sexy-half-naked-fashion-girl-lying-in-bed

Cucerește-o ca un bărbat

I’m just here for good times, man. I want people to have the best time ever. Especially if they’re around me.

Travis Scott

Plimbă-te prin mintea și sufletul ei cel puțin la fel de mult cum ți-ai plimba mâinile pe corpul ei. Înțelege-o, cunoaște-o și lasă-ți imaginația să zboare. Dar nu o face prostește. Excesele nu își au locul, nu în cazul vostru.

Rămâi elegant și atent la detalii. Elegant în vorbe și comportament. Așa cum îi stă bine unui bărbat. Dar lasă și puțină vulgaritate să-și facă loc între voi.

Nu fi prost și te închide între bariere prost înțelese puse de majoritate. Când sunteți voi, barierele nu-și mai au locul. Iubește-o fix asa cum simți. Fără rețineri. Fără inhibiții și fără urmă de egoism. Implică-te. Orice femeie adoră asta.

Lasă totul sa decurgă natural, lasă totul sa vină de la sine.

Adoră sa simtă cum trăiești momentul. Cum te dedici cu totul. Să vadă că poți și îți dorești să-i savurezi zâmbetul plin de mulțumire de pe față, să-i savurezi gâtul dornic de sărutări pasionale, spatele și umerii grei de problemele zilnice. Să o savurezi cu totul, să te hrănești cu ea, s-o duci la extaz. Și să-ți placă maxim asta.

Să reușești să o înțelegi si să o simți din priviri, iar asta va face ca mereu să fii cu un pas în fața dorințelor ei. Nu aștepta să îți zică ea ce își dorește, privește-o în ochi si vei descoperi singur. Fii prezent și sigur vei înțelege.

Ieși din capul tău, nu te mai gandi ”Cum să o cuceresc?” ”Dacă nu-i place de mine?” ”Dacă am zis ceva gresit?” dacă dacă dacă etc.

Lasă gândurile astea să treacă, nu le asculta, nu le da crezare.

Vei simți ce o face să fie fericită cu adevărat. Nu este greu deloc. Doar mai lasă puțin din orgoliu și egoism. Și mai treci și jos cand situatia o cere. La propriu și la figurat. Uneori chiar trebuie. Iar asta, crede-mă nu îți ia din aura ta de bărbat așa cum tu crezi. Ba chiar ți-o face și mai vizibilă.

Doar încearcă.

Îmi vei da dreptate…

DISTRIBUIE
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on telegram
Share on email

Lasă un comentariu..

Nu rata aceste sfaturi !
E-Book: „CUM SĂ ÎNCEPI O CONVERSAȚIE?” - FREE
Abonează-te să primești E-BOOK-ul pe e-mail.