Respectă mereu adevărul

Respectă mereu adevărul

To give real service you must add something which cannot be bought or measured with money, and that is sincerity and integrity.

Douglas Adams

Mereu am apreciat femeile care mi-au spus adevărul in față indiferent cat de dureros ar fii. Pe aceste femei am să le respect din tot sufletul, fiind că dau dovada că își valorifică atat timpul lor, cat si timpul meu. Respectă mereu adevărul !

Mi se pare o prostie, copilarism, să te superi sau să urăști femeia respectivă din așa ceva. Femeia aceea a decis să nu-ți mai ofere speranțe aiurea, a decis să nu-ți mai dea impresia că are sentimente pentru tine sau că vede relația în viitor. Așa și trebuie să fie o relație, bazată incă de la inceput pe sinceritate și comunicare.

Nu am să trag de nimeni să stea langă mine dacă nu mai simte nimic, nu am să trag de nimeni ca să ma iubească sau să-mi arate asta și cu atat mai mult nu am să trag de nimeni să ramană in viața mea.

Oferă mereu iubire, dragoste, sinceritate, respect fără să ai așteptări să primești inapoi. Dacă aceea persoana simte la fel, bun, se va intoarce înzecit spre tine, precum un boomerang, dacă nu, e ok, tu ai spus ceea ce ai gandit și simțit.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

2 răspunsuri

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.