MTMwMjUzNDYyOTg1MzYxNDE4-6

Dragă domnule..

The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy.

Martin Luther King, Jr

Ca tot vorbeam intr-o postare anterioară, despre cat de ”greu” este să înțelegi o femeie, m-am gandit sa mai punctez cateva lucruri in următoarea postare, despre mentalitatea bărbatilor in ziua de astazi.

Mă adresez ție, tipului de bărbat atât de des întâlnit în zilele noastre, care crezi că meriți totul doar pentru simplul fapt că ești bărbat, care crezi că, având o grămadă de femei cumpărate, ești mai important, care crezi că dacă te lauzi mult și fără rost impresionezi pe cineva, care consideri femeia ca pe un moft, o tratezi ca pe o jucărie, apoi arunci vorba ” toate femeile sunt la fel”.

Îți spun eu ca nu este așa. Fiecare femeie este oglinda bărbatului de lângă ea. Tu ești un bărbat adevărat ca să ai pretenția că ea să fie o doamnă adevărată?
Mă adresez ție celui care, dacă nu reușești să cucerești o femeie, arunci cu noroi în ea. Prin asta nu devii mai bărbat, ba mai rău chiar te înjosești pe tine însuți și îți arăți caracterul murdar.

Mă adresez ție, tipului de bărbat care, după ce cucerește o femeie și intră intr-o relație, devine GELOS / POSESIV / AGRESIV, ca și cum, aceea femeie e proprietatea lui. Tipul de bărbat care începe cu fraze de genul ” Nu ai voie să ieși” ”Dar de ce ieși?” ”Stai in casă” ”De ce te-ai uitat la băiatul ăla?” etc. , pot continua la nesfarșit, dar ai prins ideea. Tu in momentul când faci asta, tu arați și demonstrezi că nu ai încredere in tine, ca nu ai o viață când începi să-i controlezi telefonul, să o urmăresti, mai pe scurt să o stalk-uiești. Normal că după un timp paharul se umple și ajungi să ramai singur și te intrebi ”Cu ce am greșit?”. Dar dacă schimbi perspectiva acestui lucru, e un lucru benefic, fiindcă iți dai seama ca mai ai de lucrat la tine, să te maturizezi.

Mă adresez ție celui care ai uitat cum trebuie tratată o femeie. Nu o jigni niciodată, cu atât mai mult de față cu lumea, nu încerca niciodată să te dai mai important decât ea și să o înjosești doar pentru a-ți crește propriu ego sau pentru a-ți ascunde propriile greșeli și incapacitatea ta de a o înțelege. Astfel nu vei face altceva decât ca in cazul precedent, să rupi bucată cu bucată toată dragostea și respectul pe care ți-l poartă și o vei pierde.
Și nu în ultimul rând mă adresez ție celui care ai uitat că doar respectând te faci respectat. Și doar oferind iubire vei putea să primești la rândul tău iubire.

Înteleg toate lucrurile prezentate mai sus, fiindcă și eu am fost asa, am făcut exact tot ceea ce-am scris. De la a fi un băiat bun, băiat rău, pană la un băiat care atrage prin lucruri materiale. Bineînțeles, pană am pus punct acestei mentalitate. Ca sa înțelegeti mai bine cum am fost, atașez un videoclip mai jos:

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.