wallpaper-10b19

”E greu să înțelegi femeia”

Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Albert Einstein

Știu, e greu să înțelegi femeia,e greu să îi înțelegi reacțiile, e greu să îi înțelegi trăirile,e greu să o înțelegi în acea perioadă dificilă a ei pe care orice femeie o are, cand in orice găsește motiv de ceartă, când nimic nu este așa cum își dorește.

E greu să o înțelegi când se simte nesigură și refulează în jurul ei,e greu să o înțelegi când stă în fața oglinzii înainte de a pleca la o petrecere dublu cât tine. Ți se pare stresant. Te irită.

Dar crede-mă, ea face asta doar ca tu să fii mândru cu ea, să o apreciezi și mai mult.

E greu să înțelegi femeia când plânge din orice, când se agită și când se supără aparent fără motiv, dar ea prin toate astea nu face altceva decât să se reinventeze și să își recăpete toată puterea pierdută.

E greu să o înțelegi când mereu o nemulțumește ceva, cand pare o nesuferită răsfățată, dar crede-mă, ea nu face asta cu intenție, nu o face ca să te supere.

Ea pur și simplu face asta deoarece tinde spre perfecțiune, iar perfecțiunea este al naibii de greu de atins, dar ea tot încearcă. E greu să o înțelegi când te ceartă aparent fără motiv, când găsește în tine persoana pe care să își descarce frustrările și stresul zilei petrecute cu gândul de a te face să fii mândru de ea și de felul în care se ocupă de fericirea ta. Știu, e greu să înțelegi femeia, e greu să o iubești și e la fel de greu să o mulțumești de multe ori.

Știu, știu, dar ea te testează conștient sau inconștient, să vadă daca ești bărbat, dacă ai inteligenta emoțională, dacă îi oferi siguranță și încredere, dacă esti ALPHA și nu un GOOD BOY, care la orice lucru mărunt iși ia jucăriile si pleacă. Aproximativ, există și excepții când cu unele femei nu rezonezi, nu esti pe aceeași lungime de undă sau te refuză fiindcă nu se simt atrase de tine, dar in toată postarea fac referire la femei care sunt interesate de tine în a te cunoaște.

”Da, dar cu cele care mă refuză sau nu-mi răspund ce fac?” – pur si simplu acceptă asta, nu mai fi un ”băiat pizdificat” care, dacă primeste un refuz sau nu i se răspunde incepe: să judece, să jignească, să insiste sau să bărfească despre respectiva, de aia și in ziua de azi femeilor le e frică / teamă să se arate cum sunt, ceea ce gandesc. Fii bărbat si acceptă asta, INFRUNTĂ, MULTUMEȘTE-I. Pană la urmă a fost sinceră și ți-a zis direct sau subtil, să nu-ți consumi energia aiurea. Ce naiba…

Revenind…

Nimic nu e ușor in viață, trebuie doar să privești dincolo de testele astea mici. Dar crede-mă, când vei ajunge să îi cunoști cu adevărat sufletul și o vei face să se deschidă în fața ta, o vei descoperi cu adevărat, așa cum puțini bărbați reușesc, iar atunci, tot ceea ce părea greu la început, va deveni ceva ușor și plăcut pentru bărbatul din tine.

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.