ceea ce gândești

Atragi ceea ce gândești

Fie crezi că poți, fie crezi că nu-ai dreptate!

Henry Ford

Cheia succesului tău în orice domeniul al vieții tale este modul în care percepi lucrurile / ceea ce gândești. Devi ceea ce crezi că vei deveni. Atragi ceea ce gândești.

Gândurile ne influențează acțiunile. Gândești negativ de asta vei avea parte. Gândește pozitiv de asta vei avea parte. În ce constă asta?

Dacă te gândești constant la un anumit scop, te vei îndrepta pas cu pas spre atingerea lui. De exemplu, să zicem că vrei să ajungi să câștigi o anumită sumă de bani pe an, iar tu crezi că ești capabil să faci asta. Asemeni unui magnet, vei atrage acele oportunități care te vor ajuta să te deplasezi în direcția aceea.

Dar dacă tu începi să gândești că nu ești capabil de a atinge acest scop, nu-l vei atinge, fiindcă gândurile îți vor influența acțiunile pe care le vei produce.

Să nu mă întelegi greșit. Eu nu spun că dacă astâzi tu te gândești că vrei o anumită sumă, mâine te vei trezi cu ea sub pat. NU. Eu mă refer la a-ți schimba tiparul de gândire și să începi să îți controlezi activitatea mintală cu una pozitivă, până când acest mod de gândire devine un obicei, ceva natural și reflex. Apoi, acest tipar de gândire va produce schimbări în viitoarele acțiuni pe care le vei face și te va ajuta să atingi obiectivele pe care ți le propui.

Acordă căteva momente și analizează gândurile dominante în fiecare ramură a vieții tale: financiar, relație, sănătate sau carieră. Ești fericit cu toate sau există dezamagiri în ele? Verifică și schimbă tiparul de gândire.

Fă-o zi de zi, nu doar 10 secunde sau 10 minute. Mereu să fi atent la ceea ce gândește despre orice lucru din viața ta.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

6 răspunsuri

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.